Vasilis86M Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Γεια χαρα σε ολους παιδια! Ολα δουλευαν ρολοι, ωσπου ανοιγω τo pc και τιποτα.... Προβλημα ο σκληρος δισκος και δεν μπορω να βρω λυση.. Στο πλαισιο μ ειπαν χτυπημα(τωρα πως? δεν εχω κατλαβει) Εκεινες τις μερες ειχε πολλες διακοπες ρευματος.. Τον πηγα σε ενα φιλο δεν μπορει να μπει μεσα, τον διαβαζει ομως, απλως οταν μπαινει να δει τι υπαρχει κολαει! Στο πλαισιο μ ειπαν για backup τα 4,7G 40euro.(ο δισκος ειναι 320G) Μια βοηθεια ρε παιδια, που να τον παω να τον κοιταξουν??? Καμια ιδεα???? Εχω πολυ σημαντικα αρχεια μεσα, φωτο κλπ που ισως να μην ξαναβρω ποτε μου... Παρακαλω, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
TNT1982 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 δυσκολα τα πραματα αν ο δισκος δεν ανοιγει στο πισι του φιλου.Αν σε καινε τοσο πολυ τα αρχεια πουχεις μεσα υπαρχουν εταιριες που ειδικευονται με data recovery αλλα χρεωνουν πολυ.
washcloud Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ...χαλάρωσε πρώτ' απ΄ όλα. Αν ο δίσκος φαίνεται στο BIOS, ελπίς υπάρχει. (τώρα τί πώς ποιός πού και γιατί....ασ' το. Μπορεί να φταίει όντως η ΔΕΗ, μπορεί κι ο ΟΤΕ η ΕΥΔΑΠ κτλ) Ξαναπάνε στο φίλο, και χρησιμοποιήστε το Active File Recovery (δεν είναι free). Αν μπορέσει να δει και να ανακτήσει τα αρχεία, μην ξεχνάτε ότι πρέπει να το κάνει στον δίσκο ΤΟΥ, και όχι στον δικό σου. Αν φανείς τυχερός (εξαρτάται από το ζόρι που τραβάει ο δίσκος σου), θα τ' ανακτήσεις όλα. Μετά αν ο δίσκος είναι σ' εγγύηση, αλλαγή. Αν όχι, φορμάτ, αλλά ίσως να μην λέει να τον ξαναεμπιστευτείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.