Προς το περιεχόμενο

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το cd single μου

aoratos_1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι ενα cd single με τραγουδια που εγραψα εγω,οποιος θελει ας τα κατεβασει για να παρω και μερικες γνωμες.Το στυλ το τραγουδιων ειναι hip hop.

Καλη ακροαση!!!

01.Το παραμυθι

02.Το παραμυθι instrumental

03.Το παραμυθι exotic mix

04.Μια κραυγη

http://rapidshare.com/files/129123482/_______.part1.rar

http://rapidshare.com/files/129123677/_______.part2.rar

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Είναι πολύ μεγάλα τα downloads. Μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό; Π.χ. να τα ανεβάσεις ξανά ως ξεχωριστά αρχεία;

Τί διάρκεια έχει το κάθε track και σε τί format βρίσκονται μέσα στα RAR; MP3; Και με τί bitrate;

Δημοσ.

Τα άκουσα όλα και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν. :-)

Η μουσική είναι καλή, το samplάκι που έχεις φτιάξει ή χρησιμοποιήσει πιασάρικος ήχος δηλαδή ωραίο!

Από στίχους δε μπορώ να ξέρω, δίνω περισσότερη βάση στη μουσική.

Γενική βαθμολογία με τα δικά μου κριτήρια είναι 8,5/10

Δημοσ.

parsifal τα αρχεια ειναι wav. και αυτο το εκανα για να εχει καλυτερο ηχο.

DJ_XLR8 Σε ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο και τα κατεβασες αλλα και για τα σχολια σου.

Δημοσ.

Αν έχω την άδεια του aoratos_1, μπορώ να ανεβάσω ένα ZIP (που περιέχει MP3 μορφή των κομματιών) στο MediaFire. Έχουν κωδικοποιηθεί με το LAME plugin του Foobar2000 (190Kbps, V2, fast) και το μέγεθος του ZIP αρχείου είναι 18.1 MB.

Η δική μου κριτική: Αν και δεν είμαι fan αυτού του είδους της μουσικής, μου φάνηκε αξιόλογο άκουσμα. Στα συν ο προσεγμένος στίχος.

Σου εύχομαι από καρδιάς να γίνεις πιο γνωστός και να καταξιωθείς στο χώρο της Hip Hop...

Δημοσ.

Ωραία, το ZIP μπορεί να το κατεβάσει όποιος θέλει από εδώ.

Γράψε μας και δύο λογάκια παραπάνω, αν θες: Π.χ. πόσον καιρό ασχολήθηκες για να το φτιάξεις, αν δουλεύεις μόνος ή συνεργάστηκαν κι άλλα άτομα, τί εξοπλισμό χρησιμοποίησες κλπ.

Δημοσ.

Βασικα σχεδον ολα τα εκανα μονος μου

Στιχοι- μουσικη-ενορχηστρωση ειναι δικα μου.

Το play back το εφτιοξα στο home studio μου που δεν ειναι και τιποτα

σπουδαιο.Ενα pc και μια κονσολα korg d8.χρησιμοποιησα διαφορα sample technics απο synth κιθαρες επαιξα ζωντανα.το remix του play back το εκανα εγω και την ηχοληψια.

Οι φωνες γραφτηκαν στο studio 5 αλλα και το master.

Γενικα μου πηρε ενα χρονο για να τα φτιαξω τα τραγουδια(στιχοι,μουσικη,ενορχηστρωση.ηχογραφηση}

Δημοσ.

Εγώ επανέρχομαι και είμαι της άποψης ότι πρέπει να κάνεις ένα demo cdάκι να το πας σε δισκογραφική σιγά σιγά.

Δημοσ.

Tώρα που "κατέβασα" τα κομμάτια έχω μόνο ένα να πω:Μήπως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αυτό που λέει ο DJ_XLR8; Αν και δεν είναι του είδους μου, τα τραγούδια σου μου άρεσαν ΕΙΔΙΚΑ από πλευράς στίχων...

Δημοσ.

φίλε aoratos_1, άκουσα το cd σου και παρόλο που τα ακούσματά μου σε hip hop είναι ελάχιστα, δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον DJ_XLR8... Πήγαινε σε δισκογραφική ΤΩΡΑ!!!!

Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα πριν πας σε δισκογραφικη πρωτον να στειλεις μια κοπια στον εαυτο σου με συστημενο και να μην το ανοιξεις εκτος αν το ακουσεις καπου απο καποιον αλλο οποτε με αυτο αποδεικνυεις οτι το εχεις γραψει εσυ πριν το κυκλοφορισει ο αλλος και δευτερον αν θες ακου το σαν γνωμη προσπαθησε να ραπαρεις απο πιο χαμηλα στο λαιμο σου για να βγαζεις λιγο πιο μπασσες συχνοτητες κατα τα αλλα μια χαρα εισαι go get em

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...