savvvas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Κατεβαστε βιντεο απο το YOUTUBE απευθειας, χωρις αλλο προγραμμα ή ιστοσελιδα!!!! Υπαρχουν πολλα προγραμματα και διαφορες ιστοσελιδες για να κατεβασετε video απο το youtube. Ομως κατι τετοιο δεν εχει ξαναγινει! Ειναι ο πιο γρηγορος και ευκολος τροπος: 1) Πηγαινεται στο video που θελετε να κατεβασετε. 2) πχ: youtube.com/watch?v=ORnCQBPrRzg 3) γραφουμε μπροστα απο την λεξη youtube, το προθεμα "link" 4) πχ: linkyoutube.com/watch/?v=ORnCQBPrRzg 5) Αυτο ήταν!
alex2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Βολικό δεν λέω...αλλά νομίζω το Download Helper (add on του Firefox) είναι ακόμα πιο βολικό.
Kagkouros Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Ναι επειδη μπορείς να κατεβάσεις γενικά από πολλά σιτε βίντεο αλλά και εικόνες κλπ κλπ
ultrasblue10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Παιδια σορυ για το οφ τοπικ,αλλα για να μην ανοιγω νεο θεμα μια ερωτηση.Θελω να ανεβασω ενα βιντεο στο youtube(το χω κανει πολλες φορες)αλλα θέλω σε μια γωνία, να βάλω το λινκ από ένα σάιτ.Ξέρει κανεις αν χρειάζεται πρόγραμμα κι αν ναι ποιο ειναι αυτο.Ευχαριστω και σορυ στον μπαμπα του τόπικ
savvvas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Παιδια σορυ για το οφ τοπικ,αλλα για να μην ανοιγω νεο θεμα μια ερωτηση.Θελω να ανεβασω ενα βιντεο στο youtube(το χω κανει πολλες φορες)αλλα θέλω σε μια γωνία, να βάλω το λινκ από ένα σάιτ.Ξέρει κανεις αν χρειάζεται πρόγραμμα κι αν ναι ποιο ειναι αυτο.Ευχαριστω και σορυ στον μπαμπα του τόπικ Θελεις εναν video editor. εχει το Nero. επισης, πολυ καλο προγραμμα για μετατροπες βιντεο, και με ευκολη επεξεργασια βιντεο, ειναι το AVS Video Converter. με αυτο σιγουρα μπορεις να κανεις αυτο που θελεις.
opts Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Κυκλοφορούν διάφορα freeware και μη για direct download των videos αλλά αυτό δεν το ήξερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.