Vamire666 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Λοιπον αυτο που ειχα σκεφτει εδω και κατι χρονια μεταξυ σοβαρου και αστειου ηταν αν μπορουσα να βαλω το pc μου μεσα σε νερο ποσο θερμοκρασια θα ανεβαζε??? το θεμα ειναι οτι δεν το εκανα ποτε γιατι αλλιως θα εκαιγα ολο το σπιτι μου :lol: και ψαχνωντας μετα απο αρκετο καιρο βρηκα αυτο το βιντεακι το οποιο πρεπει να το δειτε ολοι οσοι αν δεν το εχετε δει Με βαση το παραπανω βιντεο ειπα να ανοιξω θεμα!!! Οποτε ας κανουμε και καμια αναλυση περι επειδοσεις κλπ Αν θελετε look και αυτο να ανοιξει λιγο το ματακι μας Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ειναι με νερο τα παραπανω βιντεο αλλα με λαδι!!!Οποιος δεν εχει γνωσεις απο pc κλπ να μην δοκιμασει τπτ τετοιο Κινδηνος/Θανατος!!! Αν υπαρχει καποιος που το εχει κανει η το εχει δει απο κοντα ας μας πει εντυπωσεις!!! εγω θα ηθελα πολυ παντος να φτιαξω κατι αναλογο με το βιντεο 2 Φοβερο!!! Καλημερα
antonl Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ( BABY ) Oil PC??? φθηνό ορυκτέλαιο που; Extreme Watercooling (Οχι για αδυνατες καρδιες!!!) oil pc PC χωρις θορυβο μέσα σε μαγειρικό λάδι !!!
Vamire666 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ναι τελικα το καταλαβα πολυ ωραιο ομως ειναι παιδες για σαλονι ειναι οτι πρεπει και εχω ενα παλιο pcακι οποτε λεω να το κανω απο επειδωσεις παντως δεν εχει διαφορα ε? Μονο ακουστικη και οπτικη εχει?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ( BABY ) Oil PC???φθηνό ορυκτέλαιο που; Extreme Watercooling (Οχι για αδυνατες καρδιες!!!) oil pc PC χωρις θορυβο μέσα σε μαγειρικό λάδι !!! Αυτά νομίζω αρκούν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.