Προς το περιεχόμενο

που μπορο να βρω κινιτα στην ελλαδα που περνουν δυο καρτες sim

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν το θες για να εχεισ 2 sim-2 αριθμουσ τηλεφωνου σε ενα δεν το χρειαζεσαι.

σε οποιαδηποτε εταιρεια κινητης και να πας,υπαρχει εδω και καιρο μια sim καρτα που περνασ 2 αριθμουσ σε ενα!!!!οποτε σε μια σιμ εχεισ 2 αριθμουσ τηλεφωνων.ολα τα κινητα την υποστηριζουν,ακομα και τα πιο παλια,και το κοστοσ ή 5 ή 7 ευρω.

Δημοσ.

δύσκολο να βγει συσκευή σε προσιτό κόστος που να διαβαζει δύο σιμ από διαφορερικές εταιρείες.

Ποια εταιρεία θα δεχόταν τέτοιοα συσκευή.

Νομίζω ότι ίσως να είναι ακριβή η υοποίηηση ίσως κα ιαν μποικοταουν οι εταιρείες τέτοιες λύσεις.

Εμείς οι διπλοεγγεγραμμενοι ... ήδη πολλα χρηματα γλιτώνουμε! :mrgreen:

Δημοσ.
αν το θες για να εχεισ 2 sim-2 αριθμουσ τηλεφωνου σε ενα δεν το χρειαζεσαι.

σε οποιαδηποτε εταιρεια κινητης και να πας,υπαρχει εδω και καιρο μια sim καρτα που περνασ 2 αριθμουσ σε ενα!!!!οποτε σε μια σιμ εχεισ 2 αριθμουσ τηλεφωνων.ολα τα κινητα την υποστηριζουν,ακομα και τα πιο παλια,και το κοστοσ ή 5 ή 7 ευρω.

μπορουν να ειναι και καρτοκινητα?

μπορει να επιλεξει κανεις να κλεισει τη μια απ τις δυο γραμμες ή πρεπει ναναι συνεχως ενεργες και οι 2?

μπορει να κρατησει κανεις και τις χωριστες sim?

Δημοσ.
μπορουν να ειναι και καρτοκινητα?

μπορει να επιλεξει κανεις να κλεισει τη μια απ τις δυο γραμμες ή πρεπει ναναι συνεχως ενεργες και οι 2?

μπορει να κρατησει κανεις και τις χωριστες sim?

Για καρτοκινητα δεν ξερω...Ειχα δυο sim με τον ιδιο αριθμο σε Vodafon αλλα τις κατηργησα....

Ενεργη ειναι η sim του κινητου που εκανε την τεευταια εξερχομενη κλιση εστω και αναπαντητη.

Οποτε αν ειναι ανοιχτα και τα δυο δουλευει αυτο που προειπα μονο.Αν απο το αλλο ομως κανεις μια κλιση αυτοματα παει εκει η προεπιλογη.

Η πλακα ειναι οτι στην Vodafone μου ελεγαν οτι πρεπει να ειναι κλειστη η μια συκσευη ....Ρισκαρα διαβαζοντας στο ww.,myphone.gr και ειναι οπως τα λεω εγω.

Δημοσ.
Για καρτοκινητα δεν ξερω...Ειχα δυο sim με τον ιδιο αριθμο σε Vodafon αλλα τις κατηργησα....

Ενεργη ειναι η sim του κινητου που εκανε την τεευταια εξερχομενη κλιση εστω και αναπαντητη.

Οποτε αν ειναι ανοιχτα και τα δυο δουλευει αυτο που προειπα μονο.Αν απο το αλλο ομως κανεις μια κλιση αυτοματα παει εκει η προεπιλογη.

Η πλακα ειναι οτι στην Vodafone μου ελεγαν οτι πρεπει να ειναι κλειστη η μια συκσευη ....Ρισκαρα διαβαζοντας στο ww.,myphone.gr και ειναι οπως τα λεω εγω.

νομιζω μιλας για κατι διαφορετικο απο εκεινο που ρωτω εγω. λες για 2 καρτες σιμ με τον ιδιο αριθμο, ενω εγω για 2 αριθμους διαφορετικους στην ιδια καρτα σιμ και κατα συνεπεια στην ιδια συσκευη.

Δημοσ.
νομιζω μιλας για κατι διαφορετικο απο εκεινο που ρωτω εγω. λες για 2 καρτες σιμ με τον ιδιο αριθμο, ενω εγω για 2 αριθμους διαφορετικους στην ιδια καρτα σιμ και κατα συνεπεια στην ιδια συσκευη.

Γινεται κανονικα απο οσο ξερω να εχεις και καρτοκινητο και συνδεση σε μια καρτα αρκει να ανηκουν στην ιδια εταιρεια. Δεχεσαι κλησεις και στα 2 καικαλεις και απο τα 2, απλα σε αυτο που δεν θα οριστει σαν κυρια γραμμη δεν θα μπορεις να στελνεις μυνηματα.

Δημοσ.
δύσκολο να βγει συσκευή σε προσιτό κόστος που να διαβαζει δύο σιμ από διαφορερικές εταιρείες.

Ποια εταιρεία θα δεχόταν τέτοιοα συσκευή.

Νομίζω ότι ίσως να είναι ακριβή η υοποίηηση ίσως κα ιαν μποικοταουν οι εταιρείες τέτοιες λύσεις.

Εμείς οι διπλοεγγεγραμμενοι ... ήδη πολλα χρηματα γλιτώνουμε! :mrgreen:

Αγόρασα αυτό το τηλ http://www.open365.gr/index.php?target=products&product_id=39291

έχω βάλει δυο κάρτες από διαφορετικές εταιρίες και δέχομαι κλήσεις κανονικά και από τις δυο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...