badvariemai Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2001 Dokimasa tin diadsikasia pou analyetai sto RAM noemvriou. Xrisimopoiei to Virtualdub kai Vfapi converter. Eftiaxa opws anferei tin tainia me divx4 me 2 perasmata. Ontws i poiotita itan gamati. San na vlepeis DVD. Ston ixo vvevaia den akolouthisa tis odigeies alla xrisimopoiisa AC-3 sound. To ekana mixi me ton nandub. Ola pigan kala ektos apo to oti i tainia vgike 2 lepta megaliteri apo tin kanoniki diarkeia!!!! Ta prostheta einai epanalipseis kapoiwn skinwn...To paraxeno einai oti kai o ixos akolouthei tis skines. Etsi kai na ipothesoume oti svinw tis skines apo to video meta tha exw asinxronismo ixou eikonas!! Ton ixo den xerw pws na ton epexergastw. iparxei ergaleio pou na diavazei ac-3 sound?? An exei kapoios kammia idea as to pei...Thanx ek twn proterwn!!!
pseira Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2001 to Soft Encode tis sonic foundry diavazei kai epksergazetai Dolby digital.
crAss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2001 Afou o ixos akolouthei tis skines opos les doulepse sto virtualdub, ase to ixo se direct stream copy kai apla kopse kai rapse to video. Den nomizo na emfanistei provlima.<P>crAss
paravatis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2001 tha emfanisei kai tha paraemfanisi prob to vdub. ase giati tin exo patisei. dostixos to pio pithano einai oti afto den alla zei efkola.<P>filika..
crAss Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Den xero ti tha kanei sti sigekrimeni periptosi...xrisimopoio fanatika to virualdub pano apo dio xronia kai exo antimetopisei elaxista provlimata mazi tou. Einai tromero programma, poli elafri kai kanei ta panta apo video capture mexri video editing...<P>crAss
badvariemai Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2001 Euxaristw paidia gia tin opoia voitheia alla den ginetai tpt. Me to virtualdub (opws kai sto nandub) an exw ton ixo sto direct stream copy den ton antigrafei apo to avi. To mono pou mporousa na kanw einai na kanw poliplexi eikonas ixou kai mono me to nandub. To mono pou den exw dokimasei einai me to soft encode... <BR>kai sto katw katw itan kammia 50aria kommatakia pou eprepe na entopisw k na svisw. Tha xanadokimasw... <BR>alitheia xerete an einai to matrix interlaced?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.