doomya Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έχει κάποιος άμεση εξυπηρέτηση με 1$ το μήνα. αναλογίσου οτι σε κάποιες χωρες με 1 δολλαριο επιβιωνουν για μια εβδομαδα
elis88 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 αναλογίσου οτι σε κάποιες χωρες με 1 δολλαριο επιβιωνουν για μια εβδομαδα Αν γοογλάρεις λίγο όμς για την συγκεκριμένη εταιρεία, θα δεις ότι είναια ρκετα προβληματική. Κάποοιυς τους κάνουν μπαν χωρίς λόγο, κάποιοι άλλοι έχουν πρόβλημα με την ταχύτητα.. κάποοι άλλοι έχουν πρόβλημα.. με το ftp. Και εγώ όταν το πρωτο είδα.. το μάτι μου γλυκάθηκε... αλλά απογητεύτηκα από τα σχόλια που βρήκα και τελικά κατέληξα στην creta force.
zirobabis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Εδώ και 1 μήνα έκανα host στην 3ix (το extra) με ?26.07 για 13 μήνες. Μια φορά που έπεσε ο server μου απάντησαν άμεσα και επανήλθε αμέσως. Τα προβλήματα που διάβασα σε άλλα forum ήταν από το 2006 και το 2007. Φυσικά δεν εχω εμπειρία περί hosting κ.τ.λ. για να μπορέσω να κρίνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.