Προς το περιεχόμενο

Mικρή βοήθεια σχετικά με την prepaid της Κύπρου!

DungeoN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πήγα και έβγαλα μια τέτοια κάρτα. Τέλος πάντων μετά την έκδοσή της κατάλαβα ότι ήταν ανώνυμη δηλαδή ότι δεν έχει πάνω στην κάρτα το όνομά μου.

Θα ήθελα να μάθω πώς θα γίνονται αγορές με αυτή την κάρτα εφόσον χρειάζεται και όνομα καταθέτη σε όλες τις συναλλαγές.

Ενδιαφέρομαι κυρίως για site με στοιχήματα. Μήπως για να καταφέρω να βάλω χρήματα σε κάποιο site θα χρειάζομαι κάποια υπηρεσία πχ. neteller, paypal. Ή μήπως θα την χρησιμοποιώ κανονικά σαν Visa.

Kαι αν την χρησιμοποιώ σαν Visa δεν θα υπάρχει πρόβλημα αφού είναι ανώνυμη;

Αυτά. Ευχαριστώ για την μελλοντική σας βοήθεια :P

Δημοσ.

κάποιος που να γνωρίζει για να με βοηθήσει; Θέλω να μάθω ψιλογρήγορα γιατί αν δεν μου κάνει της Κύπρου, πρέπει να βγάλω κάποια άλλη.

Δημοσ.

υπάρχει το όνομά σου αλλά στα αρχεία της τράπεζας. ανπρόσεξες, όταν σου έδωσαν την κάρτα ήταν ασφαλισμένη μέσα σε έναν φάκελο.

Δημοσ.

Στα site με στοιχήματα καλύτερα να βάλεις moneybookers δέχεται απευθείας κάρτα Κύπρου με μία επιβεβάιωση που διαρκεί μία ή δύο μέρες και μετά θα τα βάζεις αμέσως τα χρήματα όπου θες μέσω του Moneybookers.

Τώρα για όνομα εγώ βάζω το δικό μου αν και επειδή είναι ανώνυμη δεν νομίζω να το ψάχνει . Αυτό που είναι σημαντικό για να γίνει η συναλλαγή είναι ο τριψήφιος κωδικός πίσω από την κάρτα και η ημερομηνία λήξης και φυσικά ο κύριος κωδικός της κάρτας.

Δημοσ.

PREPAID CARD ή το όνομα που έχεις δηλώσει στη τράπεζα.Τα δέχονται και τα 2,απλά σε μερικές περιπτώσεις που χρειάζεται επαλήθευση των στοιχείων σου καλό είναι να δίνεις το όνομα που έχεις δώσει και στη τράπεζα.

Δημοσ.
PREPAID CARD ή το όνομα που έχεις δηλώσει στη τράπεζα.Τα δέχονται και τα 2,απλά σε μερικές περιπτώσεις που χρειάζεται επαλήθευση των στοιχείων σου καλό είναι να δίνεις το όνομα που έχεις δώσει και στη τράπεζα.

ακριβώς όπως τα λέει ο Infected. Την χρησιμοποιώ χρόνια (από όταν βγήκε) χωρίς κανένα πρόβλημα πουθενά.Πάντα βάζω το δικό μου όνομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...