Προς το περιεχόμενο

2nd OS for PS3


Kserolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Opoios thelei na egkatastisei 2o OS sto PS3 yparxoun ta: Ubuntu kai Yellow dog linux. (kai ta 2 einai Linux).

Ekana test kai douleyoun kai ta dyo.

Diafores: ta Ubuntu einai 650 mb gia download kai den paizoun full screen me HDMI eksodo kai Plasma/LCD TV.

ta Yellow dog linux einai 3,7 GB (DVD) gia download kai paizoun mono me HDMI eksodo se Plasma/LCD TV.

more info: ubuntu: http://news.softpedia.com/news/Ubuntu-7-10-on-PS3-73272.shtml

kai Yellow dog linux: http://www.terrasoftsolutions.com/products/ydl/

Kai ta dyo einai free for download.

Δημοσ.

Μπορείς μέσα από αυτά τα 2 λειτουργικά να παίξεις κανένα παιχνιδάκι ;;;; και αν ναι…

Δώσε κανένα παράδειγμα για κανέναν γνωστό τίτλο…..

Δημοσ.

Είχα ακούσει ότι μπορείς να βάλεις Linux στο PS3 αλλά δεν το έψαξα (πληροφοριακά μόνο μιας και δεν έχω PS3) να δω αν είναι αλήθεια.

Δημοσ.

Παιχνίδια ναι …. Με ιδιαίτερα γραφικά ΟΧΙ.

Τεσπα, αξίζει σαν εμπειρία να δοκιμάσετε linux έστω στο ps3.

Καθώς οι περισσότεροι δεν έχουν PC στο σαλόνι… όσοι έχουν PS# Μπορούν να βάλουν linux και

να το μετατρέψουν σε general purpose pc με firefox / web /mail / irc / office etc.

Δημοσ.

Βασικά από όσο ξέρω,δε χρειάζεται δεύτερο OS μιας που αυτό το menu που έχει το PS3 νομίζω μπορεί να εξυπηρετήση κάποιον σαν PC (μην φανταστείτε τρελά πράγματα).

Δημοσ.
Βασικά από όσο ξέρω,δε χρειάζεται δεύτερο OS μιας που αυτό το menu που έχει το PS3 νομίζω μπορεί να εξυπηρετήση κάποιον σαν PC (μην φανταστείτε τρελά πράγματα).

 

Όχι, δεν μπορεί. Μόνο σαν media center μπορεί να σταθεί κάπως (χωρίς τις επιλογές που σου δίνει ένα PC, ούτε κατά διάνοια) και για πολύ light browsing με τον web browser που έχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...