Προς το περιεχόμενο

Μικρο Laptop με καλη καρτα..

lizart684

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναζητω το μικροτερο δυνατο laptop με την καλυτρη δυνατη καρτα γραφικων..δεν ξερω αν ζηταω πολλα αλλα θα ηθελα μερικες γνωμες..Ευχαριστωωω!

Δημοσ.

Να πω την αληθεια περιμενα μια τετοια απαντηση αλλα ελεγα μηπως υπαρχει και τιποτε αλλο..Τον Dell μονο απο ελληνικη αντιπρωσοποια τον περνεις ετσι?Οι διαφορες στην τιμη εδω ειναι χαοτικες σε σχεση με του εξωτερικου ..δυστυχως.

Δημοσ.

αν δινεις 800? κ δεν εχεις προβλημα να αγορασεις απο ebay, (το εκανα κ εγω, κ ειμαι πολυ χαρουμενος που γλιτωσα ενα σκασμο λεφτα - ουτε καν τελωνειο δεν πληρωσα), δες αυτο:

HP tx2500z

12αρα οθονη, νεα γενια puma AMD cpu, βαρος μικροτερο απο 2 κιλα, αναγνωστης αποτυπωματων, dvdrw με ls, ξεχωριστη καρτα γραφικων κ γενικα τα σπαει...

Κ το κυριοτερο?? Ειναι κ tablet (περιστρεφομενη οθονη)!! Δες το κ αν ενδιαφερεσαι εδω ειμαστε...

Δημοσ.

Ειχα δει αυτο το μηχανημα σε αλλο θεμα,μαλλον δικο σου :) και μου αρεσε παρα πολυ..

Οχι απο εξω εχω παρει παααρα πολλα πραγματα,απο λαπτοπ μεχρι καταλυτες,οποτε και δεν εχω προβλημα..Μαλλον XPS kai HP ειναι τα επικρατεστερα..!

Δημοσ.

Εξαρτάται πάντα απο το ποσό που σκοεπύειςς να δαπανήσεις, κοντά στα 800 ευρώ το μεγιστο είναι μια χαρά και θα σου πρότεινα το πολύ ελαφρύ LG E300-A CP11HS 13.3'' Τιμή: 678.99 ?

+ 19% ΦΠΑ: 129.01 ? , TFT 13.3'' (1280X800), INTEL DUAL CORE T2370, HDD 160GB, RAM 2048MB, DVD-RW, WI-FI, ATI X1250,HDMI που βρήκα στα ηλεκτορνικά καταστήματα και ειναι μια χαρά.

Δημοσ.

Εκει καπου φτανει το budget μου..Αλλα LG?Σαν τιμη κ χαρακτηριστκα ειναι αψογο αλλα ειναι νεα στο χωρο και δεν ξερω ποσο δοκιμασμενη ειναι..Σε ποιο μαγαζι τον βρηκες τον συγκεκριμενο?Να παω να ριξω μια ματια?!

Ο HP μπορω να πω οτι μου αρεσει ολο και περισσοτερο και μπαινει σφηνα στον XPS..αλλα τι γινετε με την καρτα του που δεν εχει δικη της μνημη?Εσενα σου παιζει σωστα?Ευχαριστω για τις απαντησεις σας :P

EDIT:παρατηρησα απο εδω http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html?&or=&search=&sort=sorting&type=specs οτι οι καρτες των XPS και HP ειναι ιδιων δυνατοτητων με καλυτερο σκορ σε Benchmark αυτο της ΗΡ.

Δημοσ.

EDIT:παρατηρησα απο εδω http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html?&or=&search=&sort=sorting&type=specs οτι οι καρτες των XPS και HP ειναι ιδιων δυνατοτητων με καλυτερο σκορ σε Benchmark αυτο της ΗΡ.

;) Αν κ εγω δεν πολυπαιζω παιχνιδια (κανα Red Alert 2 αραια κ που...), η αδερφη μου την εχει καταβρει... Γενικοτερα, δεν νομιζω οτι θα σε απογοητευσει σε καποιον τομεα, εγω το εχω σαν κυριο pc σκεψου (αν κ γενικοτερα εγω εχω βολευτει με τα 12αρια, οποτε δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος...)

Μονη παραφωνια, κ ισως εσενα να μην σε ενοχλει καν, ειναι οτι ερχεται by default με 6 cell μπαταρια, η οποια εξεχει λιγο απο πισω (οχι οσο η 8αρα), αλλα δινει 3-4 ωρες αυτονομια χαλαρα... Καποια στιγμη συντομα παντως, θα παραγγειλω απο ebay κ την 4αρα με 60$ κ θα λυθει κ αυτο :-)

Οτι αλλο χρειαστεις πες μου, παω να ψαξω για sleeve τωρα :-D

Edit: Αυτη που φαινεται στο review ειναι η 6αρα.

Δημοσ.

Εγω δεν θα το εχω σαν κυριο pc και για αυτο ψαχνω μια καλη φορητη λυση που αν γινεται να τα εχει ολα.Ειχα ενα VAIO 13αρι αλλα μας αφησε χρονουσ(ψαχνω να το επισκευασω) και για αυτο κοιταω.

Οσο αναφορα την μπαταρια,εγω χρειαζομαι μια 4αρα και μια 8αρα..Αρα θα την βρω την ακρη.Το θεμα ειναι πως Ψαχνω αλλα δε μπορω δυστοιχως να βρω κανενα ετοιμο μεχρι στιγμης..Εσυ κατευθειαν απο ebay το πηρες.?Ειδα οτι το κανει και customize η ΗΡ αλλα πως θα ερθει εδω..

Δημοσ.

Αν θες να κανεις customize, ειτε πρεπει να βρεις ξαδερφο στην αμερικη η μπορεις να γινεις γραφτεις στο usa2me.

Εγω βρηκα ενα configuration που μου εκανε στο ebay, οποτε ναι, το αγορασα κατευθειαν απο εκει... Usps express κ σε 4 εργασιμες ηταν εδω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...