faitas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2001 Loipon exw mia dxr3 se win2000 kai office XP antimetopizontas to gnosto problima pou prepei na sbinw panta to CTfmon.exe apo to task manager. gia na glitwsw afti ti fasaria ema8a oti borw na balw ta driver tis hollywood+. Ta ebala omws kai den mou anagnwrizan tin karta!!! mipos yparxei kapoios poio apotelesmatikos tropos na kanw unistall ta driver tis creative apo to aplo unistall button pou exei sto properties? I prepei na kanw kati allo?<BR>Episis otan paizei mia tainia sixna diapistwnw oti i fwni den simbadizei me tin eikona. Dior8wete afto, kai pws?<BR>Telos kati asxeto. To winamp mou pa8ainei to eksi, otan paizei ena kommati den deixei ton xrono kai den kounietai to time bar( ekeino pou kounietai analogika me ton xrono tou tragoudiou). Dior8wnete mono otan kanw uninstall kai ksana install to programma!! Any idea on that?<P>Thanx
darkman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 file faitas to idio problima antimetopiza kai ego katebasa tous drivers ti hollywood <BR>apo to <A HREF="http://www.realmagic.com" TARGET=_blank>www.realmagic.com</A> gia win2000 mazi omos kai ta aplications kai mazi me to remoteselector 1,73 mou douleyi apsoga kane bebea unistall apo to add remove programs tin creative kai meta perna tous drivers kai pistebo na sou pexi <BR>episis aferese kai apo to device manager kai tin karta oste stin epomeni epanekinisi na tin xanabri ayta kali tyxi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.