gtroza Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ακόμα να γράψει κάποιος "βάλτε linux";;; Χαλαρώσαμε... χαλαρώσαμε!!! βάλτε Linux να σωθείτε ! .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 βάλτε και Φίνα...
FarCry Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Επίσης, αν ακολουθήσεις τα links που έδωσες δύο βήματα παρακάτω, θα βρεις και το σύνδεσμο για το openbsd. βασιζομενο σε αυτο το λινκ το οποιο διαβασα δε μας λεει και πολλα για το πια bugs εχουν διορθωσει. γιατι δεν ειναι μονο 1. επισης αναφερει και το εξης: According to de Raadt, there are 20 to 30 of such bugs in Intel's latest errata list that cannot be worked around by operating systems and will be potentially exploitable http://marc.info/?l=openbsd-misc&m=118296441702631 και με δεδομενο την υπογραμμιση της παρουσιασης θεωρω οτι και το OpenBSD ειναι affected. Αποκλειεται αυτος με τετοια εμπειρια που εχει σε αυτα τα θεματα να μη γνωριζε απο περσυ την ανακοινωση του de Raadt για τα bugs των intel cpu και τι διορθωσεις εκαναν στο openBSD. Μιλαμε για 1 χρονο πριν. http://support.microsoft.com/?kbid=936357 A "stop 0x7E" error that may occur during startup on some systems that are running an older Pentium 5 CPU LOL
alkisg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δεν έχει πει ότι θα το παρουσιάσει σε OpenBSD, ούτε και σε Mac. Έχει αναφέρει μια λίστα μερικών λειτουργικών, και αυτά δεν εμπεριέχονται στη λίστα. Ίσως να το κάνει αν το καταφέρει, ίσως όχι. Ίσως να κατάφερε να κάνει exploit κάποιο από τα 20-30 bugs που δεν μπορεί να κάνει κάτι το λειτουργικό γι' αυτά, ίσως όχι, και να παρουσιάσει exploits για κάποιο από τα άλλα bugs, σε όποια λειτουργικά δεν έχουν φτιάξει ακόμα workarounds. Όταν λέμε ανεξάρτητα λειτουργικού, αυτό δεν σημαίνει ότι αμέσως το σπάσαμε και μπήκαμε. Κάποια από αυτά τα bugs χρειάζονται ειδικές συνθήκες για να εμφανιστούν, και ίσως να μην καταφέρει να πετύχει αυτές τις συνθήκες σε όλους τους συνδυασμούς πακέτων software. Π.χ. λέει ότι ένας τρόπος να εκμεταλλευτεί τα bugs είναι μέσω java virtual machine, οπότε αν εγώ δεν έχω java προφανώς δεν μπορεί. Θα πρέπει να βρει κάποιον άλλο τρόπο να εκμεταλλευτεί το bug ανάλογα με το λογισμικό μου, είτε συστήματος είτε εφαρμογών. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν έχει σημασία τι κάνει το λογισμικό, το λειτουργικό, το BIOS κτλ. Θα προσπαθήσουν να μπαλώσουν ότι μπαλώνεται, και να βγάλουν workarounds για όσα CPU bugs μπορούν, αλλά το σημαντικό στη συζήτηση αυτή είναι νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να παραπονιόμαστε για τις εταιρίες κατασκευής CPU. Και βασικά ο μόνος λόγος που συμμετείχα σ' αυτή τη συζήτηση ήταν επειδή αναφερόταν το kaspersky labs και το αντιιικό του, το οποίο δεν έχει καμία σχέση, ήταν απλή συνωνυμία. Οπότε μην περιμένεις να σηκώσω παντιέρα και να υποστηρίζω ένθερμα το ένα ή το άλλο λειτουργικό, δεν έχω καμία τέτοια όρεξη ειδικά όταν τα bugs είναι των κατασκευαστών CPU.
firewalker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ρε βάλτε όλοι AMD.... Χα χα χα χα... Δεν άντεξα.
talos_2002 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Οπότε Intel και Sun θα πιεστούν να κυκλοφορήσουν ενημερώσεις να διορθώσουν το χάλι τους. Αν Unix και Linux δεν είναι ασφαλή, σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας; Για το ανύπαρκτο, σε μη enterprise χρήση, πρόβλημα των πρώτων Phenom χαμός και λάσπη έπεσε. Τώρα που ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα εμφανίστηκε στα, ως γνωστό πάμπολλα, errata των Intel, δεν βλέπω ούτε τη μισή φασαρία να κάνουν. Θέλω ξανά τον Cyrix μου! VIA, αργεί ο desktop Isaiah;
michael92 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Όσο περισσότερο εξαρτώμαστε από τους υπολογιστές τόσο πιο αναξιόπιστοι γίνονται αυτοί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα