100 010 00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Απο ολα αυτα επειδη τα εχω χρησιμοποιησει, θεωρω καλυτερο το 3com, to linksys ειναι ακομη πολυ καλη προταση
Nikos_Vita Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ΤΕΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ LINKSYS... Ας ελπίσουμε ότι θα δεν θα έχει προβλήματα με το WiFi Eυχαριστώ για τις απόψεις σας!
kosmasgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 αν είναι τα USR legendary τότε τα Linksys, Zyxel και Cisco τι είναι? godlike? Τι cisco ρε ? Πάρε εσυ cisco να μην έχεις να φάς μετα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Τι ακριβως προβληματα φοβασαι οτι θα σου βγαλει το wi-fi ;
kosmasgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Ισως αποσυνδέσεις. Ενα φιλαράκι μου είχε πρόβλημα αποσυνδέσεων με το linksys. τελικά ήθελε new firmware
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Τι cisco ρε ? Πάρε εσυ cisco να μην έχεις να φάς μετα δεν ανέφερα μόνο τα Cisco και οι άλλες 2 μάρκες είναι καλύτερες από USR
Nikos_Vita Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Τι ακριβως προβληματα φοβασαι οτι θα σου βγαλει το wi-fi ; Θα σου πω ακριβώς τι συμβαίνει τώρα που είμαι σπίτι... Είμαι στα 5 μέτρα με οπτική επαφή από το D-Link ... Λοιπόν η ταχύτητα είναι ασταθής συνέχεια. Τώρα λέει 48Mbps, τώρα 54, τώρα 22Mbps, τώρα 8Μbps...συνέχεια αλλάζει το σήμα του WiFi. Αν το κλειδώσω το WiFi στα 54Mbps δεν έχω σύνδεση... Kάποιες στιγμές κατεβαίνει και στα 2Mbps... Απίστευτη αστάθεια ... μέχρι που κάποιες στιγμές χάνει εντελώς την σύνδεση ... Το ίδιο παρατηρώ με δύο φορητούς ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 και 54mbps να έλεγε μόνιμα δεν υπήρχε περίπτωση να πιάνεις τόσα σε πραγματικές συνθήκες... για την ακριβεία είναι πολύ λιγότερα...
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 οτι δεν θα πιανει 54 ειναι λογικο αλλα και παλι δεν ειναι λογικο στα 5 μετρα οπτικη ουτε να πεφτει αλλα οθτε να κατεβενει και στα 2.οποτε εγω θα ξεκινουσα με αλλο firmware και μετα με αλλο καναλι στο ασυρματο.επισης αν εχει καμια τεχνολογια για 108 mbps κτλ τα απενεργοποιουμε
Nikos_Vita Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 οτι δεν θα πιανει 54 ειναι λογικο αλλα και παλι δεν ειναι λογικο στα 5 μετρα οπτικη ουτε να πεφτει αλλα οθτε να κατεβενει και στα 2.οποτε εγω θα ξεκινουσα με αλλο firmware και μετα με αλλο καναλι στο ασυρματο.επισης αν εχει καμια τεχνολογια για 108 mbps κτλ τα απενεργοποιουμε Tα έκανα όλα αυτά και η κατάσταση παραμένει ίδια και χειρότερα... Στα 108 δεν ανεβαίνει. Είναι φανερό ότι το D-Link έχει βγάλει πρόβλημα με το Wi-Fi και μάλλον από τη ζέστη. Αυξομειώνει διαρκώς τη ισχύ του Wi-Fi μάλλον για προστασία. Από την άλλη σκεφτείτε ότι αν προσπαθήσω να παίξω μόνο στο 802.11g (πάντα στα 5 μέτρα) τότε απλά δεν παίζει... Κολάει το WiFi και απλά οι δύο φορητοί ΔΕΝ εντοπίζουν δίκτυο... Μόνο σε auto mode παίζει και επίσης και σε auto bandwidth... Kαι αυτό το κάνει για να μπορεί να αυξομειώνει όποτε θέλει τις τιμές... Αλλά το D-Link το παράκανε, σε σημείο που κάθε 5 λεπτά να έχει disconnects...και κάθε 4-5 δευτερόλεπτα να ανεβοκατεβαίνει το σήμα. Χάος... Πήρα το LinkSys. Γιατί το Linksys ακριβώς στο ίδιο περιβάλλον και χωρίς πολλά-πολλά παίζει κολλημένο στα 54Mbps; ; ;
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 δεν ξερω γιατι μπορει να τα κανει το d-link.το λινκσυς παντως ειναι αρκετα παγωμενο.φενεται πολλα ρουτερ δεν ειναι για το κλιμα της ελλαδος
Nikos_Vita Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Kαμιά σχέση τελικά. Το Linksys στα 10 μέτρα απόσταση και με τοίχο μπροστά είναι κολλημένο στα 54Mbps... To D-link θα επιστραφεί στην Forthnet και ας βγάλουν άκρη εκεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.