Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ναι καλε μου θελω 2 προσκλησεις που μπορω να βρω? ευχαριστω πολυ περιμενω απαντηση Εχεις pm αλλα δεν ξερω αν εχει αλλες η κορη μου.
adi32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο το καρακιτσαριο ποτε θα τελειωσει ? Ως ποτε θα πληρωνουμε για να βλεπουμε τις αδερφες Μαγγιρα να αλλαζουν καθε 2 λεπτα φορεματα και να το παιζουν σουπερ καλλιτεχνιδες ?
bianca76 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Τελικα ποιο βγηκε?Ημουν στο γηπεδο χθες και δεν εμαθα....
DJ_XLR8 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Τελικα ποιο βγηκε?Ημουν στο γηπεδο χθες και δεν εμαθα.... "This is our night". Για περισσότερες πληροφορίες. video
boubou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μου αρέσει αυτό που βγήκε (This is our night) και ίσως να ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση αν και μου άρεσε εξίσου πολύ και η μπαλάντα Right on time. Όσον αφορά το Σάκη νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει στην Ελλάδα και οτι ξέρει να το κάνει πολύ καλά! Οι σεξουαλικές του προτιμήσεις (και κάθε ανθρώπου φυσικά) δε νομίζω οτι αφορούν κανένα και πόσο μάλλον τους άντρες! Όποιες και αν είναι δεν μειώνουν την αξία του καθενός στο επάγγελμα που κάνει και το κάνει καλά. Μήπως γνωρίζετε για παράδειγμα αν ο καλύτερος καρδιοχειρούργος στην Ελλάδα είναι gay ή όχι? Μήπως αν το ξέρατε δεν θα τον επιλέγατε αν η ζωή σας εξαρτιόταν απο αυτό η' θα έπαυε να είναι το ίδιο καλός στο να σώζει ζωές? Δε νομίζω κοιτάζοντας πίσω μετά απο πολλά χρόνια να μπορούμε να συγκρίνουμε τον Σάκη με κάποιον άλλο αφού είναι μοναδικός performer τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον. Σίγουρα του αξίζει λοιπόν η πρωτιά στη Μόσχα!
-WISE- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 δεν εχω ξαναπαρακολουθησει αυτο το 8ρεντ.αλλα θα παει απατος ο σακης.
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 αλλα θα παει απατος ο σακης. σους βρε... τελικά θείο Γιάννη εδώθησαν οι προσκλήσεις; γιατί εγώ με τον Πατρινό δεν ξέραμε τελικά τι θα βάλουμε
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 δεν εχω ξαναπαρακολουθησει αυτο το 8ρεντ.αλλα θα παει απατος ο σακης. Αποφύγετε τα αισχρά υπονοούμενα.Μας διαβάζουν και μικρά παιδιά.
flealam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μιας και χθές επιλέχτηκε επισήμως το τραγουδι του Σακη που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, μπαίνουμε και επισήμως θα έλεγα σε τροχία Eurovision 2009 που φέτος θα φιλοξενηθεί στην Μόσχα. Το τραγούδι που επιλέχτηκε είναι καλό κατά την γνώμη μου άλλα σίγουρα θα υπαρχουν κι' αλλα ισως πιο δυνατά, όπως της Τουρκάλας για παράδειγμα που είναι και πολυ πιασάρικο. Παραθέτω και ένα site με όλα τα νέα αλλά και με τα τραγούδια που θα συμμετασχουνε στην φετινη Eurovision: http://www.eurovision.tv Περιμένω απόψεις και σχόλια τόσο για την δικία μας συμμετοχή τόσο και για τον διαγωνισμό, αποψεις και προβλέψεις για τα φαβορί και τους νικητές, καθώς και οτι άλλο νέο έχετε - πικαντικο η μη
little loulou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 προσωπικα δεν ενθουσιαστηκα με κανενα απο τα τρια τραγουδια..η δυνατη σκηνικη παρουσια του σακη στο "this is our night" ηταν αυτη που εκανε το κοσμο να το ψηφισει,συν το γεγονος οτι ηταν πολυ "μπιτατο"τραγουδι..μεσα στο αθηνων αρενα εγινε χαμος μολις τελειωσε την ερμηνεια του τραγουδιου που επιλεχτηκε..το σιγουρο ειναι πως χθες μαγεψε ο σακης αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μαζεψει και την υπολοιπη ευρωπη..
nyne Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 εδω ο κοσμος καιγεται και το μ... χτενιζεται...
marantonis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 εδω ο κοσμος καιγεται και το μ... χτενιζεται... Με προλαβες
little loulou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 εδω ο κοσμος καιγεται και το μ... χτενιζεται... Με προλαβες αν σας χαλαει το συγκεκριμενο τοπικ μην το διαβαζετε ..
Krokodilos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Πιστευω θα παμε πολυ καλα καθως το τραγουδι του Σακη ειναι εφαμιλλο αν οχι καλυτερο του Αξιον Εστι του Θεοδωρακη. Οποτε εχουμε πολλες ελπιδες. Η δε ερμηνεια του Σακη με εξεπληξε. Απο τα χρονια του Κανζαντζιδη και του Μπιθικωτση ειχε να ακουστει τετοια χροια φωνης. Νομιζω η 2η αν οχι η 1η θεση ανηκει στην Ελλαδα. Και αν γινει αυτο και την παρουμε τοτε τελειωσαν ολα μας τα προβληματα σαν εθνος. Παμε για πρωτια λοιπον!!!!
million_voices Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 αν σας χαλαει το συγκεκριμενο τοπικ μην το διαβαζετε .. οχι οτι εχεις αδικο αλλα ρε παιδι μου οχι αλλο καρβουνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.