_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Εντάξει κορυφαίος τραγουδιστής στην Ελλάδα δέν λέω.. ΤΙ ΠΡΑΜΑ;;;
skiabox Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Κοιτα κορυφαιος performer ειναι σιγουρα. Μπροστα του ολοι οι αλλοι ειναι ακινητα αγγουρια.
million_voices Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 πραγματικα ποτε δεν καταλαβα πως μπορει κανεις να ασχολειται σοβαρα με τετοιες μαλ***** αποψη μου βεβαιως
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 πραγματικα ποτε δεν καταλαβα πως μπορει κανεις να ασχολειται σοβαρα με τετοιες μαλ***** αποψη μου βεβαιως ρε τι είναι αυτός ρε... μαλ***** η γιουροβίζιο; μαλ***** Ο Σάκης (το "Ο" κεφαλαίο);;;
million_voices Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ρε τι είναι αυτός ρε... μαλ***** η γιουροβίζιο; μαλ***** Ο Σάκης (το "Ο" κεφαλαίο);;; 10 chars sh**
million_voices Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Οσάκις πρωθυπουργός.Τέλος. και η Μπεζεντακου Οικονομικων
SCORPIO777 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ειμαι τοσο χαρουμενος που αυτο το γλυκουλικο-γλυκο αγορι θα μας εκπροσωπησει,και θα λικνισει το φιδισιο κορμι του για την ελλαδα. και εις ανωτερα.
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 αμα στην επομενη γιουπι-βιζιον ξανα βαλουνε τον ακατανομαστο, ή δηλωσει συμμετοχη η θωδη το επομενο λεπτο εχω φυγει απο Ελλάδα....
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 αμα στην επομενη γιουπι-βιζιον ξανα βαλουνε τον ακατανομαστο, ή δηλωσει συμμετοχη η θωδη το επομενο λεπτο εχω φυγει απο Ελλάδα.... ... για να πας στην χώρα διεξαγωγής του γεγονότος και να το δεις από κοντά, ε;
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μεσ'το μυαλο μου εισαι alex.... οχι αλλη αηδιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! (οταν) ειχε ξεκινησει η eurovision ηταν κατι καλο το οποιο μας εβαλε ουσιαστικα στην ethnic μουσικη αλλα πλεον εχει καταληξει και αυτη (eurovision) να ειναι πολιτικα παιχνιδια. greece to cyprus 12 points cyprus to greece 12 points... κοκ....
million_voices Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μεσ'το μυαλο μου εισαι alex.... οχι αλλη αηδιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! (οταν) ειχε ξεκινησει η eurovision ηταν κατι καλο το οποιο μας εβαλε ουσιαστικα στην ethnic μουσικη αλλα πλεον εχει καταληξει και αυτη (eurovision) να ειναι πολιτικα παιχνιδια. greece to cyprus 12 points cyprus to greece 12 points... κοκ.... ενω ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ενω ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα ποια υπολοιπα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.