million_voices Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 αναγκαζομαι να γυρισω σε 32bit για πολλους λογους που δεν ειναι της παρουσης και εβαλα να δω το KDE 3.5.9 (αν θυμαμαι καλα το) οποιο οπως θυμαμαι και απο παλιοτερα ειναι ποιο ομορφο απο το gnome και ποιο παραμετροποιησιμο αν διαλεξω KDE τι μειον και συν θα εχω σε σχεση με το Gnome? (κατι ακουσα οτι το gnome υποστηριζεται περισσοτερο σε προγραμματα απο την κοινοτητα και την canonical ισχυει?) περα απο το UBUNTU/KUBUNTU ποια αλλη διανομη με την ιδια ευκολια αλλα περισσοτερη ελευθερια σε θεματα software και παραμετροποιησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 υποψην η vga μου ειναι ATI HD3200 και στα 64bit τουλαχιστον κρασαρε για πλακα με οτιδηποτε περα απο no effects (για compiz fussion ουτε λογος) το τεστακι που παιζει εδω μου βγαζει fedora,mandriva,opensuse και ubuntu η Kubuntu αν διαλεγω KDE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 αν διαλεξω kde 3.5 θα μπορεσω να αναβαθμισω σε 4,χ αργοτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Θα μπορούσες να κάνεις την αναβάθμιση αργότερα μια και στο ubuntu υποστιριζετε συνεχής αναβάθμιση από έκδοση σε έκδοση απλά να επιλέξεις kde 3.5 γιατί ακόμα το 4 δεν είναι τόσο έτοιμο. Αλλές διανομές που θεωρούνται εύκολες για κάποιον αρχάριο είναι το suse,mandriva,fedora δλδ αυτές που σου εμφάνισε και το test. Να επιλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 1) στο Ubuntu το Gnome υποστηριζεται περισσοτερο απο το KDE σε εφαρμογες και αναβαθμισεις απο την Canonical και την κοινοτητα? με ATI σε 32bit θα εχω προβλημα με το KDE 4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Προσωπικά θα σου πρότεινα το linuxmint με έχει βολέψει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Απ'σο ξέρω δεν πρέπει να σε προβληματίζει αυτό - όλα τα προγράμματα παίζουν και στα δυο DE. Στο Kubuntu μου έχω βάλει το synaptic, add/remove (gnome) .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Για το θέμα συμβατότητας δεν θα πρέπει να ανησηχείς. Και εγώ στο kubuntu έχω βάλει το synaptic καθώς είναι πολύ καλύτερος package manager από τον adept αλλά και γενικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με όποιο πρόγραμμα έκανα εγκατάσταση. Τα repositories των εφαρμογών είναι κοινα για όλες τις εκδόσεις του ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 πολυ ωραιο το KDE αλλα και πολυ bugy,αργο και ασταθες και μιλαω για την 3,5,9 πισω στο gnome οπου ολα δουλευαν χωρις πολλα πολλα,γρηγορα και σταθερα 32bit αυτη την φορα γιατι τα 64αρια δεν υποστηριζονται πολυ γενικως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 bugy και αργό το kde?? Παράξενο αυτό που λές. Εκανες όλα τα update όταν το έβαλες και τι προβλήματα αντιμετώπισες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 bugy και αργό το kde?? Παράξενο αυτό που λές. Εκανες όλα τα update όταν το έβαλες και τι προβλήματα αντιμετώπισες? εννοειται ειχα βαλεi ολα τα updates σε σχεση με το gnome πολυ ποιο ωραιο,παραμετροποιησιμο,βολικο σε καποια πραγματα αλλα και πολυ ποιο αργο με την ATI μου και αρκετα πραγματα δεν δουλευαν οπως επρεπε πχ το πληκτρολογιο οτι και αν δοκιμασα δεν αλλαζε layouts ενω στο gnome παιζει αψογα πολλες ρυθμισεις δεν δουλευαν fontsmoothing καμια σχεση με του gnome εφαγε και κανα 2 κρασαρισματα ενω ολα ηταν default τεσπα προτιμω την σταθεροτητα και ταχυτητα του gnome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revvok Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Πάντως αν θες kde εγώ θα σου πρότεινα opensuse....Mετά από ένα χρόνο περίπου Kubuntu άλλαξα σε opensuse 11 με kde 3.5 και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι λειτουργεί άψογα και σίγουρα πιο σταθερά σε σχέση με το kubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippo00 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Θα έλεγα KDE, αλλά αφού θες ubuntu... Το ubuntu γενικά πάει χέρι χέρι με το Gnome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Για το layout ένα edit στο xorg.conf θα κάναμε και θα το διορθώναμε. Για τα font σου είχα απαντήσει σε άλλο νήμα πως φτιάχνετε. Τέλος για τα κρασαρίσματα μάλλον είναι θέμα των ati driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.