Προς το περιεχόμενο

Singularity (FPS by Raven Software)

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλαξα γνωμη...Μαπα το καρπουζι....Τα γραφικα ειναι καλα αλλα θολωνουν οταν εισαι μακρια και οταν πας κοντα θελουν ωρα να φτιαξουν.....Γενικα εχει πολλα bugs ακομα.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενταξει το να εχει bugs δεν το κανει ντε και καλα κακο παιχνιδι τουλαχιστον με βαση τον αρχικο του σχεδιασμο .Εγω απο το videaki δεν το βλεπω τοσο ασχημο παντως...

• Moderators
Δημοσ.

Μια χαρά δείχνει το παιχνιδάκι. Πολλές επιρροές από άλλους τίτλους (από System Shock/Bioshock, έως Dead Space, CoD αλλά και House of the Dead λολ), αλλά όμορφο και ατμοσφαιρικό και με λίγο χιούμορ παρ'αυτά.

Θα περιμένω καμιά προσφορά βέβαια, πριν το προμηθευτώ... :-D

Δημοσ.

τα γραφικά τπτ το ιδιαίτερο αλλά νταξ παλεύονται..ερώτηση μήπως είναι και αυτό port??(δε γνωρίζω αν βγήκε και στις κονσόλες-λογικά ναι) γιατί τα menus θυμίζουν σίγουρα port..κακό δεν είναι έχει την ατμοσφαιρά του και σε αυτό βοηθάνε και τα ηχητικά εφέ

Δημοσ.

Ναι, port είναι...

---------- Προσθήκη στις 21:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:46 ----------

Τα γραφικά παιδιά είναι απαράδεκτα πάντως στα περισσότερα σημεία, ειδικά το γεγονός ότι τα textures αργούν να φορτώσουν είναι πολύ ενοχλητικό.

1920χ1200 Max Settings

singularity2010-06-2529bgj.png singularity2010-06-252pyt8.png singularity2010-06-252ry1j.png singularity2010-06-252gxu5.png singularity2010-06-252i9yp.png singularity2010-06-252izl2.png singularity2010-06-2526zrz.png singularity2010-06-252vx0l.png singularity2010-06-252bb5g.png singularity2010-06-252izoq.png

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή από τα screenshots που έδωσες προκύπτει ότι το παιχνίδι έχει απαράδεκτα ... γραφικά;

Lol πολύ χαίρομαι που έχω χαμηλότερα standards σε αυτό τον τομέα τότε!

Δημοσ.

Έκλεψα λίγο με τα Screenshots και έβγαλα έξυπνες φωτογραφίες, φωτογραφίζοντας τα ποιο ωραία σημεία.

Το έχεις παίξει?

Αν όχι, θα καταλάβεις όταν το κάνεις.

• Moderators
Δημοσ.

Το έχεις παίξει?

Αν όχι, θα καταλάβεις όταν το κάνεις.

Βασικά είμαι στη διαδικασία αξιολόγησης αν αξίζει να το πάρω και so far βλέπω ενδιαφέροντα πράγματα. Έχω δει ένα gameplay video μέχρι το σημείο όπου παίρνει ο χαρακτήρας το TMD (το οποίο περιέργως είναι σχετικά αργά μέσα στο παιχνίδι, ενώ το περίμενα πολύ νωρίτερα).

Δεν πρόκειται να το κατεβάσω από torrent, αλλά δεν θα με χάλαγε ένα demo για να το δω από κοντά, πριν το αγοράσω.

Δημοσ.

Το τελειωσα σημερα..

Μικρο σχετικα θα ελεγα.. Περιπου 7-8 ωρες..

Πολυ ωραια ιστορια και ωραιο τελος..

Δημοσ.
το game δεν εχει υποτιτλους? ειχα καιρο να δω παιχνιδι χωρις υποτιτλους.

όχι δεν έχει..πάντως το παιχνίδι είναι αρκετά ενδιαφέρον και πιστεύω ότι σε κρατάει...όσον αφορά τα γραφικά το καλύτερο είναι τα εφέ της φλόγας απο τις εκρήξεις..απλά σε παραπέμπουν σε άλλες εποχές

Δημοσ.

επιτέλους ενα fps χωρίς XP bars και quests

και άλλες παρόμοιες μλκιες :devil:

το παιχνίδι είναι ωραίο και εγώ πριν απο λίγο το έληξα

Δημοσ.

το τέλος είναι όλα τα λεφτα πάντως αρκετά απρόβλεπτο...!αν είχε και καλύτερα γραφικά θα ήταν μια απο τις top κυκλοφορίες για το 2010 για μένα...όταν κάποιος δοκιμάσει το multi ας μας πει εντυπώσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...