Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμενο laptop

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα λεγατε γι'αυτο:

Product Name HP Pavilion dv4324EA Notebook PC

Product Number dv4324EA

Microprocessor 1.60 GHz Intel® Pentium® M Processor 725A with Intel® Centrino® Mobile Technology

Microprocessor Cache 2 cache 2 MB

Memory 1,5 GB 533 MHz

Memory Max Up to 2 GB DDR2

Video Graphics Intel® Graphics Media Accelerator 950

Video Memory Up to 128 MB (shared)

Hard Drive 100 GB (5400 rpm)

Multimedia Drive DVD Writer Dual Format (+/-R +/-RW) with Double Layer support

Display 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)

Fax/Modem High speed 56K

ειναι μεταχειρισμενο.Το δινει στα 280 ευρω.Ειναι σε καλη κατασταση λεει.Το εχει 1,5 χρονο.

Να το παρω??

Δημοσ.

Ενάμιση χρόνο με επεξεργαστή PM725; Χμμμ... ενιγουέη δις ιζ νοτ δε πρόμπλεμ... το θέμα είναι τι χρήση θα κάνεις στο φορητό. Αν το ρίξει στα 250 ( μη σου πω και 200 και με παράγοντα βέβαια ότι το θέλεις ΜΟΝΟ για office-internet) τότε θα σου έλεγα να το πάρεις. Αλλιώς μπορείς να προσθέσεις 100 ευρώ και να πάρεις ένα καινούριο λάπτοπ από αυτά που κυκλοφορούν ως προσφορές στα καταστήματα τώρα.

Δημοσ.

Οχι μονο ιντερνετ και οφισ.

Και τραγουδια και κανα παιχνιδακι ετσι απλο οχι τιποτα περιεργο.

Πιστευων ειναι λιγο ακριβουτσικο οπως ειπες. Ειναι και παλιο μοντελο.

Δημοσ.

Κυκλοφορούν προσφορές με καινούργια laptop fujitsu siemens με core 2 duo 1.6 η 1.8 με ati 2400 κάρτα γραφικών, με 500 ευρώ, δεν μπορείς να βάλεις καμιά δόση να πάρεις κάτι καινούργιο; το κακό με το λαπτοπ είναι ότι αν χαλάσει, και δεν είναι μέσα στην εγγύηση, πολλές φορές είναι τόσο ακριβή η επισκευή, που συμφέρει να πάρεις καινούργιο, οπότε καλύτερα δώσε κάτι παραπάνω να έχεις το ένα ( ή τα δύο ) έτη εγγύησης.

Δημοσ.

Δικιο εχεις, αλλα εγω ψαχνω κατι οικονομικο. Δηλαδη να δωσω 200-300 ευρω να παρω ενα να κανω απλα τη δουλεια μου .Τα 500 ευρω μου φαινονται πολλα.Το θελω απλα για μικροδουλειες.

Δημοσ.

Ok τότε πάρε αυτό και είσαι μια χαρά. Δεν νομίζω να είναι τόσο πρόβλημα τα 100 ευρώ. Μπροστά σου θα τα βρεις όπως γράφει και ο XLV, σε περίπτωση που κάτει πάει στραβά τουλάχιστον θα είσαι καλυμένος για 1 χρόνο.

Δημοσ.

το λαπτοπακι που προτεινει ο michalis2610 ειναι πολυ καλη περιπτωση για αυτα που ζητας και καινουργιο και με εγγυηση....μην μπλεκεις με μεταχηρισμενα

Δημοσ.

Θα τη σκεφτω και αυτη την περιπτωση σοβαρα. Αν δε βρω κατι σε μεταχειρισμενο σε κατι τετοιο θα παω πιστευω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...