Προς το περιεχόμενο

Singularity (FPS by Raven Software)

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
As ever, enterprising gamers have found a few workarounds, but nothing coming close to a fix. Regrettably, these require users to delve into the murky world of registry editing, rather than the simple modification of an .ini file as one might expect. Opening HKEY_CURRENT_USER\Software\Activision\Singularity in regedit presents a list of variables, several of which can be modified to increase shadow quality or anisotropic filtering.

To help improve the texture streaming situation users must add a DWORD named bUseBackgroundLevelStreaming, set to '1.' A second, EnableHighPolyChars, can also be added to ensure that two of the main cast and most of the enemies remain in hi-res at all times, immune to the effects of the streaming tech. The streaming problem will still be prevalent, but when it does rear its ugly head it will less noticeable (a far larger portion of on-screen items are immediately loaded) and resolved far faster.

δασδασγασδσαδσα

Δημοσ.

Λοιπόν, αναθεωρώ.

Το παιχνίδι απλά τα ΣΠΑΕΙ!

Φοβερό!!!

Όσο το προχωράς, τόσο πιο καλό γίνεται.

Μιλάμε ότι είναι όλα τα παιχνίδια τις τελευταίας 10ετίας μαζεμένα.

Από Resident Evil, Bioshock, Uncharted, Timeshift και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα τίτλους.

Από τα καλύτερα που έχω παίξει, ατμοσφαιρικό, πολύ καλό σύστημα στόχευσης, πολύ καλό Story, δράση, φυσική κίνηση, κλπ.

Δυστυχώς το πρόβλημα με τα γραφικά, στο ότι αργούν να φορτώσουν είναι ένα θέμα, αλλά πάνω στον πανικό το ξεχνάς.

Πρέπει να παίξετε να το προχωρήσετε και θα γουστάρετε αρκετοί! ;)

Δημοσ.
Λοιπόν, αναθεωρώ.

Το παιχνίδι απλά τα ΣΠΑΕΙ!

Φοβερό!!!

Όσο το προχωράς, τόσο πιο καλό γίνεται.

Μιλάμε ότι είναι όλα τα παιχνίδια τις τελευταίας 10ετίας μαζεμένα.

Από Resident Evil, Bioshock, Uncharted, Timeshift και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα τίτλους.

Από τα καλύτερα που έχω παίξει, ατμοσφαιρικό, πολύ καλό σύστημα στόχευσης, πολύ καλό Story, δράση, φυσική κίνηση, κλπ.

Δυστυχώς το πρόβλημα με τα γραφικά, στο ότι αργούν να φορτώσουν είναι ένα θέμα, αλλά πάνω στον πανικό το ξεχνάς.

Πρέπει να παίξετε να το προχωρήσετε και θα γουστάρετε αρκετοί! ;)

Έτσι όπως το είδα, δεν έκανα το κόπο να το δοκιμάσω καν.

Ώστε, λες να το δοκιμάσω; Δε ξέρω, κρατάω επιφυλάξεις :/

Δημοσ.

Αν δεν σε πειράζει αυτό με τα Textures, ναι κατέβασέ το και αφιέρωσε κάνα 2ώρο να το προχωρήσεις...

Είναι πολύ δυνατό.

Παίζει και με 120+ FPS...

Το έδωσα και σ' ένα φιλαράκι που παίζαμε μαζί, μήπως του παίξει στην onboard κάρτα γραφικών του. :P

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα και το ξεκίνησα εχθές.

Μικρούτσικο παιχνίδι αλλά καλοφτιαγμένο.

Με τα textures το πρόβλημα σε μένα ήταν μηδαμινό και δεν με απασχόλησε καθόλου.

Το παιχνίδι είναι καλοφτιαγμένο, αλλά σου δίνει υπερβολικά μεγάλη δύναμη και έτσι γίνεται πανεύκολο.

Μόλις αποκτήσεις τη δυνατότητα να κάνεις σφαίρα που παγώνει το χρόνο εντός της, ουσιαστικά τελειώνει το οποιοδήποτε challenge και το gameplay γίνεται πανομοιότυπο με του F.E.A.R, αλλά αρκετά πιό διασκεδαστικό.

Απλώς παγώνεις τους πάντες και με την άνεσή σου τους πυροβολάς.

Τα όπλα επίσης ήταν αδιάφορα, εφόσον έπαιζα με τη προαναφερθήσα τακτική.

Αν εξαιρέσεις το τέλος, το παιχνίδι ήταν τίγκα στα κλισέ, ενώ οι δυνατότητες του TMD είχαν άπειρες προοπτικές που δεν αξιοποιήθηκαν.

Το παιχνίδι ήταν καλό κατά τη γνώμη μου, αλλά θα μπορούσε να ήταν τόσο μα τόσο καλύτερο.

Το τέλος μου άρεσε πολύ.

Ελπίζω να βγεί κάνα sequel.

Δημοσ.
Ρε παιδιά,έχω πρόβλημα στο να νικήσω το μεγάλο τέρας.

Στην αρχή τ πετας τα βαρέλια π τ ίδιο σ πετάει.Μετά ?

τον βαράς στον άσπρο κύκλο

μετα βγάζει κάτι τύπους και ξανα το ίδιο

Έχω πρόβλημα γαμώτο εγώ. Ξεκινάει, δείχνει το Logo κ.λπ., αλλά εκεί που πάει να μπει το παιχνίδι, πετάει πρόβλημα.

βάλε τα PhysX στα windows 7 γυρνάει σφάλμα ως Kernelbase.dll

Δημοσ.

τελικα ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι,οντως. μου θυμιζει παρα πολυ half life 2 ομως. τα textures που λαγκαρουν ειναι οντως σπαστικα γινεται σα game του 2001 εκει τα γραφικα του.

τωρα ειμαι εκει που πεφτω μεσα στον υπονομο.

αυτα τα τερατακια τα μινι σαν τα antlions απο το hl2 δεν ειναι? τελειως κοπια:P

Δημοσ.

Το τερμάτισα σήμερα!

Από τα καλύτερα Games κατά τη γνώμη μου και μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα.

Φαντάζομαι στο PS3 θα γίνεται χαμός με τα Trophies! :-D

Ολοκληρωτικό fix για τις χαμηλές υφές και το streaming (μην φοβηθείτε με το ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε HEX editor :P)

http://forums.dearwandy.com/viewtopic.php?id=30090

Χρηστός και Παναγιά!:confused:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μαγκες,χρειαζομαι βοηθεια-κολλησα καπου και δεν μπορω να παω πισω λογω των checkpoints.Ειμαι στο σημειο που φοραω μασκα,μπαινω σ'ενα δωματιο που υπαρχει ενας διακοπτης και ανοιγει 1 πορτα απεναντι μου αλλα ωσπου να βγω απο το δωματιο και να παω στην πορτα εχει ηδη κλεισει.Τι κανω λαθος? (πριν φαει delete στην τελικη...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...