EKPTOTWS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καλησπερα παιδια, Πριν λιγο με ειδοποιησαν καποιοι φιλοι οτι το μσν μου τους στελνει αυτοματα κατι spams με μορφη rar αρχειου να το κανουν accept. Λογικα κατι θα εκανε ο αδερφος μου ο μικρος οσο ηταν το pc και κολλησε κατι. Υπαρχει καποιος τροπος να το βγαλω χωρις να το κανω φορματ? Δεν γνωριζω εαν ειναι στο σωστο θεμα. Ευχαριστω εκ των προτερων
gherudos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Να αφήσεις τον μικρό σου αδερφό ήσυχο και να σταματήσεις να μπαίνεις σε πορνό site!!! Ο υπολογιστής σου αυτή τη στιγμή είναι zombie και μολύνει όλες σου τις επαφές.
-WISE- Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 gherudos κατι πιο πρακτικο απο το να μη βλεπει τσοντες? κοιτα να κανεις σκαν με το αντιβαιρους σου.κατεβασε και το avg antispyware και το ad-aware και σκαναρε και μαυτα.επισης κατεβασε και το MSNCleaner.πιστευω δεν θαχει ςπροβλημα μετα
gherudos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Την έχουν πατήσει πολλοί φίλοι μου και καθημερινά λαμβάνω τέτοια μηνύματα από το MSN από επαφές μου που έχουν μολυνθεί και προσπαθούν να μολύνουν κι εμένα.Ένας κατάφερε να το αφαιρέσει με το Kaspersky οι υπόλοιποι μόνο με format.
-WISE- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 και γω τοχα και με μερικα σκανς απο διαφορα antispyware kai το antaivirus παπαλα.
Blondeamon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 εαν κολλησες τον ιο του μσν η μονη λυση ειναι to Impfix , google it.
EKPTOTWS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 παιδια ευχαριστω, απο ολα οσα ειπατε μονο το kaspersky και το Impfix δουλευαν. Thanx Anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.