Προς το περιεχόμενο

Ο Σάκης Ρουβάς θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του 2009

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

919828_b.jpg

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ξανά ο Σάκης Ρουβάς στον 54ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα τον Μάιο του 2009.

Η φετινή του συμμετοχή θα είναι η δεύτερη καθώς το 2004 είχε και πάλι εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό με το τραγούδι «Shake it» σε σύνθεση Νίκου Τερζή και στίχους Νεκτάριου Τυράκη. Το «Shake it» είχε καταλάβει την 3η θέση.

Πηγη: www.in.gr

Ωχχχχχχχ....Καποιες Ρουβιττσες ετοιμαζουν απο τωρα τις βαλιτσες τους !!!!

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Να ετοιμάσουμε βαλίτσες δηλαδή:lol: Εγώ λέω να πάει πάλι η Παπαρίζου:-)

Δημοσ.
Ωχ, ωχ, κύριε Γιάννη αγοράστε από τώρα 3-4 εισητήρια!

Εχουν αρχισει απο τωρα και ψαχνουν για τιμες κλπ...Καπου 300 ευρω ειναι το εισητηριο για Μοσχα!!!

Παλι θα τα ακουμπησω μου φαινεται....

Καλημερα Α. !!!!

Δημοσ.

Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος προς προέκυψε να πάει ο Ρουβας? Έγινε κάποιος διαγωνισμός και δεν το πήρα χαμπάρι?

Δημοσ.
Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος προς προέκυψε να πάει ο Ρουβας? Έγινε κάποιος διαγωνισμός και δεν το πήρα χαμπάρι?

Δημοκρατικα...Με ...αναθεση !!!!

Ετσι ειχε γινει και με την Ελεναρα !!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μου περισσεύουν λεφτά το το 'θελα το ps3 με ρήμαξε αλλά αμα είναι για το Σάκη να τα δώσω:lol:

Δημοσ.

Ρε σεις σοβαρευτείτε...υπάρχουν πάρα πολύ λόγοι να πάει κανείς στη Ρωσία, αλλά ο Σάκης δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας από αυτούς...

Δημοσ.

μου μυριζει βισση Νο2:rolleyes::rolleyes: να δειτε που θα παθουμε το ιδιο καζο οπως με την αννουλα του χιονια.:devil::devil:

χθες σε κυπριακα site διαβασμα πως η μαριαντα πιεριδη εχει εκφρασει επιθυμια να εκπροσωπησει την κυπρο στην αγ. πετρουπολη και οι ιθυνοντες του Ρικ το σκεφτονται να της δωσουν απευθειας αναθεση.;)

κι επειδη το θεμα με τη γιουροβιζιον μας απασχολει μεσα στο καλοκαιρι, να κι ενα βιντεακι για χαβαλε:

Δημοσ.

Τελικά έχω χάσει τον μπούσουλα πόσες φορές έχει πάει ο Ρουβάς Eurovision και γύρισε πίσω με τις παντόφλες στο χέρι?

Εντάξει κορυφαίος τραγουδιστής στην Ελλάδα δέν λέω αλλά βλέπει οτι οι άνθρωποι δέν τον θέλουν, δέν τον ψηφίζουν.

Δημοσ.

ειναι λιγουρηδες. τα ιδια και η βισση. δεν καταλαβαινουν πως εχει περασει η μπογια τους. τον ρουβα τον ακουγα οταν ημουν στο γυμνασιο. την αννουλα...χεχε...απο το νηπιαγωγειο:devil::devil: σημερα τα παιδια ηλικιας 10-15 δεν ξετρελαινονται με αυτους. δεν περιμενω απο τις ξαδερφες μου που ειναι 14 και 13 να φωναζουν σααααααααακηηηηηη. εχουν αλλους αγαπημενους καλλιτεχνες, νεους στην ηλικια οπως σαρμπελ, μαρτακης, ταμτα κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...