cumulus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Πριν απο 10 χρονια υπηρξε μια διαρροη σε μια σωληνα κατω απο την μπανιερα και ο υδραυλικος υποχρωτικα μου περασε εξωτερικες σωληνωσεις.Φετος αποφασισα να αλλαξω τα πλακακια στο μπανιο αυτο και ψαχνω ιδεες γαι το πως μπορω να κανω λιγοτερο εμφανεις τις σωληνωσεις (Η τοποθετηση των πλακιδιων θα γινει απο μενα)
dimpa16 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Φιλε μου, φοβαμαι οτι θα πρεπει να ξαναφωναξεις υδραυλικο. Θα πρεπει να σκαφτει ο τοιχος και να καλυφθουν οι σωληνες
thanocaster Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Αν το μπάνιο σου δεν είναι μικρό, οι σωλήνες βρίσκονται μόνο σε έναν τοίχο και δεν σε καίει να μην χάσεις 7 πόντους στη μια του πλευρά, μπορείς να τους καλύψεις με γυψοσανίδα και πάνω εκεί να βάλεις το πλακάκι.
lary7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Η μπορείς απλά να τους βαψεις κάτι έντονο (κοκκινο-πορτοκαλί) και μαζί με μερικές άλλες επεμβάσεις να έχεις ενα στυλ industrial. Ειναι και τις μόδας (δεν κάνω πλάκα).
gtroza Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 η απλή γυψοσανίδα στο μπάνιο, θα γίνει γιαούρτι κάποια στιγμή .
gdevil Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Υπάρχουν και γυψοσανίδες με αντοχή στην υγρασία. Ψάξε στα καταστήματα δομικών υλικών.
cumulus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Eυχαριστω για τις ιδεες παιδια.Τελικα αυτο που καταληγω ειναι μαλλον το βαψιμο οπως προτεινε και ο lary7.Aληθεια υπαρχουν τιποτα φωτογραφιες απο τετοιο βαψιμο να παρω καμμια ιδεα ;
ApSiMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Eυχαριστω για τις ιδεες παιδια.Τελικα αυτο που καταληγω ειναι μαλλον το βαψιμο οπως προτεινε και ο lary7.Aληθεια υπαρχουν τιποτα φωτογραφιες απο τετοιο βαψιμο να παρω καμμια ιδεα ; απλό βάψιμο θα είναι φίλε μου....εγώ πχ τις έχω βάψει στο χρώμα (περίπου) των πλακιδιών του τοίχου που είναι κοντά. Φαντάσου εγώ έχω και ένα σωλήνα που φεύγει από μπάνιο...περνάει μέσα από κάτι τοίχους, το υπνοδωμάτιο κ καταλήγει στο μπαλκόνι....Αυτός ο σωλήνας έχει 3 χρώματα!!! Φωτογραφία αν θες βγάζω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα....
cumulus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 απλό βάψιμο θα είναι φίλε μου....εγώ πχ τις έχω βάψει στο χρώμα (περίπου) των πλακιδιών του τοίχου που είναι κοντά.Φαντάσου εγώ έχω και ένα σωλήνα που φεύγει από μπάνιο...περνάει μέσα από κάτι τοίχους, το υπνοδωμάτιο κ καταλήγει στο μπαλκόνι....Αυτός ο σωλήνας έχει 3 χρώματα!!! Φωτογραφία αν θες βγάζω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα.... Αν νομιζα οτι θελει τιποτα ειδικο χρωμα γιαυτο ρωτησα.
ApSiMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Αν νομιζα οτι θελει τιποτα ειδικο χρωμα γιαυτο ρωτησα. χρώμα για μέταλλο (χαλκός είναι οι δικές σωλήνες?) σε όποια απόχρωση σου κάνει κέφι! Πάντως το αν είναι ωραία τοποθετημένες (με γωνίες κλπ) βγαίνει πολύ ωραίο στυλ Industrial που είπε κ ο φίλος πιο πάνω.
lary7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Eυχαριστω για τις ιδεες παιδια.Τελικα αυτο που καταληγω ειναι μαλλον το βαψιμο οπως προτεινε και ο lary7.Aληθεια υπαρχουν τιποτα φωτογραφιες απο τετοιο βαψιμο να παρω καμμια ιδεα ; Τον αυγουστο θα βαψω κατι τετοιες σωληνες σε ενα διαμερισμα που ανακαινίζω.Τοτε θα ξέρω και εγώ πως βγαίνει το αποτέλεσμα) Μπορείς να πειραματιστείς με τις αποχρώσεις. Απλά μπορεις να βάψεις μερικά ακομα κατασκευαστικα στοιχεια του σπιτιού (λοιπές σωληνώσεις, κάποιοες κολώνες) και να προσθέσεις πράγματα οπως μεταλλικα πουρια για να ειναι το αποτέλεσμα ποιο συνολικό. Χρώματα χρησιμοποίησε εντονα, αφου δεν μπορεις να κρυψεις κατι, τονισε το!
Tren Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 η απλή γυψοσανίδα στο μπάνιο, θα γίνει γιαούρτι κάποια στιγμή. Κι εγω το πιστευω αυτο.
QueLastima Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μεγάλη ταλαιπωρία αυτοί οι σωλήνες είχα και εγώ ένα κόλλημα κάποτε με το τι θα γίνουν οι σωλήνες και πως θα φαίνονται πιο ωραίοι. Ως που άκουσα το παρακάτω τραγούδι από LostBodies και μετά το παράτησα το σωλήνωμα "Φτου ρε πούστη μου δουλειά! Είναι μερικές μέρες που έχω τελειώσει απ' το εργαστάσιο και κάθομαι και σκέφτομαι ακόμα λέω μα τι καθόμασταν και βγάζαμε εκει πέρα είχαμε τρελαθεί στο σωλήνα κάθε μέρα χιλιάδες σωλήνες σωλήνες δηλαδή να βγου... να μπούμε όλοι μέσα στους σωλήνες Τι σκατά τους κάνουνε τόσους σωλήνες? Τι διαόλο τους θέλουνε τόσους σωλήνες? Και τη θάλασσα θα κουβαλήσουνε με τόσους σωλήνες? Πάω στο φαρμακοποιό, του λέω θέλω ένα φάρμακο Μου λέει σε σωληνάριο το θέλεις? Του λέω κοίταξε ρε φίλε, μήπως νομίζεις ότι μου κάνεις πλάκα? Τι σκατά θα τους κάνουνε τόσους σωλήνες? Τι θα βάλουνε μέσα σε τόσους σωλήνες? Έχει πήξει ο τόπος σωλήνες! Μου λέει ένας φίλος, δεν πας να ξεκουραστείς λίγο, κανα ψαρεματάκι. Πάω στην παραλία, μου λέει, τι θες για δόλωμα, λέει, μήπως θέλεις σκουλίκι ή σωλήνα? Του λέω, κοίταξε να δεις, του λέω, νομίζετε ότι θα με τρελάνετε? Τι σκατά θα τους κάνουνε τόσους σωλήνες? Τι θα βάλουνε μέσα σε τόσους σωλήνες? Έχει πήξει ο τόπος σωλήνες! Κάθε μέρα σωλήνες. Ξέρετε πως μυρίζουν οι σωλήνες? Έχουμε παλαβώσει, έχουμε τρελαθεί απ' τους σωλήνεεεεεεεεεεες. "
Tren Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Χωρις σωληνα η Πωλινα χωρις μπιντε η Ρενε Δεν ειναι αστειο ΤΟ να μην εχεις καμπινε!!! Παντως και το σπρει σμαλτου σε αντικ χρωμα ειναι μια καλη λυση. Δεν ξερω αν συμφωνεις.
QueLastima Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Χωρις σωληνα η Πωλινα χωρις μπιντε η Ρενε Δεν ειναι αστειο ΤΟ να μην εχεις καμπινε!!! Παντως και το σπρει σμαλτου σε αντικ χρωμα ειναι μια καλη λυση. Δεν ξερω αν συμφωνεις. :lol: Σε αντικ?? :rolleyes::rolleyes: Δεν ειν' κακό! Πάντως η Ρενέ μεγάλη ζημιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.