aldon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Λοιπον, πηρα καινουργιο πληκτρολόγιο και δεν εχει κουμπάκι "sleep" και ετσι ψαχνω να βρω το προγραμμα που βαζει σε αναμονη τον υπολογιστη, ώστε να το κανω συντομευση σε ενα απο τα προγραμματιζομενα πληκτρα που εχει. Ξερει κανεις ποια εφαρμογη ειναι και σε ποιον φακελλο βρισκεται? (λειτουργικο win xp sp2) κοιταξα στο /windows/system32 αλλα δεν το βρηκα
lefi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Για αναμονή δεν νομίζω να πετήχει αλλά μπορεί να σου κάνει η εντολή Shutdown δες την στο dos και κάνε αντίστιχη συντόμευση. θα κοιτάξω εάν μπορεί ένα προγραμματάκι που έχω και θα σου πω
blackstar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Τα xp πρέπει να έχουν κάπου στον Power management την δυνατότητά να επιλέγεις τι θα κάνουν όταν πατάς το sleep η το κουμπί για Power που έχει το κουτί σου, δες το, ίσως να σε βολέψει να το κάνεις απο εκει.
aldon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 μαλλον δεν καταλάβατε τι θέλω να κανω( μονο ο lefi το καταλαβε) θέλω να κάνω συντόμευση πάνω στο πληκτρολόγιο το standby (να πατάω το κουμπάκι ΠΑΝΩ στο πληκτρολόγιο και όχι απο το pc.)
lefi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 μαλλον δεν καταλάβατε τι θέλω να κανω( μονο ο lefi το καταλαβε) θέλω να κάνω συντόμευση πάνω στο πληκτρολόγιο το standby (να πατάω το κουμπάκι ΠΑΝΩ στο πληκτρολόγιο και όχι απο το pc.) Μην ανυσηχείς εγώ είμαι εδώ, θα προσπαθήσω και θα στο βρω. Σε πειράζει εάν χρειαστεί να εγκαταστήσεις κανένα μικρό freeware;
SeKoS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 For a shortcut to RESTART Windows XP: SHUTDOWN -r -t 01 For a shortcut to SHUT DOWN Windows XP: SHUTDOWN -s -t 01 Unfortunately — especially on Windows XP — this option only shuts down Windows. It does not shut down your computer, at least on most hardware. For that, on Win XP (and for most Win 2000 users also), I recommend the freeware utility Shutdown.exe (not to be confused with the Windows utility by the same name) by MS-MVP Andrej Budja. Iʼve seen several shutdown utilities recommended, but this is the only one that Iʼve seen actually shut down Windows XP and then powerdown the computer behind it. For more information on the tool, see here . After you place this utility in the root folder of C:, the commands for a shutdown, restart, or hibernate (respectively), each without a time delay, would be shutdown -u -t 0 for shutdown, shutdown -r -t 0 for restart, and shutdown -h -t 0 for hibernate. Από http://www.aumha.org/win5/a/shutcut.php Και http://support.microsoft.com/?kbid=317371
antonl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Η εντολή που θες (μάλλον) είναι η: rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0. Το εκτελέσιμο είναι στο windows/system32. Μπορείς να το τρέξεις είτε μέσω κάποιου batch file είτε να κάνεις μια συντόμευση στο desktop και να περάσεις τις παραμέτρους.
aldon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 ευχαριστω παιδια!!! θα το δοκιμασω το βραδυ που θα γυρισω σπιτι. @ lefi δεν με πειραζει εαν βαλω καποιο freeware
lefi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ευχαριστω παιδια!!! θα το δοκιμασω το βραδυ που θα γυρισω σπιτι. @ lefi δεν με πειραζει εαν βαλω καποιο freeware Αν είναι έτσι τότε κατέβασε αυτό. http://www.freewarezoom.com/archives/smart-shutdown. Θα φτιάξει μία συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας για τερματισμό θα πας στης ιδιότητες και στο τέλος θα αντικαταστήσεις το shutdown με standby και είσαι έτοιμος. Αα και αν σε ενοχλεί το tray icon σβήσε την εφαρμογή από την εκκίνηση από το έναρξη>εκτέλεση>msconfig άργησα αλλά ελπίζω να βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.