Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Τώρα για κάποιο που το πήγε ο άλλος πίσω γιατί άλλαξε γνώμη αλλά λειτουργεί κανονικά, τι θα έπρεπε να το κάνουν δηλαδή να το φάνε? να το πουλάνε σε χαμηλότερη τιμή ή τουλάχιστον να ενημερώνουν τον αγοραστή...
gtsamour Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δυστυχώς ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος είναι να μάθεις να τα συναρμολογείς μόνος σου. Καλώς ή κακώς το να βάλουν κάτι που έχει χρησιμοποιηθεί ελαφρώς αλλά είναι κατά τα άλλα ΟΚ, είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις αλλά και που στην τελική δεν είναι και τίποτε σπουδαίο. Δες το πχ σαν τον πελάτη που παίρνει μια mobo, της βγάζει τα μάτια κάνοντας μια ηλιθιότητα προσπαθόντας να φλασάρει το bios και μετά την πάει πίσω και λέει ότι δε δουλευε. Και αυτός θα έπρεπε να την κρατήσει και να την τρίψει στην κασίδα του αφού τη χάλασε αλλά δεν κάνει αυτό. Κάτι παρόμοιο αλλά περισσότερο έντιμο....
Lefteris29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 αυτό δεν λύνει το πρόβλημα όλων όμως...αλλά τι μας νοιάζει για τους άλλους έτσι? Δεν ειπα κατι τετοιο γιατι αλλωστε και εγω ειμαι ενα απο τους αλλους οπως αναφερεις. Δεν ειμαι γνωστης και το περισσοτερο που μπορω να εγκαταστησω σε εναν υπολογιστη ειναι εξτρα μνημες.Οποτε μην βαζεις λογια στο στομα μου.. Φυσικα και δεν επικροτω την συγκεκριμενη τακτικη απλα λεω εναν τροπο για να ειναι σιγουρος ο πελατης οτι θα εχει εναν υπολογιστη ο οποιος δεν θα αποτελειται απο μεταχειρισμενα εξαρτηματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Καλώς ή κακώς το να βάλουν κάτι που έχει χρησιμοποιηθεί ελαφρώς αλλά είναι κατά τα άλλα ΟΚ για σένα είναι, για μένα και για άλλους όχι... Δεν ειπα κατι τετοιο γιατι αλλωστε και εγω ειμαι ενα απο τους αλλους οπως αναφερεις.Δεν ειμαι γνωστης και το περισσοτερο που μπορω να εγκαταστησω σε εναν υπολογιστη ειναι εξτρα μνημες.Οποτε μην βαζεις λογια στο στομα μου.. δεν είπες κάτι τέτοιο αλλά η συγκεκριμένη πρόταση άφηνε τέτοιο υπονοούμενο
gtsamour Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μια που δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο τότε, κάτσε μάθε να τα βάζεις μόνος σου και άσε την κλάψα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 oh no μου την είπες τώρα...αλλά μάλλον δεν κατάλαβες ότι δεν μιλούσα για μένα αλλά γενικότερα... όπως είπα αν κάνουμε εμείς την δουλειά μας τι μας νοιάζει για τους άλλους έτσι (μπαλάρες)? φαίνεται ότι δεν έκανα καλά που δεν ανέφερα ότι τα PCs μου τα στήνω μόνος μου κομμάτι κομμάτι από το 1999-2000...(και ότι δεν μου έχει τύχει μεταχειρισμένο μέχρι τώρα)
Lefteris29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μια που δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο τότε, κάτσε μάθε να τα βάζεις μόνος σου και άσε την κλάψα. Αν αναφερεσαι σε μενα ,πρωτα πολλα το μηνυμα μου δεν ηταν κλαψα.Δεν θα με πιασει και καταθλιψη που δεν ξερω να στηνω εναν υπολογιστη και δεν με ενδιαφερει αλλωστε να μαθω. Ανεφερα εναν τροπο για να προφυλαχτει ο πελατης.Αν εσεις αυτα που γραφουν οι αλλοι τα παιρνετε οπως θελετε, δικο σας προβλημα.
gtsamour Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Αυτός που δεν ξέρει να συναρμολογεί μόνος του, μάλλον απίθανο να καταλάβει αν κάτι είναι μεταχειρισμένο ή όχι εφόσον το μηχάνημα λειτουργεί απροβλημάτιστα οπότε no harm done. Και εμένα δε μου έχει τύχει μεταχειρισμένο μια που συναρμολογώ μόνος μου τα pc μου από το 93. Γενικά να σου βάζουν μεταχειρισμένα δεν είναι κάτι που συμβαίνει και συχνά πια, μάλλον σπάνια θα έλεγα. Οπότε μη χάνομε χρόνο να συζητάμε για άκυρα.
gtsamour Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Αν αναφερεσαι σε μενα ,πρωτα πολλα το μηνυμα μου δεν ηταν κλαψα.Δεν θα με πιασει και καταθλιψη που δεν ξερω να στηνω εναν υπολογιστη και δεν με ενδιαφερει αλλωστε να μαθω.Ανεφερα εναν τροπο για να προφυλαχτει ο πελατης.Αν εσεις αυτα που γραφουν οι αλλοι τα παιρνετε οπως θελετε, δικο σας προβλημα. Δεν αναφερόμουν σε σένα φίλε μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Οπότε μη χάνομε χρόνο να συζητάμε για άκυρα. σπάνια και άκυρα δλδ αυτά που έγραφες στο post #34 και το γεγονός ότι είχε βουήξει ο τόπος τότε...ok...
gtsamour Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 άκυρα δλδ αυτά που έγραφες στο post #34 και το γεγονός ότι είχε βουήξει ο τόπος... Παλιώτερα, όχι τώρα. Ήμουν από αυτούς που έκραζαν φανατικά το Πλαίσιο μια που την είχα πάθει με τις χύμα μνήμες κάποτε αλλά τα πράγματα τώρα δεν είναι έτσι. Τι να κάνουμε δηλαδή να μην το αναγνωρίσουμε ότι έφτιαξε η κατάσταση?
Lefteris29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 για σένα είναι, για μένα και για άλλους όχι... δεν είπες κάτι τέτοιο αλλά η συγκεκριμένη πρόταση άφηνε τέτοιο υπονοούμενο Καμια σχεση, δεν το ειχα σκεφτει ετσι καν.Μια προταση για να προφυλαχτει καποιος ανεφερα εφοσον δεν μπορεις να αλλαξεις την λανθασμενη πολιτικη μιας αλυσιδας.
Lefteris29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δεν αναφερόμουν σε σένα φίλε μου. my mistake..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Παλιώτερα, όχι τώρα. ναι παλιότερα, φαντάσου όμως να μην υπήρχε αντίδραση και να είχαν την δικιά σου αντιμετώπιση, ακόμα θα τα έκαναν... άσε που χαλαρά θα τα κάνουν ακόμα σε προϊόντα που δεν μπορείς να το καταλάβεις...πχ tray cpus...
gtsamour Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Τη δική μου αντιμετώπιση αποκλείεται να την είχαν αν ήταν άθλιοι. Τώρα που είναι καλοί έχουν και καλή αντιμετώπιση. Άλλωστε όπως είπα και πρίν, και εγώ έκραζα το πλαίσιο τότε. άσε που χαλαρά θα τα κάνουν ακόμα σε προϊόντα που δεν μπορείς να το καταλάβεις...πχ tray cpus... πολύ πιθανόν, όχι ότι έχει καμια σημασία (εφόσον επαναλαμβάνω το εξάρτημα λειτουργεί άψογα), έχει χαλάσει καμια cpu από φυσιολογική φθορά πρίν αντικατασταθεί επειδή ξεπεράστηκε? Και πόσο να έχει χρησιμοποιηθεί πια. Αυτό που λές μπορεί και να ισχύει κάποιες φορές (αν και δε πιστεύω ότι είναι πολλοί αυτοί που επιστρέφουν κάτι που λειτουργεί καλά επειδή άλλαξαν γνώμη), απλά και να γίνεται κάποιες φορές (ΑΝ) δε χάλασε και ο κόσμος εφόσον λειτουργούν. Όχι ότι το επιβραβεύω απλά δεν το βρίσκω και τραγικό σε σύγκριση με αυτά που γίνονταν στο παρελθόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.