Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 δεν παύει να είναι μεταχειρισμένος ο cpu και με λιγότερη εγγύση (ναι οκ σιγά την διαφορά θα μου πεις), άλλοι τον πουλάνε φτηνότερα με παρόμοια χρήση ή ακόμα και σφραγισμένο σε αγγελίες, παραμένει κοροϊδία... τέσπα ας το τελειώσουμε εδώ δεν έχει νόημα άλλο η συζήτηση...
gtsamour Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Λιγότερη εγγύηση δεν μπορεί να έχει γιατί η εγγύηση είναι από το Πλαίσιο ή από το ΧΨ μαγαζί που φυσικά δεν θα παραδεχτεί ότι σου έδωσε μεταχειρισμένο και θα σου δώσει την κανονική εγγύηση. Αυτός που θα πάρεις από αγγελία θα έχει εγγύηση? Μάλλον όχι αλλά και αν έχει δεν θα είναι από τη στιγμή που την παίρνεις. Καταλαβαίνεις τη διαφορά? Δεν διαφωνώ με αυτά που λές απλά δεν υπάρχει τρόπος να ξέρεις αν το έκαναν ή όχι και να μπορείς να το αποδείξεις (με εξαίρεση τους δίσκους με τα data μέσα). Ο μόνος τρόπος είναι κάποιος να το συναρμολογεί μόνος του.
phanispal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Ξέρεις (ή μπορείς να φανταστείς) πόσοι 8400 και 8200 έχουν επιστραφεί με τη δικαιολογία οτι έχουν προβληματικούς σένσορες ενώ στην πραγματικότητα το πρόβλημα των κατόχων τους ήταν οτι δεν ανέβαινε πάνω από 800MHz/1GHz (η κοινώς λεγόμενη μπανάνα); Και γιατί εγώ, που ας πούμε οτι δε με ενδιαφέρει το o/c (λέμε τώρα) και θέλω μια ζωή να τον τρέχω στα 3 και όχι στα 4.2 να πάω να αγοράσω έναν μεταχειρισμένο για καινούριο, ο οποίος δεν παίζει να έχει ελεγχθεί καν, έστω για την υποτυπώδη δικαιολογία, δηλαδή οτι έχει προβληματικό σένσορα; Και εκτός απ' αυτό ο προηγούμενος θα του "είχε βγάλει τα μάτια" προσπαθώντας να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει, ταίζοντάς τον άφθονα volt. Αλλά από τη στιγμή που δουλεύει, δεν πρέπει να μιλάω καν, ε; Δηλαδή μ' αυτή τη λογική να πάω να αγοράσω μεταχειρισμένο αμάξι/μηχανή και να μη με ενδιαφέρει αν έχει τρακάρει στο παρελθόν... Αφού θα λειτουργεί... Σόρρυ που το συνεχίζω ThReSh, αλλά δε μπορώ με αυτά που διαβάζω...
XLV Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Και συνηγορώντας στα όσα έγραψε ο phanispal, όταν ξέρουμε ότι οι core 2 duo στα 45nm γίνονται degrade αρκετά γρήγορα, αν δεχτούν υψηλό cpu voltage..
supermedoras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 εγω προτεινω μητρικη asus εχουν πολυ καλες θερμοκρασιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.