Προς το περιεχόμενο

Vista : Πώς αλλάζω το κωδικό στο LAN?

JASONJAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Πώς γίνεται να αλλάξω το κωδικό του LAN? Δηλαδή όταν από άλλο υπολογιστή του δικτύου πάω να συνδεθώ σε αυτόν ζητάει username και password. Πώς αλλάζω αυτά τα δύο?

Δημοσ.

Υποθέτω οτι ζητάει απο το LAN σε σύνδεση με άλλο υπολογιστή. Αρα θές νέο User να φτιάξεις στον υπολογιστή που θα συνδέεσε. Και όποιον φάκελο κάνεις share πρέπει να βάζεις και αυτόν τον user σαν χρήστη στον συγκεκριμένο φάκελο. Ti λειτουργικό έχεις? XP? Στο Control Panel θα βρείς ένα User settings...

Δημοσ.
Υποθέτω οτι ζητάει απο το LAN σε σύνδεση με άλλο υπολογιστή. Αρα θές νέο User να φτιάξεις στον υπολογιστή που θα συνδέεσε. Και όποιον φάκελο κάνεις share πρέπει να βάζεις και αυτόν τον user σαν χρήστη στον συγκεκριμένο φάκελο. Ti λειτουργικό έχεις? XP? Στο Control Panel θα βρείς ένα User settings...

Έχω vista. Απο πού μπορώ να το αλλάξω?

Δημοσ.
Γειά σας,

Πώς γίνεται να αλλάξω το κωδικό του LAN? Δηλαδή όταν από άλλο υπολογιστή του δικτύου πάω να συνδεθώ σε αυτόν ζητάει username και password. Πώς αλλάζω αυτά τα δύο?

&

απο το μενού του ρουτερ σου τα αλλάζεις αυτα.

συγγνώμη δεν ειχα καταλαβει ακριβώς τι ήθελες να κάνεις.

Δημοσ.

control panel> Parental Controls> Create new user account...

Κάπως λογικά το κάνεις και με το ήδη υπάρχων user αλλα δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ...

Αμα φτιάξεις νέο user θα σου ζητάει στην αρχή login και θα πρέπει να διαλέγεις...

Δημοσ.

στο κέντρο δικτύου έχει επιλογή στο lan να ζητάει κωδικό η όχι.... θα σου δώσω screenshot αλλά τα ξημερώματα γιατί δεν είμαι στο pc μου τώρα

Δημοσ.

σε εμένα παίζει κανωνικά έτσι μόλις το βγάλεις τα pc ( win Xp ) που πάνε να κάνουν access στα share αυτού που έχει Vista δεν ζητάνε κωδικό αν το έχει στο On τότε θέλουν user και pass και δεν είναι ο guest από default νομίζω άλλα πρέπει να δίνεις τον user που έχουν κάνει log in τα Vista

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...