-WISE- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 χεχε!παιζει νασαι ο μονος που με "επιασε"! αλεξζζζ σορρυ.
Nightstalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 εδω ο κοσμος καιγεται και το μ... χτενιζεται... ... και κάνει και χωρίστρα! ps. Αν σας χαλάνε τα μηνύματα που γράφουμε σε αυτό το topic μην τα διαβάζετε.
little loulou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 οχι οτι εχεις αδικο αλλα ρε παιδι μου οχι αλλο καρβουνο υπαρχουν τοοοοσα αλλα θεματα τα οποια ειναι καμενα που οχι μονο δεν εχουν κλειδωθει αλλα απαντατε και σοβαρα κιολας!!!χμ!υπαρχουν ατομα που ασχολουνται με την γιουροβιζιον..σεβαστειτε το ... και κάνει και χωρίστρα! ps. Αν σας χαλάνε τα μηνύματα που γράφουμε σε αυτό το topic μην τα διαβάζετε. αν εσενα σου αρεσει να σπαμαρεις,συγκρατησου γιατι δεν ειναι ωραιο να γ@μ@ς καθε τοπικ! κριμα.. θα μου κλειδωθει τωρα..
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 οχι οτι εχεις αδικο αλλα ρε παιδι μου οχι αλλο καρβουνο Αχ που ειναι ο Κουρκουλος να δει την ερμηνεια του Σακη και να θυμιθει τις παλιες καλες ερμηνειες... Για τους μικροτερους που δεν το ξερουν η δεν το θυμουνται.. ( Στο τελος ισως ειδε τους αλλους της Eurovision και του πηγε να )
million_voices Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ελα κανουμε μπασο και αφηνουμε τα πιτσιρικια να παιξουν μπαλα
million_voices Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Κανουμε Μπασο ?????Μεταφραση ? τουμπεκι ψιλο
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Προσεχε πως μιλας ειδικα οταν δεν γνωριζεις αυτους στους οποιους απευθυνεσαι.
million_voices Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Προσεχε πως μιλας ειδικα οταν δεν γνωριζεις αυτους στους οποιους απευθυνεσαι. μην αρπαζεσαι μαν,εννοουσα ολοι που δαφωνουμε με την ολη ιστορια και αφηνουμε το θρεντακι στην ησυχια του και τα πιτσιρικια να τα λενε
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ετσι να το ελεγες εξαρχης θα ηταν καλυτερα πιστευω
Nightstalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 υπαρχουν τοοοοσα αλλα θεματα τα οποια ειναι καμενα που οχι μονο δεν εχουν κλειδωθει αλλα απαντατε και σοβαρα κιολας!!!χμ!υπαρχουν ατομα που ασχολουνται με την γιουροβιζιον..σεβαστειτε το αν εσενα σου αρεσει να σπαμαρεις,συγκρατησου γιατι δεν ειναι ωραιο να γ@μ@ς καθε τοπικ! κριμα.. θα μου κλειδωθει τωρα.. το ποστ μου είναι τα δικά σου λόγια στην ουσιά. Δεν είπα τπτ παραπάνω. Σχετικά με το αν μ'αρέσει να σπαμάρω και να "γ@μ@ω κάθε τοπικ" μπορείς να τσεκάρεις τα post μου. Και πρόσεχε πως μιλάς. Δεν είμαστε ούτε κολητάρια, ούτε με ξέρεις και από χθες.
little loulou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 το ποστ μου είναι τα δικά σου λόγια στην ουσιά. Δεν είπα τπτ παραπάνω. Σχετικά με το αν μ'αρέσει να σπαμάρω και να "γ@μ@ω κάθε τοπικ" μπορείς να τσεκάρεις τα post μου. Και πρόσεχε πως μιλάς. Δεν είμαστε ούτε κολητάρια, ούτε με ξέρεις και από χθες. παντα προσεχω τι λεω..δεν με ενδιαφερει τι κανεις στα αλλα τοπικ...εγω μιλαω για το συγκεκριμενο.το μονο που ειπα ειναι πως αν δεν εχετε κατι να πειτε επι του θεματος δεν ειναι αναγκη να χλευαζετε το θεμα και να ποσταρετε ανοητα μηνυματα..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Έγινε κάποιο merge στο topic? Διότι το #106 πριν λίγες ώρες ήταν αμέσως μετά το #98,και τώρα το βλέπω αρκετά κάτω.
little loulou Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Έγινε κάποιο merge στο topic?Διότι το #106 πριν λίγες ώρες ήταν αμέσως μετά το #98,και τώρα το βλέπω αρκετά κάτω. απλα εγινε μεταφορα του τοπικ"eurovision 2009" στο τοπικ αυτο γιατι ουσιαστικα ηταν το ιδιο πραγμα..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ο Πλέσσας, τι δουλειά έχει και μπλέκεται σε όλο αυτό το euro-καρακατσουλιό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.