Προς το περιεχόμενο

ASUS eeePC

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

με αφορμη την διαφημηση της wind για το δωρεαν laptop ASUS eeePC σκεφτικα οτι ειναι μια καλη προσφορα αλλα οταν ειδα οτι σε παγηδευει για 2 χρονια με τις ιδιες χρεωσεις φρικαρα καθως τα παγια βγαινουν καπου στα 700 ++ και το λαπτοπ κανει 300 .

Σκεφτικα λοιπον επειδη μετακινουμε μεσα στο σπιτι (3 οροφοι βλεπετε) εχω περιπου απο πσ σε καθε οροφο με wlan αλλα και αυτο το γλυκο λαπτοπινι δν θα ηταν κακο για να το παιρνω παραμασχαλα και να εχω νετ ακομα και μεσα στο ασανσερ...

θελω λοιπον να μου πειτε αν αξιζει απο πλευρας surf , chat στο msn skype voipbuster και το πολυ και κανα κειμενο στο word

και φυσικα την αποδοση τιμης ... με το πραμα... ???αν θα μπορω να εγκαταστησω κατι κλπ κλπ

θαψτε το με την ησυχια σας :-D:-D

Ευχαριστω:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

έχω δουλέψει με αυτό το φορητό για ~15 λεπτά. Τα πάντα που θες μπορεί να κάνει. Το αν αξίζει για εμένα εξαρτάται απ' το εάν μπορείς να δουλέψεις σε 7" οθόνη. Εάν μπορείς τότε για την τιμή του το βρίσκω πολύ καλό.

Δημοσ.

το "λαπτοπινι" ειναι σουπερ και πλεον κοστιζει 265 στα ισοπ( καλα ντε....το ροζακι...)

αλλα η "προσφορα"της γουιντ ειναι για γελια :24 μηνες χ 49 το μηνα =1200 ευρω....

μουαχαχαχαχαχαχαα....ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.

Δημοσ.

Παγιδα της wind! +1 για την παρατηρητικοτητα του stauros772000

παιδια το ειχα κανενα μηνα το Asus EeePC δεν βολευει το πληκτρολογιο πολυ μικρο ! Ζεστενεται σχετικα γρηγορα ! Εμενα η γνωμη μου ειναι να πας σε κανενα MSI Wind. Πολυ ωραιο και με 10" οθονη !

Δημοσ.

Tο Wind εννοείς; Γιατί το Ίιι με την 7ιντση οθόνη κυκλοφορεί κάμποσο καιρό τώρα.

Το Wind θα είναι διαθέσιμο σε μερικές μέρες υποτίθεται, αλλά πανάκριβο. Συμφέρει να το πάρεις το Σεπτέμβρη, πιο φτηνό και με την 6αρα μπαταρία.

Δημοσ.
το asus δν εχει οδηγο dvd-rom τι θα κανω θα κουβαλαω 2 λαπτοπ στα ταξιδια

...

Θα πάρεις έναν εξωτερικό οδηγό και θα είσαι jet. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...