Greek-City Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 guys! ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΝΕΟ PC ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ. Η ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΟΘΟΝΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤVΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ..
Greek-City Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Η οθονη ειναι Sumsung 22'' και η καρτα γραφικών ειναι NV9600GT Biostar.Α..και η μητρική ειναι Asus Deluxe PQ5
antonl Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Το pc ακούγεται να κάνει κανονικά boot; Το 4πινο καλώδιο τροφοδοσίας psu->μητρική το συνέδεσες;
Greek-City Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ναι...αφου ολα λειτουργουν κανονικα.Ολοι οι ανεμηστηρες.Ο σκληρος ακουγεται πως δουλευει και γενικα δουελευουν τα παντα.Εγω σκεφτηκα μηπως επειδη η μητρικη ειναι απο το κουτι κατευθειαν μηπως θελει καποια ρυθμιση απο καποιο μηχανημα που εχουν οι τεχνικοι..Ξερετε κατι??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 guys! ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΝΕΟ PC ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ. Η ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΟΘΟΝΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤVΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος και σοβαρός λόγος που γράφεις κεφαλαία;
Greek-City Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Οχι σορρυ απλα βιαζομουν και δεν το προσεξα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.