fe31h Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Γεια σας! λοιπον θα ηθελα καποιο καινουριο λαπτοπ γτ αυτο που εχω εσπασε η οθονη και ζητανε 400-500 ευρω!! ελεος δλδ!!! εχω καποιες απαιτησεις οπως επεξεργαστης intel κατα προτημιση και φυσικα δυπιρινος, καρτα γραφικων οποια ναναι (εξαλου ολες ειναι καλες τωρα ποια) αρκει να μην ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη, σκληρο δισκο οσο να ειναι πραγματικα δεν με πολυνοιαζει...(μην ειναι ομως και 80:o) Αυτα απο τις απιτησεις μου... και κατι αλλο! μην τον εχω ανοιχτο και πρεπει να του βαζω παγακια για να κρυωσει αλλα να ψηνω το καφεδακι μου τουλαχιστον!!:p:p:p Αυτα και πιστευω να μην ζηταω πολλα... (περισσοτερο με ενδιαφερει καποιο ποιοτικο μην το παρω και εχω αλλα...) Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας...
michalis2610 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 καρτα γραφικων οποια ναναι (εξαλου ολες ειναι καλες τωρα ποια) αρκει να μην ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη Αυτόνομη κάρτα γραφικών σε αυτά τα χρήματα που να είναι πιο δυνατή από τις συνήθεις ενσωματωμένες (Χ3100, Χ1250) δεν υπάρχει. Κατά τα άλλα η καλύτερη επιλογή είναι ο πολλάκις αναφερθείς στο forum IBM Lenovo R61i
fe31h Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Αυτόνομη κάρτα γραφικών σε αυτά τα χρήματα που να είναι πιο δυνατή από τις συνήθεις ενσωματωμένες (Χ3100, Χ1250) δεν υπάρχει. Κατά τα άλλα η καλύτερη επιλογή είναι ο πολλάκις αναφερθείς στο forum IBM Lenovo R61i δηλαδη ειναι καλυτερη μια Χ3100 απο την ΑΤΙ 2400 που ειναι σε αυτον??? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=47891 ο οποιος εχει και καλυτερο επεξεργαστη... ή μηπως δεν ειναι αξιοπιστος???
haHa Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 δηλαδη ειναι καλυτερη μια Χ3100 απο την ΑΤΙ 2400 που ειναι σε αυτον??? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=47891ο οποιος εχει και καλυτερο επεξεργαστη... ή μηπως δεν ειναι αξιοπιστος??? Απο χαρακτηριστικα και τιμη σκιζει!
fe31h Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Απο χαρακτηριστικα και τιμη σκιζει! αυτο λεω και εγω... αλλα επιδι δεν εχουν αυτον τοτε να σας πω... εχουν τον ιδιο με 3 γκιγκα ραμ και 320 σκληρο με 50 ευρω παραπανω (550) καλα τα 320 γκιγκα σκληρο τα 3 γκιγκα μπροστινης τι τα θελει???? αφου με τα δυο ειναι μια χαρα... απο εκει και πανω παμε για παιχνιδομηχανη pc με τοσα...
michalis2610 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 δηλαδη ειναι καλυτερη μια Χ3100 απο την ΑΤΙ 2400 που ειναι σε αυτον??? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=47891ο οποιος εχει και καλυτερο επεξεργαστη... ή μηπως δεν ειναι αξιοπιστος??? Οπ τον είχα ξεχάσει αυτόν. Εχει λίγες μέρες αυτή η προσφορά. Ναι αυτό το FS είναι το απολύτως ισχυρότερο σε αυτά τα χρήματα. Από συνήθεια πρότινα το ΙΒΜ. Πάντως το FS δείχνει οκ.
stefanos_79 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Για αυτον εδω τι εχετε να πειτε?Σκεφτομαι να τον προτεινω σε μια φιλη ως μια φθηνη λυση για δουλειες γραφειου και ιντερνετ HP G7060EV
michalis2610 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Το LG E500-L.AP13HS είναι καλύτερο ποιοτικά και με 2ετή εγγύηση με μόλις 30 ευρώ επιπλεόν.
21century Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Απολυτα σύμφωνος με το LG E500-L.AP13HS, εχω το προηγόυμενο μοντέλο στο οποιο αλλάζει μονο ο επεξεργαστής και ο δίσκος και είναι αθόρυβος αλλά και αρκετά γρήγορος φίλε μου...ολα τα λεφτα..
arkon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Παντως εγω πιστευω η προσφορα του Κοτσοβολου στα 499 ειναι οτι καλυτερο....)
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Γεια σας! λοιπον θα ηθελα καποιο καινουριο λαπτοπ γτ αυτο που εχω εσπασε η οθονη και ζητανε 400-500 ευρω!! ελεος δλδ!!!εχω καποιες απαιτησεις οπως επεξεργαστης intel κατα προτημιση και φυσικα δυπιρινος, καρτα γραφικων οποια ναναι (εξαλου ολες ειναι καλες τωρα ποια) αρκει να μην ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη, σκληρο δισκο οσο να ειναι πραγματικα δεν με πολυνοιαζει...(μην ειναι ομως και 80:o) Αυτα απο τις απιτησεις μου... και κατι αλλο! μην τον εχω ανοιχτο και πρεπει να του βαζω παγακια για να κρυωσει αλλα να ψηνω το καφεδακι μου τουλαχιστον!!:p:p:p Αυτα και πιστευω να μην ζηταω πολλα... (περισσοτερο με ενδιαφερει καποιο ποιοτικο μην το παρω και εχω αλλα...) Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας... ************************************************************************************ Αυτή τη στιγμή έχω ένα Toshiba Satellite το οποίο θέλω να πουλήσω σε αυτή την τιμή που ζητάς...Πρόκειται για μοντέλο που αγοράστηκε από το Πλαίσιο The Mall πριν 1 χρόνο. Εάν σε ενδιαφέρει, μπορώ να σου πω περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά...
aiantas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Φίλε νομίζω ότι αυτό είναι καλύτερο από όλα: http://www.mediamarkt.gr/catalogues/renti/7.pdf Packard Bell EASYNOTE MB55-P-003IL 689 ?
buyer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Επειδή είδα αρκετές προτάσεις με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών στη motherboard, να σου πω ότι αν θέλεις παιχνίδια ... μακριά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.