Προς το περιεχόμενο

Ελληνική γλώσσα στα Linux του eee PC 4G Surf???

miketirakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kalhspera paidia. Agorasa to laptopaki tis asus proxtes, gia na to kanw dwro stin aderfh mou tin mikrh. Epeidh den hxera an tha thn palepsei sta linux, to anoixa na dw ti paizei. POly eykolo genika sta panta tou. Opote den yparxei logos na tis balw ta XP pou skeftomoun gia na tin palepsei, kai me ta linux pou exei mesa mia xara tha einai.

Mia erwthsh omws mono exw. Epeidh den einai kai poly linuxakias, gia kana examhno eixa ta ubuntu 7.04 se ena katevasthri, kai den eixa kapoio problhma. Se ayta pou exei mesa omws to mikro, den mporw na brw pws na allaxw glwssa sto plhktrologio. Dld, den yparxei problhma pou to leitourgiko einai sta agglika, alla an thelei h aderfh mou na grapsei kati sta ellhnika pws tha mporesei na ginei ayto? Se ena programmataki pou trexei stin taskbar allaxw tin language tou keyboard se ellhnika, alla den ginetai tipota. Exei proegkatesthmenes tin agglikh, kai kinezika mono. Mhpws prepei na katevasw kapoio language pack gia na kanw install? H mhpws mesa apo to programmataki gia to keyboard kati mou xefeygei?

An kapoios xerei, parakalw bohthiste me re paidia, giati thelw na tis to dwsw gia ekplhxh sta genethlia tis se liges meres, kai thelw na tis to exw etoimo me ellhnika.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τίποτα φίλε μου αρκεί μόλις το κάνεις να σταματήσεις να γράφεις greeklish γιατί απαγορεύονται αν δεν κάνω λάθος :fear: .

Οσο για τα xp :P στο eeepc νομίζω δεν τα χρειάζεται το εχω 4 μηνες και εχω κανει τα παντα ιδικα με enable το Advanced Desktop Mode

για οτι αλλο χρειαστείς μπορεις να μου στειλεις και pm

η ακομη καλύτερα :-D να ψαξεις ηδη ανοιγμένες συζητήσεις με αυτό το θέμα .

Παιδιά μια χαρά όλα λοιπόν!!! Τα πρώτα ελληνικά απο το EEE PC! :)

Έβαλα και το ελληνικό λειτουργικό, και στο πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ, τωρα πια είναι πανέτοιμο. Οσο για το advanced mode, είναι απλα κορυφή, full kde περιβάλλον!!! Τι άλλο να ζητήσεις απο το μικρό πια... :)

Βεβαια χάθηκαν κάποιες εφαρμογές μετα την αλλαγή σε ελληνικό περιβάλλον, όπως το voice command, αλλα μικρό το κακό.

Άν το έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα στείλτε ενα μαιλ, η ενα ΠΜ, οχι ότι με απασχολεί και πολύ παντως.

Και πάλι ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια. :)

ευχάριστα νέα

όμως στο GNU/Linux δεν χρειάζονται pm

όλα είναι ελεύθερα

και επιβάλεται η γνωστοποίηση

για να διευρύνεται η γνώση

ελπίζω να μη παρεξηγηθώ :-D

.

ευχάριστα νέα

όμως στο GNU/Linux δεν χρειάζονται pm

όλα είναι ελεύθερα

και επιβάλεται η γνωστοποίηση

για να διευρύνεται η γνώση

ελπίζω να μη παρεξηγηθώ :-D

.

:confused: μαλλον εγω παρεξηγηθηκα (υπερβαλον ζηλος) εξαλου δεν εχω καμια μα καμια γνωση να μεταφερω, αρα μονο να μου μεταφερθεί :P

ps

συμφωνώ απολυτά με τον gtroza όλα πρέπει είναι ελεύθερα άπλα το pm το πρότεινα μονό σε περίπτωση που κατι εχει ειπωθεί πολλές φόρες και κάπου σκαλωνουμε εμείς οι νέοι στο "άθλημα" και γκρινιάζουν (οχι αδικα :P ) οι παλιότεροι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...