assaya Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Χαίρεται παίδια... Έχω ένα makefile που περιέχει τον παρακάτω κώδικα για όταν επιλέξεις make macosx: macosx: $(MAKE) FC=xlf FFLAGS="-c -O3 -qstrict -qipa -qarch=g5 -qnosave" \ intlist.o $(MAKE) LD="xlf -o" LDFLAGS="" FC=xlf FFLAGS="-c -O3 -qstrict -qarch=g5 -qnosave"\ EX=$(EX) BINROOT=$(BINROOT) $(TYPE) Επειδή παίρνω error όταν πάω να κάνω το make, το configure το έχω κάνει, υποθέτω ότι φταίει το ότι ήταν το make παρμένο από το αντίστοιχο make που ήταν για AIX κ μετατραμένο κάπως σε make για g5 mac. Χέρει κανείς πώς μπορώ να το μετατρέψω για intel mac???? Επίσης, ο κώδικας που θέλω να κάνω compile είναι σε fortran... Α, κ, κατάλαβε κανείς τι είπα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Χαίρετε κ πάλι... Να ρωτήσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό... νόημα βγάζει? γιατί είναι κάπως παράξενο το όλο θέμα... για αυτό ρώτησα κ αν κατάλαβε κανείς... μην είναι τελείως λάθος or sth... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μάλλον δεν κατάλαβε κανείς μας Δεν κάνεις την ερώτηση σε ποιό εξειδικευμένα mac fora καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.