Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ξανά ο Σάκης Ρουβάς στον 54ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα τον Μάιο του 2009. Η φετινή του συμμετοχή θα είναι η δεύτερη καθώς το 2004 είχε και πάλι εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό με το τραγούδι «Shake it» σε σύνθεση Νίκου Τερζή και στίχους Νεκτάριου Τυράκη. Το «Shake it» είχε καταλάβει την 3η θέση. Πηγη: www.in.gr Ωχχχχχχχ....Καποιες Ρουβιττσες ετοιμαζουν απο τωρα τις βαλιτσες τους !!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Να ετοιμάσουμε βαλίτσες δηλαδή Εγώ λέω να πάει πάλι η Παπαρίζου
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Να ετοιμάσουμε βαλίτσες δηλαδή Εγώ λέω να πάει πάλι η Παπαρίζου Αποφασησε ...δημοκρατικα η ΕΡΤ...
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ωχ, ωχ, κύριε Γιάννη αγοράστε από τώρα 3-4 εισητήρια!
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ωχ, ωχ, κύριε Γιάννη αγοράστε από τώρα 3-4 εισητήρια! Εχουν αρχισει απο τωρα και ψαχνουν για τιμες κλπ...Καπου 300 ευρω ειναι το εισητηριο για Μοσχα!!! Παλι θα τα ακουμπησω μου φαινεται.... Καλημερα Α. !!!!
agri0gatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος προς προέκυψε να πάει ο Ρουβας? Έγινε κάποιος διαγωνισμός και δεν το πήρα χαμπάρι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος προς προέκυψε να πάει ο Ρουβας? Έγινε κάποιος διαγωνισμός και δεν το πήρα χαμπάρι? Δημοκρατικα...Με ...αναθεση !!!! Ετσι ειχε γινει και με την Ελεναρα !!!
fagib2002 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Έτσι πρεπει να γινοται αυτα. χαχαχα Μπας κ παρουμε καμια πρωτια οπως με την ελεναρα
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά δεν μου περισσεύουν λεφτά το το 'θελα το ps3 με ρήμαξε αλλά αμα είναι για το Σάκη να τα δώσω
Typhoon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ρε σεις σοβαρευτείτε...υπάρχουν πάρα πολύ λόγοι να πάει κανείς στη Ρωσία, αλλά ο Σάκης δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας από αυτούς...
elena blue Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 μου μυριζει βισση Νο2:rolleyes: να δειτε που θα παθουμε το ιδιο καζο οπως με την αννουλα του χιονια.:devil: χθες σε κυπριακα site διαβασμα πως η μαριαντα πιεριδη εχει εκφρασει επιθυμια να εκπροσωπησει την κυπρο στην αγ. πετρουπολη και οι ιθυνοντες του Ρικ το σκεφτονται να της δωσουν απευθειας αναθεση. κι επειδη το θεμα με τη γιουροβιζιον μας απασχολει μεσα στο καλοκαιρι, να κι ενα βιντεακι για χαβαλε:
Berolinezos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Τελικά έχω χάσει τον μπούσουλα πόσες φορές έχει πάει ο Ρουβάς Eurovision και γύρισε πίσω με τις παντόφλες στο χέρι? Εντάξει κορυφαίος τραγουδιστής στην Ελλάδα δέν λέω αλλά βλέπει οτι οι άνθρωποι δέν τον θέλουν, δέν τον ψηφίζουν.
NickTheGreekxxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ίσως επειδή είναι στο στύλ του ρώσσου που κέρδισε φέτος τον ξαναστέλνουν.
elena blue Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ειναι λιγουρηδες. τα ιδια και η βισση. δεν καταλαβαινουν πως εχει περασει η μπογια τους. τον ρουβα τον ακουγα οταν ημουν στο γυμνασιο. την αννουλα...χεχε...απο το νηπιαγωγειο:devil: σημερα τα παιδια ηλικιας 10-15 δεν ξετρελαινονται με αυτους. δεν περιμενω απο τις ξαδερφες μου που ειναι 14 και 13 να φωναζουν σααααααααακηηηηηη. εχουν αλλους αγαπημενους καλλιτεχνες, νεους στην ηλικια οπως σαρμπελ, μαρτακης, ταμτα κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.