elven Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Έπρεπε να στείλουμε Θώδη ή Πανούση ντυμένο παπά
million_voices Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ΤΟΝ Νομαρχη για να ληξει η ιστορια
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 δεν σας αξίζει Ο Σάκης... ναι... σε εσάς του είρωνες μιλάω...
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Έπρεπε να στείλουμε Θώδη ή Πανούση ντυμένο παπά ισως να συμφωνησω μαζι σου. θα γουσταρα πολυ αμα καναμε κατι ωστε να τους δειξουμε οτι δεν μας ενδιαφερει διολου ολο αυτο το concept. παρε παραδειγμα το (νομιζω) τσικι τσικι, το τραγουδακι που ηταν χαζομαρουλα αλλα ηταν το μοναδικο που μου εμεινε απο περσυ.
elven Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ΤΟΝ Νομαρχη για να ληξει η ιστορια Πρόσεχε πως μιλάς για τον νομάρχη πα,Βου,Γα , εμένα με άρεσε και το Γαλλικό,κορυφή ήταν με το ήλιο αλλά ο μπούφος ο σκηνοθέτης το 'χασε
million_voices Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 δεν σας αξίζει Ο Σάκης... ναι... σε εσάς του είρωνες μιλάω... ναι, ουτε στον χειροτερο εχθρο σου:lol: ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Πρόσεχε πως μιλάς για τον νομάρχη μα τι ειπα? το θεικος ειναι understatement
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Διαφωνώ. Ο Ρουβάς είναι πιο διεθνές προϊόν διότι είναι ομορφούλης και (το σημαντικότερο) gay.
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το περσινό Γαλλικό ήταν όντως ωραίο... και η Κύπρια ήταν ωραία... για το τραγούδι δεν ξέρω... το είχα στο Mute
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως τα τραγούδια από το λίγο που άκουσα,είναι στο γνωστό ύφος της τραγουδίστριας: Σαχλά και βαρετά.
million_voices Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το περσινό Γαλλικό ήταν όντως ωραίο... και η Κύπρια ήταν ωραία... για το τραγούδι δεν ξέρω... το είχα στο Mute προσπαθεις να ξεφορτωθεις την CRT σου ετσι?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δεν σπαμάρουμε,εκφράζουμε άποψη. Mίλα για λογαριασμό σου!
SCORPIO777 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ισως να συμφωνησω μαζι σου. θα γουσταρα πολυ αμα καναμε κατι ωστε να τους δειξουμε οτι δεν μας ενδιαφερει διολου ολο αυτο το concept. παρε παραδειγμα το (νομιζω) τσικι τσικι, το τραγουδακι που ηταν χαζομαρουλα αλλα ηταν το μοναδικο που μου εμεινε απο περσυ. το τσικι-τσικι ηταν ετσι και ετσι για μενα το γαλλικο ηταν το καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.