Προς το περιεχόμενο

laptop εως 550 ευρω

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! λοιπον θα ηθελα καποιο καινουριο λαπτοπ γτ αυτο που εχω εσπασε η οθονη και ζητανε 400-500 ευρω!! ελεος δλδ!!!

εχω καποιες απαιτησεις οπως επεξεργαστης intel κατα προτημιση και φυσικα δυπιρινος, καρτα γραφικων οποια ναναι (εξαλου ολες ειναι καλες τωρα ποια) αρκει να μην ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη:rolleyes:, σκληρο δισκο οσο να ειναι πραγματικα δεν με πολυνοιαζει...(μην ειναι ομως και 80:o)

Αυτα απο τις απιτησεις μου... και κατι αλλο! μην τον εχω ανοιχτο και πρεπει να του βαζω παγακια για να κρυωσει:devil: αλλα να ψηνω το καφεδακι μου τουλαχιστον!!:P:p:p:p

Αυτα και πιστευω να μην ζηταω πολλα... (περισσοτερο με ενδιαφερει καποιο ποιοτικο μην το παρω και εχω αλλα...)

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας...:-)

Δημοσ.
καρτα γραφικων οποια ναναι (εξαλου ολες ειναι καλες τωρα ποια) αρκει να μην ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη

Αυτόνομη κάρτα γραφικών σε αυτά τα χρήματα που να είναι πιο δυνατή από τις συνήθεις ενσωματωμένες (Χ3100, Χ1250) δεν υπάρχει.

Κατά τα άλλα η καλύτερη επιλογή είναι ο πολλάκις αναφερθείς στο forum IBM Lenovo R61i

Δημοσ.
Αυτόνομη κάρτα γραφικών σε αυτά τα χρήματα που να είναι πιο δυνατή από τις συνήθεις ενσωματωμένες (Χ3100, Χ1250) δεν υπάρχει.

Κατά τα άλλα η καλύτερη επιλογή είναι ο πολλάκις αναφερθείς στο forum IBM Lenovo R61i

δηλαδη ειναι καλυτερη μια Χ3100 απο την ΑΤΙ 2400 που ειναι σε αυτον??? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=47891

ο οποιος εχει και καλυτερο επεξεργαστη...:-) ή μηπως δεν ειναι αξιοπιστος???

Δημοσ.
Απο χαρακτηριστικα και τιμη σκιζει!

αυτο λεω και εγω...:-)

αλλα επιδι δεν εχουν αυτον τοτε να σας πω... εχουν τον ιδιο με 3 γκιγκα ραμ και 320 σκληρο με 50 ευρω παραπανω (550) καλα τα 320 γκιγκα σκληρο τα 3 γκιγκα μπροστινης τι τα θελει???? αφου με τα δυο ειναι μια χαρα... απο εκει και πανω παμε για παιχνιδομηχανη pc με τοσα...

Δημοσ.
δηλαδη ειναι καλυτερη μια Χ3100 απο την ΑΤΙ 2400 που ειναι σε αυτον??? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=47891

ο οποιος εχει και καλυτερο επεξεργαστη...:-) ή μηπως δεν ειναι αξιοπιστος???

Οπ τον είχα ξεχάσει αυτόν. Εχει λίγες μέρες αυτή η προσφορά. Ναι αυτό το FS είναι το απολύτως ισχυρότερο σε αυτά τα χρήματα. Από συνήθεια πρότινα το ΙΒΜ. Πάντως το FS δείχνει οκ.

Δημοσ.

Απολυτα σύμφωνος με το LG E500-L.AP13HS, εχω το προηγόυμενο μοντέλο στο οποιο αλλάζει μονο ο επεξεργαστής και ο δίσκος και είναι αθόρυβος αλλά και αρκετά γρήγορος φίλε μου...ολα τα λεφτα..

Επισκέπτης
Δημοσ.
Γεια σας! λοιπον θα ηθελα καποιο καινουριο λαπτοπ γτ αυτο που εχω εσπασε η οθονη και ζητανε 400-500 ευρω!! ελεος δλδ!!!

εχω καποιες απαιτησεις οπως επεξεργαστης intel κατα προτημιση και φυσικα δυπιρινος, καρτα γραφικων οποια ναναι (εξαλου ολες ειναι καλες τωρα ποια) αρκει να μην ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη:rolleyes:, σκληρο δισκο οσο να ειναι πραγματικα δεν με πολυνοιαζει...(μην ειναι ομως και 80:o)

Αυτα απο τις απιτησεις μου... και κατι αλλο! μην τον εχω ανοιχτο και πρεπει να του βαζω παγακια για να κρυωσει:devil: αλλα να ψηνω το καφεδακι μου τουλαχιστον!!:P:p:p:p

Αυτα και πιστευω να μην ζηταω πολλα... (περισσοτερο με ενδιαφερει καποιο ποιοτικο μην το παρω και εχω αλλα...)

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας...:-)

************************************************************************************

Αυτή τη στιγμή έχω ένα Toshiba Satellite το οποίο θέλω να πουλήσω σε αυτή

την τιμή που ζητάς...Πρόκειται για μοντέλο που αγοράστηκε από το Πλαίσιο

The Mall πριν 1 χρόνο. Εάν σε ενδιαφέρει, μπορώ να σου πω περισσότερα

για τα τεχνικά χαρακτηριστικά...

:-D

Δημοσ.

Επειδή είδα αρκετές προτάσεις με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών στη motherboard, να σου πω ότι αν θέλεις παιχνίδια ... μακριά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...