Προς το περιεχόμενο

Στο Ελεος της κακοποιησης (+18)

saund83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα μου εστειλαν ενα email στο οποιο περιεχει ενα βιντεο κακοποιησης και θανατωσης ζωου με αισχρο τροπο. Εγω προσωπικα δεν καταφερα να το δω ολο, δεν ξερω αν ειμαι υπερευαισθητος σαν ανθρωπος αλλα απο την στιγμη που το ειδα δεν αντεχω, το σκεφτομαι συνεχεια και νιωθω οτι θελω να βοηθισω αλλα δεν ξερω πως..

ειναι τοσο αδικο να μην σε σεβονται, να σου φερονται με τετοια βια, να σου αφαιρουν ετσι την ζωη, να πεθαινεις τοσο αναξιοπρεπεστατα χωρις να εχεις την δυνατοτητα εστω να αμυνθεις.... τα συμπερασματα δικα σας :(

http://blogs.athensvoice.gr/ideas/tags/κακοποιηση

Δημοσ.

Δυστυχώς το έχω δει κι εγώ αυτό το βίντεο.και ακόμα χειρότερα δυστυχώς υπάρχουν άτομα που αγοράζουν τέτοιες γούνες! το να αποκαλέσεις αυτά τα άτομα ζώα είναι προσβλητικό για τα ίδια τα ζώα!

Δημοσ.

Καλά άμα είναι έτσι να κλαίμε και για τις αγελάδες που τρώμε κάθε μέρα.

Τέλως πάντων ας σταματήσουμε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και βλέπουμε για τα ζώα.

Δημοσ.

συμφωνω με οσα λετε,το ιδιο θα ακανα και εγω.

δυστυχώς που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την ευαισθησία μας και χρησιμοποιούν ένα τόσο σκληρό βίντεο για spam lists....

ψυχαναγκασμος.

νομιζω καπου εχει ξαναπαρει το ματι μου ενα topic με το θεμα αυτο εδω μεσα

Δημοσ.

Άραβες είναι…

Θυμάστε τότε που μπήκαν οι Αμερικάνοι στο Ιρακ, τα παιδιά τους ήταν στο νοσοκομείο και αυτοί έκλεβαν αίμα?

Λοιπόν όταν αυτοί οι λαοί αντιμετωπίζουν έτσι τα παιδιά τους , πως θέλετε να αντιμετωπίσουν τα ζώα?

Από κει και πέρα κάποιοι τους λυπούνται επειδή είναι φτωχοί…δεν είναι φτωχοί, ανεπρόκοποι είναι, οι αλβανοί ήρθαν εδώ και πέσαν με τα μούτρα στην πιο σκληρη εργασία που λέγεται οικοδομή…αυτοί όλοι στη λαμογιά στι μικροεμπόριο στο παζάρεμα στην εκμεταλλευση…το ίδιο και οι γύφτοι ποτέ τόσα χρόνια δεν αξοθηκαν ενώ μπορούν να κάνουν μια αξιοπρεπή δουλεία και να σεβαστούν πρώτα τον εαυτό τους, την μια με τα καρπούζια που προσπαθούν πάντα να σε εξαπατήσουν στο ζύγι (θυμάμαι μια φορά –φοιτητής- που κατέβηκα να πάρω καρπούζι από ένα γύφτο με ντάτσουν , και προσπαθούσε να εξαπατήσει μια δύσμοιρη γριούλα…είχε 60δρχ/κιλο και της ζητούσε 1500δρχ…ήταν 6+4 κιλά και της ΄ʼελεγε 10 +4…ήταν η πρώτη και η τελευταία που πήρα από γύφτο) Το λοιπόν…όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι είναι φτωχοί και γδέρνουν τα ζώα δεν είναι καθόλου φτωχοί – φαντάζομαι και από τις εγκαταστάσεις που είχαν μετα κλουβιά, είναι ολόκληρο κύκλωμα που έχει την δυνατότητα να παγιδεύει τα ζώα χωρίς γρατσουνιά. Δε φταίει λοιπόν η κυρία της δύσης που αγοράζει με τα λεφτάκια της την γούνα (όπως δεν φταίω εγώ που τρώω την μπριζόλιτσα μου – το ίδιο είναι …ζώο το ένα ζώο και τ άλλο) αλλά αυτός που επέλεξε να κερδοσκοπήσει κάνοντας αυτό το επάγγελμα. Και ας πούμε ότι αυτός ο άπλυτος θέλει τα τομάρια να τα πουλήσει ολόκληρα χωρίς να σφάξει το ζώο προκειμένου να πιάσουν καλή τιμή…να δεχτώ ότι είναι φτωχαδάκι και δεν έχει ή δεν ξέρει να του κάνει μια ένεση, δεν μπορεί να πάρει ένα κουβά νερό να το πνίξει…και καλά το έγδαρε μετά δεν μπορεί να το σφάξει…τι το αφήνει έτσι να αργοπεθαίνει…τι φταίει λοιπόν η μανταμ της δύσης αν ο Άραβας είναι ντενεκές ξεγάνωτος.

Από την άλλη δεν θα κρίνουμε αυτά τα ζώα…για ένα τέρας δεν μπορείς να πεις τίποτα, η πολιτεία τι κάνει?…θα μου πεις η πολιτεία που συμπεριφέρεται με βουρδουλιές στους ίδιους τους τους υπηκόους πως θέλεις να δείξει ευαισθησία για τα γουνοφόρα. Όλοι είδαμε με την εισβολή στο Ιρακ που το καθεστός έδενε τους ανθρώπυς σε ένα δέντρο και τους χτυπούσε με λάστιχα και γινόντουσαν μετά από λίγο μπλέ, τα ίδια και στο Αφγανιστάν και στην Β Κορέα πολύ χειρότερα . Αυτοί όλοι οι λαοί ζουν στην βαρβαρότητα, τα ίδια αίσχη γίνονται και στην Περσία από αρχαιοτάτων χρόνων. Γιατί λοιπόν είναι κακός ο Μπους κακή η δύση και αυτοί οι καλοί και οι δύσμοιροι που προσεύχονται και πιστεύουν στο Αλλάχ και εμείς όλοι οι άπιστοι? Γιατί μας θεωρούν άπιστους ?γιατί έχουν τέτοιο μίσος απέναντί μας γιατί θέλουν να επιβάλουν την θρησκεία τους με το ζόρι σε όλον τον πλανήτη, γιατί μας κοιτάζουν με μισό μάτι όταν τρώμε χοιρινό ή όταν πίνουμε αλκοόλ? Δεν δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδι να τα βγάλουμε πέρα? Δεν τρώμε στην μάπα την ακρίβεια , την αβεβαιότητα, την ανεργία, το στριφνό προϊστάμενο, δεν προσπαθούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και να τα μορφώσουμε με τον ιδανικότερο τρόπο? Αυτοί τι κάνουν ?… τα ξυλοφορτώνουν τα αφήνουν άπλυτα τα πουλάνε να πάρουν ντάτσουν κτλ. Δεν είναι για λύπηση …πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει την τύχη που του αξίζει…το ίδιο πιστεύω και για τα κράτη….η Αμερική δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται το ίδιο και το Ιράκ και η Κορέα και η Αλβανία. Επειδή λόγω δουλειάς τυχαίνει να έχω επικοινωνία με αλβανούς , ξέρετε τι μου έλεγαν για το καθεστώς Χότζά? Δεν μπορείτε να φανταστείτε για το τι θηριωδίες και αγριότητες έχω ακούσει . Όλοι προσπαθούσαν να φύγουν να γλιτώσουν … δεν άντεχαν μου λένε…η ζωή ήταν ένα μαρτύριο – αν ήταν να ζουν έτσι μέχρι τώρα χίλιες φορές να ερχόνταν ο Μπους να τους γλιτώσεις. Ρωτήστε μεγαλύτερους να σας πούνε που έχουν ζήσει το καθεστώς – Μπους και πάλι Μπους , Β52 να γλιτώσουμε…Για όσους δεν πιστεύουν ας δούνε το ελληνικό ντοκιμαντέρ (ΜEGA αν δεν κάνω λάθος) για την Β. Κορέα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως είναι δυνατόν να βασανίζονται 50 -60 εκατ άνθρωποι για όλη τους την ζωή και ο υπόλοιπος κόσμος να σιωπά . Γιατί να μην έχει πετρέλαια και η Β Κορέα να εισβάλει και εκεί ο Μπους? Να γλιτώσουν εκατομμύρια ψυχές – το τίμημα …γρήγορος θάνατος για μερικές χιλιάδες έναντι αργού για έναν ολόκληρο λαό. Αυτό βγαίνει.

Από την άλλη οι δήθεν φιλοζωικές εταιρείες τι κάνουν? Ασχολούνται όλο με τα σκυλιά? Μήπως δεν θέλουν να θίξουν συμφέροντα…μήπως είναι και αυτοί κύκλωμα , μήπως γίναμε μύλος τα ίδια σκατά όλοι , πολίτες πολιτικοί ?

Ρε σεις τι φωνάζεται για τους πολιτικούς , αφού και σεις ίδιοι είστε Φωνάζετε για την Πάρνηθα που κάηκε…πήγατε να φυτέψετε ένα δέντρο? 5 000 000 κάτοικοι 5 εκατ δέντρα , το έχετε πάρει χαμπάρι? Τι στέλνετε τα παιδιά σαν να καθαρίσουν τάχα μια κολοπαραλία και φωνάζετε και τα κανάλια , και δεν τα στέλνετε να φυτέψουν δέντρα? Είμαστε λοιπόν όλοι υποκριτές ή όχι?

Ετσι και μεις λοιπόν έχουμε την τύχη που μας αξίζει και δεν φταίει κανείς άλλος αν σκάμε σαν τα ποντίκια κάθε καλοκαίρι και κάθε φθινόπωρο πνιγόμαστε. Αυτό μας αξίζει αυτό έχουμε. Πρέπει να ζούμε σαν τα ποντίκια . Υπάρχει και δικαιοσύνη στην φύση. Ο Αμερικανικός λαός έχει κάνει αμέτρητες θυσίες. Δείτε τα μεγάλα έργα του περασμένου και προ περασμένου αιώνα στα ντοκιματέρ του Σκαι. Πολύς ο ανθρώπινος ιδρώτας , πολύ το αίμα και πολλά τα θύματα στις στοές, στα φράγματα , τις γέφυρες κτλ ώστε να απολαμβάνουν αυτό που έχουν σήμερα.

Δημοσ.
Καλά άμα είναι έτσι να κλαίμε και για τις αγελάδες που τρώμε κάθε μέρα.

Τέλως πάντων ας σταματήσουμε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και βλέπουμε για τα ζώα.

χα παρε αλλη μια παρομοια αποψη. Απο 3το λεπτο μεχρι το τελος περιπου. Ενας κωμικος ειναι που λεει για τα ζωα που τρωμε.

θυμαμαι και στο πανεπιστημιο στο ενγκλαντ ειχαμε ενα κορεατη και μας ελεγε οτι τρωνε σκυλους. Ειδικη ρατσα και την εκτρεφουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...