elven Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Έίμαστε αρκετοί με καλλιτεχνική φλέβα,σε όλους άρεσε το Γαλλικό,και το Τόργκελε εεεε Κέλε-Κέλε ήταν κορυφή..............(στο mute)
million_voices Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 επιτελους μια καλη δικαιολογια για να μην αναβαλω αλλο την αγορα της Bang & Olufsen:lol:
SCORPIO777 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Διαφωνώ.Ο Ρουβάς είναι πιο διεθνές προϊόν διότι είναι ομορφούλης και (το σημαντικότερο) gay. ειναι gay ο ρουβας??????:shock:
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 τσιτσιτσιτσι τι ψεμματα ειναι αυτα.... κακοηθιες και ζηλιες. δεν ντρεπεστε....
million_voices Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ειναι gay ο ρουβας??????:shock: οχι,ολοι εμεις οι υπολοιποι ειμαστε παρα φυση στο χαλαρο παει για λουκετο
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μπορεί να την χαληκώνει ελαφρά την γεώτρηση
million_voices Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μπορεί να την χαληκώνει ελαφρά την γεώτρηση παντως εχω την αμυδρη υποψια οτι τον φορμαρει τον σκληρο
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ο κ. Σακης Ρουβας πιστευω οτι εχει ορθοφωνια, πολυ καλη σκηνικη παρουσια, ειναι ταλεντο, ειναι ομορφος, και βεβαια το πρωτο βραβειο το εχουμε στο τσεπακι μας. ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :-D :-D
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 παντως εχω την αμυδρη υποψια οτι τον φορμαρει τον σκληρο το χαλάει το πενηντάευρω...
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μη μου το κανετε αυτοοοοοοο...... εκανα τοση προσπαθεια να το κρατησω ανοιχτο.... παει θα μας το κλεισουν....
SCORPIO777 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ασχετα αν ποτιζει την συκια,η οτιδηποτε αλλο κανει στον προηγουμενο διαγωνισμο δεν τα πηγε ασχημα,και ισως σαν την παπαριζου η δευτερη ειναι η τυχερη του. και το τραγουδι δεν ειναι ασχημο.μακαρι για την ελλαδα. μπορει αυτος ο διαγωνισμος σε πολλα να ειναι φτιαχτος αλλα δεν το κρυβω οτι μου αρεσει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ας ελπίσουμε οι διαγωνιζόμενες, να φοράνε τα ελάχιστα και φέτος.
joannito Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 εγω νομιζω οτι μαλλον θα παει το τριτο κατα την σειρα που τα εδειξαν ωστοσο δεν μπορουμε να πουμε ακομα ποιο θα βγει στα σιγουρα μεχρι την τεταρτη που θα γινει η επιλογη του τραγουδιου και οταν ειχε παει η παπαριζου για πρωτη φορα ειχε βγει τριτη και στην δευτερη φορα που πηγε βγηκε πρωτη και το ιδιο ισχυει για τον ρουβα ειχε βγει τριτος την προηγουμενη φορα μπορει να βγει και τωρα πρωτος(κατι το οποιο αν γινει σιγουρα ειναι μαγειρεμενο) αν θελετε να δειτε περισσοτερα www.joaninews.blogspot.com ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** σορρυ για το τριπτυχο που βγηκε και με αυτο τετραπτυχο αλλα το ιντερνετ παει απο το κακο στο χειροτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.