Arxidamos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Καλημέρα στο forum, Όντας κατόχος της 280, έχω ένα μικρο προβληματάκι: Κατέβασα από το site της nVidia, τους drivers για PhysX, αλλά δεν αναγνωρίζει τίποτα... Δεν μπορώ να ρυθμίσω τίποτα, και όταν πατάω πανω σε κάποιο Demo, μου βγάζει σφάλμα ότι θα πρέπει να βάλω το DirecX 9c or higher, ενώ έχω Vista Ultimate, και DX10... Τι παίζει; Drivers για την κάρτα έχω τους 177.41, δηλαδή τους τελευταίους που έβγαλε... Δίνω παρακάτω μια εικόνα για να σας βοηθήσω να καταλάβετε το πρόβλημα: εκεί που γράφει PhysX processor, έπρεπε να γράφει την κάρτα μου... (με την ευκαιρία, πείτε μου εάν και οι Θερμοκρασίες είναι οκ... Q9450 και Zalman 9700NT) Ευχαριστώ
liopyr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Στο "settings tab" σε αφήνει να το κάνεις "enabled" ? (οι θερμοκρασίες είναι ψιλοnormal" για την εποχή)...
John-lamia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 αυτοι οι drivers ειναι για την pci καρτα, οχι για την gtx280
Arxidamos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 όχι φίλε μου τίποτα... ενώ κανονικά στο settings tab, έπρεπε να διαλέξω την κάρτα μου και να κάνω enable, μου έχει αυτό: να πω επίσης ότι τα έβγαλα και τα ξαναέβαλα 2 φορές.... (όταν λες ψιλονορμάλ.... ; ) EDIT: John-lamia, όταν λες για την pci κάρτα τι εννοείς;; την κάρτα της AGEIA; αν λες αυτό, δεν ισχυεί, από την nVidia άλλωστε το κατέβασα...
John-lamia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 όχι φίλε μου τίποτα... ενώ κανονικά στο settings tab, έπρεπε να διαλέξω την κάρτα μου και να κάνω enable, μου έχει αυτό: να πω επίσης ότι τα έβγαλα και τα ξαναέβαλα 2 φορές.... (όταν λες ψιλονορμάλ.... ; ) τρεξε το vantage με κ χωρις να δεις αν δουλευουν....
Arxidamos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Γιατί όμως δεν μου λέει να επιλέξω την κάρτα μου,όπως δείχνει και στο support file απο NV, ή να τρέξω τα demo, αφού έχω DX10; Θα τρέξω και το Vantage σε λίγο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.