Προς το περιεχόμενο

Τι να κανω με τον σκατογερο?

prisonbreakfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια μιλαμε ειναι και πολυ κολαθρωπο!!!χαμπαρι δεν παιρνει ο καριολας γαμω το μουνι της αδερφης του!!

ακουσε τι εγινε στο χθεσινο γαμημενο ωραδυ..

ειχα καλσεσει καμια 7αρια φιλους να τα ποιυουμε βαλαμε δυνατη μουσικουλα κλπ!!

και μεσα σε 5 λεπτα κατεβαινει ο πουρογερος με το κοπροσκυλο του και μου κανει παρατηρηση για την δυνατη μουσικη ο παλιομπινες....

τι να κανω ρε παιδια??ειναι που ειναι το σκυλη ζαβο και ηλιθιο ειναι και αυτος ενα μαλακοκαυλη και μισο....τι στο πουτσο να κανω?

το σκυλη το οσο παει γιναται ολο και πιο ανηποφορο!!εδινα για προφισενη και γαβζιζε το γαμημενο!!!ειδκα τις περιοδους που εχω την γαμω εξεταστικη μου ερχαιτε να παρω μια μπαζουκ να τους τιναξω τα μυαλα στον αερα ολοω τους!!

Δημοσ.
ρε παιδια μιλαμε ειναι και πολυ κολαθρωπο!!!χαμπαρι δεν παιρνει ο καριολας γαμω το μουνι της αδερφης του!!

ακουσε τι εγινε στο χθεσινο γαμημενο ωραδυ..

ειχα καλσεσει καμια 7αρια φιλους να τα ποιυουμε βαλαμε δυνατη μουσικουλα κλπ!!

και μεσα σε 5 λεπτα κατεβαινει ο πουρογερος με το κοπροσκυλο του και μου κανει παρατηρηση για την δυνατη μουσικη ο παλιομπινες....

τι να κανω ρε παιδια??ειναι που ειναι το σκυλη ζαβο και ηλιθιο ειναι και αυτος ενα μαλακοκαυλη και μισο....τι στο πουτσο να κανω?

το σκυλη το οσο παει γιναται ολο και πιο ανηποφορο!!εδινα για προφισενη και γαβζιζε το γαμημενο!!!ειδκα τις περιοδους που εχω την γαμω εξεταστικη μου ερχαιτε να παρω μια μπαζουκ να τους τιναξω τα μυαλα στον αερα ολοω τους!!

Αν κρινω απτο post σου, πιο πολυ λυπαμαι τον παπουλη παρα εσενα...Εμπλεξε ο ανθρωπος.

Δημοσ.

ξαναβαλε δυνατα τη μουσικη και αμα ξαναερθει να σου την πει χωστου, πιες και κανα δυο μπυριτσες να παει η γλωσσα ροδανι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...