Προς το περιεχόμενο

"Αγνωστη συσκευή"

platonas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Πείρα ένα φορητό από τα multirama πριν λίγο καιρό τον οποίον τον

Κατασκεύασε η multirama, πολύ δυνατός.

Όμως επειδή δεν τα πάω καλά με τα Vista έκανα format και πέρασα τα xp professional SP2.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι στο device manager, και, κάθε φορά που ξεκινώ το pc ψάχνει drivers για «άγνωστη συσκευή», ξέρω ότι η μια συσκευή είναι για Fingerprint έτσι ώστε να μπαίνεις με δακτυλικά αποτυπώματα στα windows σαν ασφάλεια.

Θέλω να ρωτήσω λοιπόν πως θα βρω drivers για το fingerprint για xp και πως θα δω πια άλλη συσκευή είναι αυτή που θέλει drivers?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Πλάτων

Δημοσ.

Εφόσον το laptop είναι των Multirama μπορείς να πας σε ένα κατάστημα τους και να ζητήσεις να σου δώσουν τους drivers (αν και μου φαίνεται πως κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το είχαν κάνει ήδη).

Για να δεις ποια άλλη συσκευή δεν αναγνωρίζεται πήγαινε δεξι κλικ στο My Computer -> Manage -> Device Manager και θα δεις τις συσκευές που έχει ο υπολογιστής. Όποια έχει ένα κίτρινο θαυμαστικό δίπλα δεν αναγνωρίζεται σωστά και θέλει drivers

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους,

Πείρα ένα φορητό από τα multirama πριν λίγο καιρό τον οποίον τον

Κατασκεύασε η multirama, πολύ δυνατός.

Όμως επειδή δεν τα πάω καλά με τα Vista έκανα format και πέρασα τα xp professional SP2.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι στο device manager, και, κάθε φορά που ξεκινώ το pc ψάχνει drivers για «άγνωστη συσκευή», ξέρω ότι η μια συσκευή είναι για Fingerprint έτσι ώστε να μπαίνεις με δακτυλικά αποτυπώματα στα windows σαν ασφάλεια.

Θέλω να ρωτήσω λοιπόν πως θα βρω drivers για το fingerprint για xp και πως θα δω πια άλλη συσκευή είναι αυτή που θέλει drivers?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Πλάτων

Επίσης τα νεότερα φορητά έχουν και το Intel turbo memory, ένα flash disk 1GB η περισσότερο, το οποίο δεν έχει drivers στα XP, και μένα μου το βγάζει με θαυμαστικό στα XP στο laptop...

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα αυτό το Turbo memory,αν όμως εννοείς το Ready Boost (εκμεταλέβονται ένα flashaki τα windows σαν extra μνήμη) λειτουργεί μόνο στα vista...

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα αυτό το Turbo memory,αν όμως εννοείς το Ready Boost (εκμεταλέβονται ένα flashaki τα windows σαν extra μνήμη) λειτουργεί μόνο στα vista...

Η τεχνολογία της intel ονομάζεται turbo memory http://www.intel.com/design/flash/nand/turbomemory/index.htm και το software κομμάτι από την MS στα Vista, Readyboost.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...