louben Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Γεια χαρα σε ολυς.ΠΑιδια μια ερωτηση.Ελειπα για κανενα μηνα και ειχα τον υπολογιστη συνδεδεμενο στο ups(το οποιο δυστυχως δεν ειχα κλεισει). Επιστρεφοντας λοιπον και υστερα απο αρκετες διακοπες ρευματος(απο οτι μου ειπαν) επαθα τα εξης. 1)Το ups(MUSTEK 600 line interactive) eiχε ξεφορτιστει τελειως(στο stand by-eixa pano mono ton ypologisth kai thnοθονη kleista!!!!).Το ανοιγω κανει εναν απαναλαμβανομενο ηχο και μετα απο λιγο κλεινει εντελως.Ειναι δυνατον να ξεφορτιστηκε η μπαταρια εντελως μονο απο την αναμονη????αν ναι μπορω να κανω κατι να την επαναφερω????Αν δε γινεται τιποτα ποσο κανει να αντικαταστησω την μπαταρια????ΣΥμφερει???? 2)Συνδεσα τον υπολογιστη στο ρευμα και μου ριχνει τις ασφαλειες(πριν ολα καλα).Ειναι δυνατον να επαθε κατι ενω ηταν συνδεδεμενο στο ups????Ti μπορει να φταει????Τι μπορω να κανω????Βοηθηστε γιατι εχω πελεγωσει(τωρα ειμαι με το πι σι του αδελφου). Thanks
De@th L0rd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Το ups έχει εγγύηση?Αν όχι πας για καινούριο.Λογικά έχει καεί ο μετασχηματιστής του και βραχυκυκλώνει όποτε το βάζεις στην πρίζα.Επισκευάζεται αν είναι αυτό.
fantomas3004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Τον επαναλαμβανόμενο ήχο τον βγάζει όταν το έχεις ανοιχτό είναι στην μπρίζα αλλά έχει κοπεί το ρεύμα, όταν το ρεύμα ξαναέρθει επανέρχεται αμέσως και σταματάει. Ο υπολογιστής δέν παθαίνει τίποτα προπαντώς όταν τον έχεις κλείσει, ίσως κάτι συμβαίνει με την συγκεκριμένη μπρίζα να έχει πέσει κάποια ασφάλεια στο σπίτι σου.
louben Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Paiδια απλα υποψιαζομαι οτι βραχυκυκλωσε το ups καηκε και παραλληλα εκαψε και το τροφοδοτικο του υπολογιστη. Ετσι απλα. Θα ξερω 100% αυριο που το εχω παει να το δουν. Αν οντως ισχυει ηθελα και να ξερα γιατι το πηρα????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.