UmbertoJeco Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καλησπερα, Ειμαι subscriber του .Mac -πλεον MobileMe- και αναρωτιομουν αν ξερει κανεις -μιας και η συνδρομη μου ληγει σε λιγο καιρο- ποσο χρονο θα κανει η Rainbow να μου το παραδωσει. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pollux Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Θα σου προτεινα να επικοινωνησεις μαζι τους ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MantiVersuS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 τι είναι το MobileMe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 τι είναι το MobileMe? http://www.apple.com/mobileme/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καλησπερα, Ειμαι subscriber του .Mac -πλεον MobileMe- και αναρωτιομουν αν ξερει κανεις -μιας και η συνδρομη μου ληγει σε λιγο καιρο- ποσο χρονο θα κανει η Rainbow να μου το παραδωσει. Ευχαριστω. Τι εννοείς ακριβώς πόσο θα κάνει να στο παραδώσει; Ηλεκτρονική υπηρεσία δεν είναι; Δεν κάνεις ανανέωση online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Τι εννοείς ακριβώς πόσο θα κάνει να στο παραδώσει; Ηλεκτρονική υπηρεσία δεν είναι; Δεν κάνεις ανανέωση online? Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να σου στειλουν και κουτι, δεν ξερω. Εγω στην Αγγλια απο καταστημα το επερνα και ετσι δεν εχω ασχοληθει. Εαν ειναι online η αγορα τοτε λογικα μπορω να το αγορασω και απο το πολυ φθηνοτερο Αμερικανικο Applestore σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Η πιο φτηνή λύση είναι να το αγοράσεις από ebay και να σου στείλουν μόνο τον κωδικό ανανέωσης. Όχι δε μπορείς να το αγοράσεις από το Αμερικάνικο Apple Store με μη Αμερικάνικη πιστωτική.... http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=mobileme&category0= Αν και τώρα πια φαίνεται πως έπεσε η τιμή για Ελλάδα και είναι μία η άλλη με Αμερική. Όσο λεγότανε .mac είχε 99 ευρώ Ελλάδα και 99 δολλάρια Αμερική. Και ναι μπορείς να ανανεώσεις online με Ελληνική πιστωτική πληρώνοντας την επίσημη Ελληνική τιμή χωρίς να μπλέξεις με την Rainbow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να σου στειλουν και κουτι, δεν ξερω. Εγω στην Αγγλια απο καταστημα το επερνα και ετσι δεν εχω ασχοληθει. Εαν ειναι online η αγορα τοτε λογικα μπορω να το αγορασω και απο το πολυ φθηνοτερο Αμερικανικο Applestore σωστα? Έχω αγοράσει τη συνδρομή του λογαριασμού .mac ηλεκτρονικά. Δεν πήρα ποτέ κουτί. Δεν υπήρξε ποτέ το οποιοδήποτε πρόβλημα. Πωλείται και κουτί αλλά, απ' ότι γνωρίζω, το μόνο που περιέχει είναι μία κάρτα με κωδικό ενεργοποίησης του account και βιβλιαράκι με απλές οδηγίες. Η τιμή είναι ενιαία για όλο τον κόσμο: 99 δολλάρια (στις ΗΠΑ) ή 69.29 ευρώ (στην Ευρωζώνη) ανά έτος. Το αμερικάνικο Applestore δεν θα σε αφήσει να αγοράσεις χωρίς αμερικάνικη πιστωτική κάρτα (δηλ. κάρτα στην οποία έχει δηλωθεί αμερικάνικη διεύθυνση). ΥΓ: Γαμώτο, με πρόλαβε ο Snolly... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Έχω αγοράσει τη συνδρομή του λογαριασμού .mac ηλεκτρονικά. Δεν πήρα ποτέ κουτί. Δεν υπήρξε ποτέ το οποιοδήποτε πρόβλημα. Πωλείται και κουτί αλλά, απ' ότι γνωρίζω, το μόνο που περιέχει είναι μία κάρτα με κωδικό ενεργοποίησης του account και βιβλιαράκι με απλές οδηγίες. Η τιμή είναι ενιαία για όλο τον κόσμο: 99 δολλάρια (στις ΗΠΑ) ή 69.29 ευρώ (στην Ευρωζώνη) ανά έτος. Το αμερικάνικο Applestore δεν θα σε αφήσει να αγοράσεις χωρίς αμερικάνικη πιστωτική κάρτα (δηλ. κάρτα στην οποία έχει δηλωθεί αμερικάνικη διεύθυνση). ΥΓ: Γαμώτο, με πρόλαβε ο Snolly... Ωραια αρα ποιες ειναι οι επιλογες μου? Το eBay που προτεινε ο φιλος Snolly δεν το εμπιστευομαι ιδιαιτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Ωραια αρα ποιες ειναι οι επιλογες μου? Το eBay που προτεινε ο φιλος Snolly δεν το εμπιστευομαι ιδιαιτερα. Προχωράς κανονικά στην αγορά του από την Apple. https://secure.me.com/wo/WebObjects/Signup.woa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Εγώ από ebay μια χαρά! 55 περίπου ευρώπουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Επίσης δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς αλλά με ubuntu 8.04 και firefox3, το mobileme δεν παίζει (unsupported browser...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 στο link αυτό σου ζητάει πιστωτική κάρτα. Εαν καποιος έχει αγορασει απο το ebay κωδικό , πως θα το ενεργοποιησεί; ------- Ok, το βρήκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 We have recently completed the transition from .Mac to MobileMe. Unfortunately, it was a lot rockier than we had hoped.Although core services such as Mail, iDisk, Sync, Back to My Mac, and Gallery went relatively smoothly, the new MobileMe web applications had lots of problems initially. Fortunately we have worked through those problems and the web apps are now up and running. Another snag we have run into is our use of the word "push" in describing everything under the MobileMe umbrella. While all email, contact or calendar changes on the iPhone and the web apps are immediately synced to and from the MobileMe "cloud," changes made on a PC or Mac take up to 15 minutes to sync with the cloud and your other devices. So even though things are indeed instantly pushed to and from your iPhone and the web apps today, we are going to stop using the word "push" until it is near-instant on PCs and Macs, too. We want to apologize to our loyal customers and express our appreciation for their patience by giving all current subscribers an automatic 30-day extension to their MobileMe subscription free of charge. Your extension will be reflected in your account settings within the next few weeks. We hope you enjoy your new suite of web applications at me.com, in addition to keeping your iPhone and iPod touch wirelessly in sync with these new web applications and your Mac or PC. Thank you, The MobileMe Team Mexri to septembri 8a to exw tzampa, tote 8a apofasisw an to agorasw. PS: Den exw ellhnika edw giayto ta greeklish. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.