Lefteris29 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μολις μου χαλασε η μητρικη και ψαχνομαι για καινουργια. Η παλια μου ηταν η asus p5n32 sli se deluxe. επεξεργαστη εχω τον core2 duo e6600 γραφικη καρτα την 8800 gt. Μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη καλη μεταξυ 100-150 ευρω? Εχω αφησει τον υπολογιστη στο πλαισιο service -αν ξερετε καποια καλη απο το πλαισιο θα ηταν μεγαλη βοηθεια..
Sadman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Asus p5q/p5e ή με ~100 απο ε-shop Abit ip35 pro.
Lefteris29 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Asus p5q/p5e ή με ~100 απο ε-shop Abit ip35 pro. Απο επιδοσεις αξιζουν? Μπηκα επισης στο πλαισιο και λεει για crossfire οποτε λογικα δεν υποστηριζουν καρτες nvidia.ισχυει αυτο?
NickTheGreekxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 απλά δεν υποστηρίζουν sli (Με μία nvidia δέν έχεις πρόβλημα).Αξίζουν αρκετά σε αυτή την τιμή.
Lefteris29 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 βασικα παιδια να σας ρωτησω κατι-πηγα σημερα με τοον υπολογιστη στο πλαισιο (ηταν αγορασμενος πριν απο 2 περιπου χρονια απο multirama και του ειχα κανει αναβαθμιση πριν απο 8 μηνες στο πλαισιο -αλλαγη τροφοδοτικου και γραφικης καρτας) Αφου τον αφησα, με πηραν απο το πλαισιο μετα απο καμια ωρα και μου ειπαν οτι τα ελεγξαν ολα και μαλλον υπαρχει προβλημα με την μητρικη. Μου ειπαν οτι ισως να ηταν καλυτερο να το παω στην εταιρεια απο οπου το πηρα λογω εγγυησης γιατι για καινυργια καλη μητρικη πρεπει να διαθεσω πανω απο 100 ευρω. Αυτα που θελω να ρωτησω ειναι τα εξης: παιζει να μην ασχοληθηκαν πολυ και να υπηρχε περιπτωση απλα το bios να ειναι corrupted( δεν μου μπουταρε)-(το ειχα διαβασει σε διαφορα sites) τελος υπαρχει περιπτωση να μου το δεχονταν απο multirama αφου εχω κανει αναβαθμιση?και αν ναι ξερετε αν παιζει μεγαλη καθυστερηση? σας επρηξα με ερωτησεις αλλα θελω πολυ να ακουσω και μια δευτερη γνωμη
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Ναι θα στο δεχτουν αλλα πρεπει να πληρωσεις και την τοποθετηση... Μπορει να ειναι corrupted το BIOS αλλα και παλι τι μπορεις να κανεις εσυ? Να αναζητησεις τσιπακι BIOS? Εαν δεν εχεις τη μητρικη 3 χρονια (που δε την εχεις), δε καλυπτεται απο εγγυηση? Υ.Γ.: Οχι γραφικη καρτα, ελεος! Καρτα γραφικων! VGA= Video Graphics Accelerator= Επιταχυντης Γραφικων Βιντεο... Y.Γ.2: Η IP35Pro ειναι πολυ καλη μητρικη πραγματικα...
Lefteris29 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Ναι θα στο δεχτουν αλλα πρεπει να πληρωσεις και την τοποθετηση...Μπορει να ειναι corrupted το BIOS αλλα και παλι τι μπορεις να κανεις εσυ? Να αναζητησεις τσιπακι BIOS? Εαν δεν εχεις τη μητρικη 3 χρονια (που δε την εχεις), δε καλυπτεται απο εγγυηση? Υ.Γ.: Οχι γραφικη καρτα, ελεος! Καρτα γραφικων! VGA= Video Graphics Accelerator= Επιταχυντης Γραφικων Βιντεο... Y.Γ.2: Η IP35Pro ειναι πολυ καλη μητρικη πραγματικα... Sorry λαθος διατυπωση, εννοουσα αν θα καλυπτεται η εγγυηση εφοσον εχω κανει αναβαθμιση και ειδικα απο αλλη εταιρεια? Για το bios απλα ειχα διαβασει οτι μπορεις να κανεις reset μεσω floppy disk Υ.Γ Εχεις δικιο για την καρτα γραφικων-τοσα χρονια στο κουρμπετι και ακομα μπερδευομαι και λεω γραφικη καρτα...
Lefteris29 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μολις διαβασα το αποκομμα της εγγυησης και λεει οτι δεν ισχυει αν υπαρχει επεμβαση στην συσκευη,μη εξουσιοδοτημενων προσωπων και επισης αν υπαρχει επεμβαση στις ετικετες ασφαλειας (ειχε στο καπακι που ανοιγει το κουτι του υπολογιστη) Μαλλον λοιπον παω για την asus p5q. Ξερετε αν ειναι καλυτερη απο την p5n32sli se deluxe?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Κοιτα τους δειχνεις την αποδειξη που να φαινεται ποτε αγορασες μητρικη (στα Multirama τη δειχνεις), και εφοσον σου ειπαν καμμενο μην ασχοληθεις καν. Απλα ακουλουθησε τη προβλεπομενη διαδικασια (RMA, αντικατασταση), στα Multirama παντα. Δεν εχει σημασια που αναβαθμισες αλλο κομματι, δεν ειναι DELL το pc να μη το αγγιζεις απο μεσα ουτε Apple... Εφοσον εβαλες συμβατο (ειδικα εφοσον το εβαλε τεχνικος και οχι εσυ) κομματι, δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Μη στο αναφερεις αυτο με τις αλλαγες, και εαν αναφερουν τιποτα/στα μασησουν, μεινε σταθερος στην αποφαση σου. Οπα αυτο αλλαζει το πραγμα (στο νεο σου ποστ). Επρεπε να το ξερεις πριν κανεις αναβαθμιση. Εφοσον αναφερει κατι τετοιο, δε μπορεις να κανεις πολλα (επρεπε να το χες παει για αναβαθμιση Multirama), αλλα ακομα μπορεις να μη το αναφερεις και να δεις εαν θα στην πανε για RMA τη μητρικη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Η διαδικασια επιστροφης της μητρικης στη μαμα εταιρεια αφου ελεγχθει οτι εχει προβλημα απο το καταστημα (δεν ειναι απαραιτητο αυτο), ελεγχουν εαν ειναι επισκευασιμη απο τη μαμα εταιρεια και εν τελει την επιδιορθωνουν ή της αλλαζουν με καινουρια.
Lefteris29 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μολις χαλαστηκα αλλη μια φορα γιατι μιλησα με ενα φιλο ο οποιος μου ειπε οτι παιζει να κολλησα ιο που να εσβησε το bios -εχα κατεβασει ο μ...ας κατι cracks απο ιντερνετ και ειδικα ενα απο αυτο που ηταν υποπτο το χρηιμοποιησα (ξανα ο μ..ας) . Επισης το θεμα ειναι οτι το βιαζομαι οποτε ετσι θα μου αργησει αν το στειλουν στην μαμα εταιρεια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μπα υπερβολικα σπανιο να γινει flash το BIOS απο μονο του (απο ιο). Γενικα πρεπει να το κυνηγησεις πολυ για να σου κανει προβλημα στο Hardware ιος.... Εαν θελουν να σε κρατησουν πελατη εφοσον δουν οτι εχει προβλημα και εχεις την εγγυηση επισης καλο θα ηταν να στην αλλαξουν με μια ιδια (εαν εχουν), και μετα να κανουν διαδικασια ετσι ωστε να τους ερθει μετα απο λιγο καιρο απο τη μαμα εταιρεια κανουρια μητρικη...
Sadman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 οπως τα λεει ο georgeman ειναι. Μην πας ολο το pc,απλα βγαλε την μιτρηκη,και παντηνα(λογικα πρεπει να σου εδωσαν το κουτι της ετσι?) Αλλιως αστο,παρτο οπως ειναι και παντο,δεν χανεις τπτ.
Lefteris29 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 βασικα ετσι θα κανω.Ευτυχως πηγα στο πλαισιο του Πειραια και το multirama ειναι ακριβως απεναντι. Πηρα μολις τωρα στο Πλαισιο για να παω να το παραλαβω αυριο και μου ειπαν οτι ακομα και αν ανοιχτηκε ο υπολογιστης και ειχε γινει αναβαθμιση, ειναι παρανομο να μην σου το επισκευασουν. Το μονο κακο μαλλον ειναι οτι την συγκεκριμενη μητρικη δεν την δειχνει στο site του Multirama και φοβαμαι μηπως δεν εχουν στο stock και ετσι το στειλουν στην εταιρεια. Απο εκει και περα φομαμαι οτι θα το παρω απο Σεπτεμβρη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.