Panos1987 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 εχω laptop 10 ημερων Και με την χαρα που ειχα κατεβασα το grid και ενω ολα τα videos παιξανε κανονικα μολις πηγα στον αγωνα ¨ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΥΚΝΟ....¨ μονο το κοντερ ο χαρτης και οι χρονοι υπηρχαν και ο ηχος απο το αυτοκινητο...τι μπορει να φταιει;;;;help
EvilEyes Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Πιθανόν η κάρτα του φορητού σου να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Grid, το οποίο παρεπιπτόντως είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Τι κάρτα γραφικών έχει;
EddieObscurant Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Τι κάρτα έχει, κατέβασε τους καινουριους drivers της κάρτας απο τη σελίδα του φορητού. Μπορεί όμως και πάλι να μην παίζει, τα περισσότερα παιχνίδια λένε ότι μπορεί να δουλεύουν και με τις αντίστοιχες κάρτες των φορητών αλλά πουθενά δεν λένε οτι τις υποστηρίζουν. Ελπίζω να χει τουλάχιστον καμια nvidia ή ati και όχι intel gma 950, γιατί αλλιώς ξέχασέ το.
Panos1987 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Το κοιταξα και αυτο!εχω την ati hd2600.στο read me λεει πως η καρτα μου ειναι συμβατη!εχει τις ιδιες απαιτησεις με το colin mcrae dirt εκτος απο το grid που θελει το sp1 για τα windows!μπορει να φται και αυτο;το dirt δεν μου κολλαει πουθενα!
shadowmann Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 αυτό που κατέβασες είναι χαλασμένο..απλό. από τι στιγμή που παίζει το demo...
Panos1987 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 εκανα install και το αυθεντικο και παλι τα ιδια προβληματα!δεν ξερω τι να πω . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.