Helpmemac Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Καλησπερα σας ειμαι πολλη απελπισμένος!Σημερα πατησα το κουμπι για να ανοιξει το imac ομως δεν ακουστηκε ο χαρακτηριστικος ηχος!Αντι για αυτο η οθωνη παραμενει μαυρη και θα ορκιστω οτι ακουγετε σαν σηματα μορς ο ηχος s.o.s !Οτι και να κανω η οθωνη παραμενει μαυρη και ακουγεται αυτος ο ηχος τι να κανω?HELP ! Thanks!:cry::cry:
haHa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Kανε αυτο πρωτα: Resetting your Mac's PRAM and NVRAM Αν δεν γινει τιποτα,τοτε εχεις μαλλον πιο σοβαρο προβλημα,οποτε τον στελνεις για service και οπλιζεσαι με υπομονη...
Helpmemac Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 :cry::cry: Kανε αυτο πρωτα:Resetting your Mac's PRAM and NVRAM Αν δεν γινει τιποτα,τοτε εχεις μαλλον πιο σοβαρο προβλημα,οποτε τον στελνεις για service και οπλιζεσαι με υπομονη... ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ!!!!:cry:Να φανταστεις ολα μαζι χαλασανε!Και το wii και το ps3 για σερβις ειναι Kαι τωρα δηλαδη παω σε καποιον αντιπρωσοπο της apple και του το δεινω?Τι κανω?Απο εξωτερικο το πηρά!:cry:
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Αυτό τί μας λέει για τα ηλεκτικά του σπιτιού σου;; Μάλλον θες ηλεκτρολόγο πριν ξαναβάλεις κάτι στην πρίζα.
bill_2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 καποιος κολητος μου ειχε μαλλον το ιδιο προβλημα και το εστειλε στην rainbow βεβαια το ειχε παρει απο multirama και του αλλαξανε τροφοδοτικο σου δινω και το λινκ .. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=227279
Helpmemac Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 καποιος κολητος μου ειχε μαλλον το ιδιο προβλημα και το εστειλε στην rainbow βεβαια το ειχε παρει απο multirama και του αλλαξανε τροφοδοτικο σου δινω και το λινκ .. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=227279 Ok thanks!Εγω το πηρα απο γερμανια!Δεν ξερω αν το δεχτουν!
Helpmemac Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Αυτό τί μας λέει για τα ηλεκτικά του σπιτιού σου;;Μάλλον θες ηλεκτρολόγο πριν ξαναβάλεις κάτι στην πρίζα. Lol!Το wii ηθελε καθαρισμα εσωτερικο δεν φταιει το ρευμα!:cry:
Helpmemac Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 :cry:Aυτο που με παραξενευει ειναι οτι κανει το s.o.s ηχο!Σηματα μορς στελνει? Εχω αροστησει δεν αντεχω αλλο! Και απο οτι καταλαβα θα κανει μηνες να γινει....θα περασει το καλοκαιρι και ελευθερο χρονο δεν θα εχουμε:*(
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Πόσα beep κάνει, τι s.o.s ήχο εννοείς;; γίνε λίγο συγκεκριμένος
haHa Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 :cry::cry: ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ!!!!:cry:Να φανταστεις ολα μαζι χαλασανε!Και το wii και το ps3 για σερβις ειναι Kαι τωρα δηλαδη παω σε καποιον αντιπρωσοπο της apple και του το δεινω?Τι κανω?Απο εξωτερικο το πηρά!:cry: Μια χαρα θα το δεχτουν,ειναι υποχρεωμενοι.. Πηγαινε το για service γρηγορα! Δε λες που εισαι τυχερος που εχεις εγγυηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.