farfan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Θελω να αγορασω ενα λαπτοπ και διαθετω το πολυ 1000 ευρω.Επειδη ομως δεν ξερω τι να προσεξω θα ηθελα να μου προτεινετε εσεις καποια. Θα ηθελα να εχει δυνατη καρτα γραφικων για κανενα παιχνιδακι και να ειναι γρηγορος(αν γινετε με αυτα τα λεφτα).
farfan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Αφου δεν κανετε εσεις την αρχη σας δινω μερικες επιλογες που βρηκα. 1.acer aspire 6920G-6A4G25MN 2.Compaq 8710p GC100EA 3.HP Pavilion dv9850ev 4.Toshiba Satellite A300-15A 5.Acer Aspire 7720G-833G25Bi Τι λετε για τα παραπανω?
haHa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Τον 1ο ξεχνα τον!Αθλια οθονη,με μικρη αναλυση, ολο scrolling θα κανεις.Εχει και μεγαλο βαρος-διαστασεις για την οθονη του.* Το 2ο ειναι το καλυτερο, μακραν το πιο γρηγορο απο πλευρας παιχνιδιων,το πιο ποιοτικο και με 3 χρονια εγγυηση..Αλλα μπορει να μην το εχουν διαθεσιμο πια. (Μνημη του βαζεις αλλα 2GB Ram για να παει στα 3GB συνολο με μονο 33 ευρω χωρις να χανεται η εγγυηση.) Αν δεν βρεις το 2ο λοιπον, χτυπα ή το 3ο ή το 4ο. Το 5ο ξεχνα το..Ψιλοαθλια οθονη και πολυ μετρια ποιοτητα κατασκευης,χαλια service, αρκετα βαρυ και μεγαλες διαστασεις για 17αρι. Πχ σε σχεση με το 2ο που ειναι και αυτο 17αρι, ειναι 1 ως 2 εκατοστα μεγαλυτερος σε καθε διασταση..Δηλαδη ειναι σαν 18αρης σε διαστασεις,αλλα με οθονη 17". * http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2228077#post2228077 Ο acer 6920 εχει οθονη 16" ' date=' αλλα βαρος , διαστασεις σασι μεγαλυτερες απο 17"αρια λαπτοπ και φυσικα απαισια αναλυση οθονης, με μονο 768 πιξελ στον καθετο αξονα(θα κανετε ολο scrolling). Ειναι κακιστη αγορα, αποφυγετε τον. Σκεφτειτε δηλαδη, οτι παιρνετε εναν φορητο που εχει μικροτερη οθονη απο 17", αλλα εχει βαρος και διαστασεις μεγαλυτερες απο 17" (αρα καλυτερα να παιρνατε 17" ) και φυσικα εχει πολυ μικρη αναλυση οθονης.[/quote']
farfan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Τελικα και εγω πιστευω οτι οι δυο παρακατω ειναι οι καλυτερες επιλογες HP Pavilion dv9850ev Toshiba Satellite A300-15A Εγω πιστευω πως το πρωτο ειναι καλυτερη επιλογη.Τι λετε θα με εξυπηρετησει για αυτα που το χρειαζομαι η εχετε καμια καλυτερη προταση?
farfan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Ποιο απο τα δυο προσφερεται για καλυτερο gaming? Αν νομιζετε οτι καποιος αλλος ειναι καλυτερος σε αυτα τα λεφτα περιμενω προτασεις.Εγω προτιμω τον pavilion λογω της 17αρας οθονης.
michalis2610 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 farfan έχουμε και λέμε. Και οι δύο έχουν τον ίδιο επεξεργαστή και ταχύτητα σκληρού, οπότε εδώ είμαστε οκ. Το ΗΡ έχει 1GB μνήμη ακόμα (ισχνό προβάδισμα καθώς με 30 ευρώ μπορείς να κάνεις το ίδιο και στο Toshiba) Το Toshiba όμως έχει κλάσεις ανώτερη κάρτα γραφικών που κάνει τη διαφορά. Εχει όμως 15άρα οθόνη. Αν εσύ θέλεις μεγαλύτερη οθόνη τότε κινήσου ανάλογα. Πάντως αντίστοιχο 15άρι Pavilion (dv6690ev)με πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερο σκληρό τιμάται στα 689 ευρώ! Θεωρώ λοιπόν πολύ κακή κίνηση το να πληρώσεις επιπλέον 300 ευρώ για 1,4 παραπάνω ίντσες. Προσωπικά επειδή θεωρώ μ@λ@κία το gaming στους φορητούς θα έπερνα το τελευταίο και θα βολευόμουν μια χαρά για κανένα PRO και NFS. Για παραπάνω πάμε σε PC, το οποίο για να είμαι ειλικινείς με την 300άρα που θα γλιτώσεις συν 150-200 ακόμα άνετα στήνεις για πολύ καλύτερο gaming.
farfan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ευχαριστω για την βοηθεια. Τελικα πηγα σημερα και αγορασα το pavilion dv9850ev. Απλα επειδη ξεχασα να ρωτησω τον πωλητη, ποση ωρα χρειαζεται για την πρωτη φορτιση? Μπορω να τον ανοιξω τωρα που φορτιζει?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Θελω να αγορασω ενα λαπτοπ και διαθετω το πολυ 1000 ευρω.Επειδη ομως δεν ξερω τι να προσεξω θα ηθελα να μου προτεινετε εσεις καποια.Θα ηθελα να εχει δυνατη καρτα γραφικων για κανενα παιχνιδακι και να ειναι γρηγορος(αν γινετε με αυτα τα λεφτα). Προφανώς ψάχνεις για καινούργιο φορητό...Εάν όμως θέλεις κάποιο μεταχειρισμένο μοντέλο Toshiba σε προσφορά, μπορείς να μου πεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.