Greek-City Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Τωρα φτιαχνω αυτην την ωρα τo στήνω το pc αλλα δεν μπορω να βρω το fisaki που μπανει το καλωδιο του ON/OFF και του reset πανω στην μητρικη..Η μιτρηκη ειναι η ASUS P5Q DELUXE δειτε εδω εικόνα της..Ας μου πει γρηγορα καποιος που συνδεω τα fisakia των καλωδιων του ΟΝ/ΟFF και του reset ...
Greek-City Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Τέρμα κάτω αριστερά όπως βλέπουμε την εικόνα Ναι αλλα εκει το ασπρο μεγαλο fisaki λες??γιατι εκει μπορουν να μπουν πολλα τετοια μικρα φισακια...να τα βαλω οπως να ναι?γτ εχει και κατι αλλα φισακια που λενε led
washcloud Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ...κάνε έτσι "γρήγορα" τις συνδέσεις και σε βλέπω να μένεις από μητρική... Η οποία λογικά είχε ένα μάνιουαλ με τις συνδέσεις αυτές. Κι αν δεν είχε, στο σάιτ της να το κατεβάσεις σε pdf...
asmorod Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος οι Asus έχουν σε μια μικρή σακουλίτσα κάποια quick connect βύσματα, βάζεις εκεί πάνω τα καλώδια του power, hdd κλπ και μετά τα βάζεις κάτω δεξιά όπως βλέπεις τη μητρική σου.
liopyr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ...κάνε έτσι "γρήγορα" τις συνδέσεις και σε βλέπω να μένεις από μητρική... Yπερβολές... Το πολύ-πολύ να μην ανάψει..
kosmasgr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος οι Asus έχουν σε μια μικρή σακουλίτσα κάποια quick connect βύσματα, βάζεις εκεί πάνω τα καλώδια του power, hdd κλπ και μετά τα βάζεις κάτω δεξιά όπως βλέπεις τη μητρική σου. Ναι υπάρχει αυτό που λές αλλά δεν είναι απαραίτητο.
washcloud Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Yπερβολές... Το πολύ-πολύ να μην ανάψει.. ...το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει με τις συνδέσεις των βυσμάτων του κουτιού, αλλά με το πώς το "αντιμετωπίζει" το θέμα γενικά : Ας μου πει γρηγορα καποιος που συνδεω τα fisakia των καλωδιων του ΟΝ/ΟFF και του reset ... ...όποιος δεν κοιτάει το manual της μητρικής, ή έστω αν αυτό δεν υπάρχει, ΔΕΝ το βλέπει πιο χαλαρά ώστε να κοιτάξει για online manual, αλλά ποστάρει σ' ένα φόρουμ γι' αυτό και το θέλει και γρήγορα , όλο και καμμιά πατάτα θα κάνει αργά ή γρήγορα... Νο ; *αυτό που είπε ο asmorod είναι και το πιο "νορμάλ"...ΔΟΘΕΝΤΟΣ ότι υπήρξε αυτό το σακκουλάκι.
liopyr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ...το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει με τις συνδέσεις των βυσμάτων του κουτιού, αλλά με το πώς το "αντιμετωπίζει" το θέμα γενικά : ...όποιος δεν κοιτάει το manual της μητρικής, ή έστω αν αυτό δεν υπάρχει, ΔΕΝ το βλέπει πιο χαλαρά ώστε να κοιτάξει για online manual, αλλά ποστάρει σ' ένα φόρουμ γι' αυτό και το θέλει και γρήγορα , όλο και καμμιά πατάτα θα κάνει αργά ή γρήγορα... Νο ; Νταξ, πρέπει να προσπαθήσει πολύ κάποιος για να κάψει μία μητρική... Εσένα ξέρω , σε κυνηγάει λίγο η γκαντεμιά, γι'αυτό προειδοποιείς..
parsifal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Νταξ, πρέπει να προσπαθήσει πολύ κάποιος για να κάψει μία μητρική... Δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο η πλειοψηφία νομίζει. Αν είχε τύχει στους περισσότερους όμως, όλοι θα είχαν μάθει από νωρίς τη χρησιμότητα ενός πάμφθηνου αντιστατικού μπρασελέ...
liopyr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο η πλειοψηφία νομίζει. Αν είχε τύχει στους περισσότερους όμως, όλοι θα είχαν μάθει από νωρίς τη χρησιμότητα ενός πάμφθηνου αντιστατικού μπρασελέ... Nαι, μεταξυ μας τωρα parsifal, οταν στηνεις ενα Pc εισαι εξοπλισμενος με αντιστατικο μπρασελε? (προσωπικα, απο μητρικες που δεν εχουν γκρινιαξει ποτε 1,5 χρονο τωρα στο μαγαζι, εχω βγαλει απο πανω τους απο τσιχλες εως σοκολατες λιωμενες και διαφορα αλλα "μπινελικακια" που δυσκολα τα φανταζεται νους)...
parsifal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Nαι, μεταξυ μας τωρα parsifal, οταν στηνεις ενα Pc εισαι εξοπλισμενος με αντιστατικο μπρασελε? Εεεεε...όχι. Αν και θα 'πρεπε, έχω ήδη στείλει σε τόπο χλοερό 2 μητρικές, 2 σκληρούς δίσκους και καμμία 10αριά memory modules. Ευτυχώς όλα δικά μου. Κάθε φορά που συναρμολογώ σύστημα φίλου/γνωστού όμως, με πάει 3-1 μέχρι το πρώτο boot και όπως σταυροκοπιέμαι κατά το power-on, όλως περιέργως θυμάμαι ότι κακώς δεν έχω παραγγείλει 2-3 μπρασελέ να βρίσκονται...
washcloud Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ..εγώ πάντως επιμένω, ότι η παρατήρησή μου έχει να κάνει με τη...μενταλιτέ του αρχικού. Και σε πληροφορώ lipyrη μου ότι πιθανώς είμαι πιο τσαπατσούλης κι από 'σενα μάλλον. Αλλά επειδή έτσι μου καρφώνει. Δεν μπορώ όμως και να το προτείνω στον άλλον...(έχει τύχει να βγάλω παλιά, κάρτα τιβί από pci, με το pc εν πλήρει λειτουργία χωρίς να καεί τίποτα....Τί να κάνω, να πω σε άλλους "νταξ, δεν τρέχει, κάντε το και σεις" ; ) Άμα ξεκινάει να στήσει σύστημα μ' αυτ'ο το στυλ, όλο και κάποια αρκουδιά θα κάνει στην πορεία. Και οι καλύτεροι χειρουργοί btw έχουν ξεχάσει ψαλλίδια, νυστέρια, κατασαβίδια, πόμολα κ.α. χρηστικά κλείνοντας βιαστικά ασθενείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.