spunakos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 παιδια χτες εστεισα το καινουργιο μου πσ κ νομιζω οτι εχει υπερβολικες θερμοκρασιες εχω το βοχ : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700282 κ ο Ε8400 ειναι idle στους 47-51 κ οι μοδερμπορντ asus P5K PRO ειναι στους 58-63 κ οι 4870 στους 82.ειναι φυσιολογικα ? Μηπως πεζει κατι με τις παστες κ 8ελουν κανα 2 μερες να λειτουργισουν ?Πως μπορω να ριξω τις θερμοκρασιες οικονομικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μια χαρα εισαι. Απλα αυξανεις τις στροφρες στον ανεμιστηρα της 4870. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spunakos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 οταν ανοιγω ο probe της asus το mb temperature στο 60 ειναι κοκκινο σιγουρα ειναι καλα ? EDIT:επισης το PC wizard μου βγαζει Power/Aux Temperature : 119 °C ειναι λαθος μηπως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Nαι το AUX ειναι συνηθως ακυρη θερμοκρασια στις νεες μητρικες. Βαλε Everest και δες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spunakos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 εβαλα το εβερεστ κ για mb κ cpu οι ιδλε θερμοκρασιες ειναι οντως 59 κ το cpu45-50 αν κ σε ενα απλο extract εφτασε η χρηση του 100% κ 72 temp . ειναι φυσιολογικα σιγουρα ? EDIT:Mπορω να γυρισω πισω την μβ λογω υψηλων θερνοκρασιων ? η πρεπει να περιμενω κ αμα μου καει γτ σκεφτομουν κ για κανα o/c αλλα με τετοια temperatures πολυ χλωμο το βλεπω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 με τέτοιες ζέστες μια χαρά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Mε στοκ ψυξη εισαι οκ με 100% χρηση στους 72. Οχι δε μπορεις να την πας πισω λογω υψηλων θερμοκρασιων. Εαν καει καλυπτεται απο εγγυηση (που δε καιγεται αλλα λεμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.