geioannou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 δεν γνωριζω την διαδικασια και συναντω καποια προβληματα....
jowl_tnt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Έχω εγώ. Χρειάζεσαι Xbox360 WiFi Adapter. (είναι ακριβο. Εγώ το βρήκα και το πήρα σε προσφορα)
jowl_tnt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Nop. Σε καμία από τις 3 εκδόσεις. Πωλείτε ξεχωριστά και εφόσον το χρειάζεσαι...
geioannou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 ενταξει το επιβεβαιωσα. το εχει παρει ο φιλος τον ανταπτορα.... μετα ?υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξει ? πια ειναι η διαδικασια ?
jowl_tnt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Απλά κάνει Search μέσα από το Xbox. Βρίσκει το ασύρματο Router του, και συνδέεται... τίποτα το περίπλοκο.
geioannou Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 αυτο εχει κανει ο φιλος μου, αλλα μου λεει οτι δεν καταφερε να κανει τιποτα.μου ειπε πως βλεπει μεσα απο το Router το Xbox360 αλλα δεν συνδεετε.μου ειπε οτι εχει την εντυπωση οτι πρπει να θελει ανοιγμα πορτας !!!δεν τα ξερει καλα τα πραγματα γιαυτο μου ζητησε την βοηθεια μου και πρεπει να παω απο το σπιτι του.... υπαρχει περιπτωση να θελει τιποτα τετοιο ? γιατι μου κανει εντυπωση πως αφου το Router βλεπει την κονσολα δεν μπορει να γινει η συνδεση.
v0rtex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα ..δε συνδεόταν με τίποτα. Τελικά κατέληξα οτι δεν είναι συμβατός ο ρουτερ (3com)..γιατι το εδωσα σε ενα φίλο το wifi και του δούλεψε με την μία.
stavrossak Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Επίσης ένας γνωστός μου που το πήρε το έβρισκε σαν συσκευή το ΧΒΟΧ αλλά μετά στις ρυθμίσεις (wireless settings) εκεί που βάζεις το password για το ρούτερ του τα εμφάνιζε αχνά και δεν μπορούσες να τα αλλάξεις..Τελικά πήρε τη Microsoft και του είπαν ότι προφανώς είναι ελλατωματικό και πήγε Πλαίσιο και το άλλαξε.Η διαδικασία αν δεν βάλεις manual ip,dns κλπ είναι πολύ απλή.
geioannou Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 το Router που εχει ο φιλος ειναι ενα thomson εαν θυμαμε καλα.το δινει η ΝΕΤΟΝΕ.εχει κανεις απο εσας δουλεψει με αυτο ?
MiltoZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Εμένα πάντως δεν μου δούλεψε στο αυτόματο. Ίσως δηλαδή να χρειάζεται κι αυτός να βάλει μόνος του ip και dns (στο manual). Google it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.