Προς το περιεχόμενο

Ελληνικά Λαϊκά τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγο του νέου τις ηλικίας μου δυστυχώς δε γνωρίζω πολλά. Βρίσκω πολλά παλιά τραγούδια που μου αρέσουν ιδιαιτερα και δε γνωρίζω ούτε καλλιτέχνη ούτε τίτλο...ψάχνω τραγούδια του στιλ πουλοπουλου, έτσι αργά και ερωτικά. Η όπως ένα που λέει "γλυκα πονούσε το μαχαίρι.." (αλήθεια, ποιος το λέει?)

Δημοσ.

Το "γλυκα πονούσε το μαχαίρι.." ο Τολης Βοσκοπουλος.Αν δεν κανω λαθος....

Για Πουλοπουλο κοιτα για το "αγαλμα".

Χαιρομαι που νεα παιδια ακουνε πραγματικη λαϊκη μουσικη κια οχι ....χιπ-χοπ και αλλες μαλακιες.

Δημοσ.

Δυστυχώς του Βοσκόπουλου δε το βρίσκω...ούτε DC ούτε youtube...

καλά από πουλοπουλο ξέρω πολλά και βρίσκω εύκολα. Γενικότερα ψάχνω τραγούδια που παίζουν σε ταβέρνες κτλ κάτι slow ελληνικά, οτιδήποτε...

Έχω να έρθω ελλάδα αρκετό καιρό και θυμάμαι που συναντιόμουν με τι κοπέλα μου σε ένα σοκάκι και παίζανε αυτά τα τραγούδια από μια ψησταριά στη γωνια..:rolleyes:

Μη νομίζεις ούτε εγώ ήμουν fan των λαϊκών όσο εμενα ελλάδα αλλα όταν τα ακούς και βρίσκεσαι αλλου έχουν άλλο νόημα..

Ένα άλλο που λέει "αίσθημα μου δυνατό αν σε χάσω θα χαθώ, και αν μου πεις αντίο θα σε δω στο πλοίο" πως λέγεται? Θυμάμαι μου το τραγούδαγε η δίκια μου..είναι τραγούδι η..ποίημα??

Υπάρχει κάποιος σταθμός που να παίζει μέσο internet λαϊκά?

Δημοσ.
Το "γλυκα πονούσε το μαχαίρι.." ο Τολης Βοσκοπουλος.Αν δεν κανω λαθος....

Για Πουλοπουλο κοιτα για το "αγαλμα".

Χαιρομαι που νεα παιδια ακουνε πραγματικη λαϊκη μουσικη κια οχι ....χιπ-χοπ και αλλες μαλακιες.

Γιαννη πες μου. Τι ξερεις για το Χιπ Χοπ???

Δημοσ.

Πραγματικα ανατριχιαστικο τραγουδι...

Δεν ειναι βεβαια ερωτικο, αλλα πολιτικό και μπορει να φαινεται λιγο βαρυ για τα σημερινα δεδομενα, ειναι ομως ενα απο τα καλυτερα αυθεντικα λαϊκα τραγουδια.

Συνθεση Γιαννη Μαρκοπουλου, απιστευτη η φωναρα του Χαλκια στην πρωτη εκτελεση. Μετα το ειπανε και κατι αλλοι που νομιζουν οτι τραγουδανε...

Δημοσ.

Σε παρακαλώ μη μου πεις τώρα ότι η ελλάδα έχει hip hop....τα περισσότερα κλεμμένα από τους αμερικανους είναι και οι ίδιοι που το παίζουν αντί-αμερικανοι κτλ φοράνε fubu και φαρδιά. δεν έχω δει ελληνικό συγκρότημα να έχει βγάλει κάτι πρωτότυπο και και τις προκοπης. Σε τέτοιο στιλ μονο active member ακούω πολλά τραγούδια έχουν όντως νόημα αλλα ως εκεί. Και μπροστά στα λαϊκά τα hip hop δε κάνουν μια...κλάσεις ανωτερα. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά και συμφωνώ αλλα τα hip hop τα ακούς πάνω στη καvλα σου στο όσο είσαι νέος ενώ τα λαϊκά μια ζωή.

Υπάρχει κάποιο hip hop η rap τραγούδι να σου βγάζει αυτό που σου βγάζει αυτό εδώ

για παράδειγμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...