Hlapatsas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα. Θέλω να πάρω headset για gaming περισσότερο και θέλω κάτι που να έχει καλή ποιότητα στον ήχο του μικροφώνου.Γιατί το λέω αυτό;Πήρε ένα φιλαράκι κάτι plantronics με 75?, υποτίθεται super duper και τα λοιπά και όποτε μιλάει στο ts νομίζω ότι ακούω τον Ρομποκοπ! Να προσδιορίσω ότι θεμιτές είναι απόψεις από προσωπική εμπειρία και μόνο γιατί λέω να δώσω κανα 50? που για εμένα προσωπικά δεν είναι λίγα Ακούω τις απόψεις σας λοιπόν..
Barbattilas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Το Logitech Precision Gaming νομίζω είναι καλό και φθηνό. Κι ειδικα αν το παρεις με μαγαζί με 2 χρόνια εγγύηση. Κανει γύρω στα 35 ? και 'έχει μακρύ καλώδιο και σύνδεη usb 2 και κλασσική ταυτόχρονα!!! (μην πας στο πιο φθηνο μαγαζί και το παρεις με 1 χρόνο εγγύση . ονοματα δεν λεμε, εταιρέιες δεν θίγουμε! )
Hlapatsas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Αυτά τυγχάνει να τα έχω δοκιμάσει και μου κουράζουν πολύ τα αυτιά.Μετά απο λίγη ώρα πονάνε..
Barbattilas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Αυτά τυγχάνει να τα έχω δοκιμάσει και μου κουράζουν πολύ τα αυτιά.Μετά απο λίγη ώρα πονάνε.. Για πάνω από 1 ώρα όλα καταντανε κουραστικα. Ειχα παλαι τα Η600 ή καπως έτσι της Creative, πάνω από ώρα... βουίζαν τα αυτια και κυρίως πονολυσαν τα περύγια. Τώρα έχω τα Logitech premium μια από τα ίδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.