Προς το περιεχόμενο

Απορία για 8800GT

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την 8800GT της υπογραφής μου και θέλω να ρωτήσω:

1) Γιατί στο everest δεν δείχνει τους χρονισμούς της όπως γινότανε με την 7600GS Gigabyte που είχα!!

2) Έχει σταθερή θερμοκρασία στους 60 και με το RivaTuner είδα και άφησα τον ανεμιστήρας να λειτουργεί στο auto. Είναι καλή θερμοκρασία?

3) Ανέβασα με το ati tool τους χρονισμούς από 600/900 σε 650/1050 και είχα αφήσει το scan for artifact παραπάνω από 5:30 ώρες και δεν πέταξε πρόβλημα, και με το που πάω να παίξω Pro Evolution 2008 chrasharei και μετα τρέχω το 3D Mark 06 και σε full όλα (Antialising, ...) πάλι chrasharei!!Ενω στην 7600GS Gigabyte από 450/400 την πήγα 551/513 και δεν είχε πρόβλημα πουθενα, τι γίνεται?

Έχω τους 175.16 driver και θα βάλω τους 175.19!

Δημοσ.

1) Ιδέα δεν έχω. Εμένα για την αντίστοιχη της POV τους δείχνει.

2) Νομίζω πως γι αυτή την εποχή και για auto setting είναι καλά. Εμένα σε idle είναι στους 65C (60% fan) και φτάνει τους 88C (100% fan) σε full load.

3) Απλά δεν αντέχει τόσο ψηλά. Ίσως θέλει παραπάνω ρεύμα για να ναι σταθερή. Δεν ξέρω :). Δοκίμασε να χαμηλώσεις τη μνήμη. Απ' όσο θυμάμαι συνήθως δεν πάει πάνω από 950-1000MHz.

Δημοσ.

2] Οι 60C, αν ειναι load, ειναι τρελα καλοι :devil:

3] Κατεβασε memory @ 1025 + δοκιμασε, ακομη και @ 1000, αν συνεχιζει crashes.

Αν η μνημη δεν ειναι το προβλημα, κατεβασε core @ 640 :-(

Δημοσ.

Η δική μου 8800GT τις ζεστές ώρες της μέρας (δηλ. σχεδόν όλη μέρα...) είναι από 62 ως 65 βαθμούς σε ηρεμία (ο υπολογιστής είναι σε δωμάτιο χωρίς κλιματισμό). Η μέγιστη θερμοκρασία που έχω δει σε πλήρες φορτίο (Grid...) είναι 93 βαθμοί.

Δημοσ.

Eχω την εντυπωση οτι ειναι θεμα μητρικης γιατι ναι μεν υποστηριζει θυρα pciχ16,αλλα την βλεπει σαν 4χ γιατι την ελεγχει μεσωsouthbridge.Ετσι ισως να δημιουργονται <<κενα δεδομενων>> με γρηγορους χρονισμους καρτων και γιαυτο κολλαει στα παιχνιδια.τα ιδια αντιμετωπισα και στο δικο μου συστημα και πιθανολογω οτι εξηγειται ετσι.Οσον αναφορα το 1 εμενα ενω δειχνει τους χρονισμους της καρτας,οταν της κανω oc συνεχιζει και δειχνει τους normal και μαλλον προκειται για bug του everest ultimate 2008 που εχω.

Δημοσ.

@GPOWERR: Δεν ξέρω πόσο ισχύουν αυτά που αναφέρεις (εκτός από τη μειωμένη ταχύτητα του pci-e της μητρικής) αλλά για τον pagratios δεν ευθύνεται κάτι τέτοιο γιατί στη μητρική του το pci-e λειτουργεί σε x16.

Δημοσ.
@GPOWERR: Δεν ξέρω πόσο ισχύουν αυτά που αναφέρεις (εκτός από τη μειωμένη ταχύτητα του pci-e της μητρικής) αλλά για τον pagratios δεν ευθύνεται κάτι τέτοιο γιατί στη μητρική του το pci-e λειτουργεί σε x16.

Nαι το ειδα εκ των υστερων στο manual που κατεβασα απο το site ths gigabyte.Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι στη δικη μου μητρικη με 945 ειναι το pcix16x4 sto southbridge:mad:

Δημοσ.

ΟFFTOPIC..

ΓΙΑ να μην ανοιγω τοpic..

Θα μου μπαινει μια οποιαδηποτε 8800gt στο κουτι μου?

Ειναι mid size..

Δημοσ.
ΟFFTOPIC..

ΓΙΑ να μην ανοιγω τοpic..

Θα μου μπαινει μια οποιαδηποτε 8800gt στο κουτι μου?

Ειναι mid size..

Το midi δε λέει κάτι μιας και υπάρχουν σε διάφορες διαστάσεις.

Αν και λογικά θα μπαίνει, καλό είναι να βρεις κάποιον με το ίδιο κουτί και με κάρτα μεγαλύτερη ή ίση με την 8800GT να στο επιβεβαιώσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...